adım adım birikim

Ben sertsessizalınmAsın âmâ gerçekten çok sert ve olmadık bir anda yazıdan birşeyi çekip olmayacak sorularını veya sözlerinigördüm.
Biraz özen göstermek gerektiğini ve karşınızdakine hitab ederken kibar olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Geriye dönük yazılanları henüz okumadım ama senin yazdığına da alınmadım
Demek ortak görüş bu şekilde. Nickim eskiden farklıydı. Değiştirmem gerektiğinde buradaki arkadaşlar sert olduğumu söylediği için bu şekilde yaZmıştım

Kızlar ben de bir şey danışayıö. Bir miktar altın ve Euro borcum var. Elimde de biraz para var. Ben ödeyinceye kadar artar mı? Biraz almaya başlasam mı ne dersiniz

Kızlar birikim topiklerini takip etmeme kararı aldım. Burada bazılarınızdan çok şey öğrendim. Ama kimsenin canını sıkma niyetim olmadı. Zira ben iş ev yoğunluğundan kafam dağılsın diye giriyordum. Özellikle bir yudum mutluluk un kalbinin kırılmasını istemezdim. Diğer yaptığım sert yorumlar benim doğal mizacım. Neyse iyi akşamlar

Günaydın kızlar
SertSessiz SertSessiz hepimizin mizacı, yapısı, konuşma yazma tarzı başka
Benimde senden öğrendiğim çok şey oldu
O yüzden fevri davranma derim
zaten konu hakkında 2 taraf olarak kırgınlıklarınızı özürlerinizi dilediniz
bu sayede biz de kendimize ayna tuttuk daha empati kurarak yaşamaya devam edeceğiz
seni görmek isterim yine bu topiklerde

Günaydın kızlar
SertSessiz SertSessiz hepimizin mizacı, yapısı, konuşma yazma tarzı başka
Benimde senden öğrendiğim çok şey oldu
O yüzden fevri davranma derim
zaten konu hakkında 2 taraf olarak kırgınlıklarınızı özürlerinizi dilediniz
bu sayede biz de kendimize ayna tuttuk daha empati kurarak yaşamaya devam edeceğiz
seni görmek isterim yine bu topiklerde
Evet hepimizin mizacı yapısı konuşma tarzı farklı fakat bir insan sivri yönlerini de torpuleyebilmeli...Bunu bir kişi değil çok kişi söylüyorsa bu yuzden isim değişikliği bile yaptıysa demek ki bu bayagi dikkat çekiyor. Kirginliklar geçer gider ama buraya kalbim kırılsın diye üye olmadım. Samimiyetle paylastiklarim gözüme tekrar tekrar sokulsun istemiyorum. Bir gün sen de hassas bir noktana dokunulursa beni daha iyi anlarsın. Boğaz dokuz boğumdur. Sekiz kere düşünüp dokuzuncuda konuşmak için...Topik herkese açık, herkes istediğini yazsın. O da benim yada başkası yüzünden gitmesin. Ama biraz daha dikkat etsin , hepimiz dikkat edelim.

Ben sertsessizalınmAsın âmâ gerçekten çok sert ve olmadık bir anda yazıdan birşeyi çekip olmayacak sorularını veya sözlerinigördüm.
Biraz özen göstermek gerektiğini ve karşınızdakine hitab ederken kibar olmamız gerektiğini düşünüyorum.

kesınlıkle katılıyorum. SertSessiz SertSessiz in ve bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk un benım hakkımda yazdıklarını okudugumda gözlerım dolmustu. çok ama çok kırılmıştım. hepımız buraya gunun stresınden kurtulmak birşeyler ogrenmek paramızı degerlendırmek ve paylaşımlarda bulunmak ıcın gırıyoruz. kımsenın kımseyı kırmaya hakkı yok. inşallah bundan sonraki dönemlerde de kimsenin benım oldugu gıbı gozlerı dolmaz ve uzulmez yazılanlara.

gunaydınlar bu arada.

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk canım benim tabi ki senin kırgınlığını anlıyorum açıkcası konuyu da uzatıp senin üzülmeni de istemiyorum.
Ben sadece gayet güzel bir şekilde ifade ettiniz kendinizi karşı tarafta özür ve üzüntüsünü dile getirdi.
Bu tarz hassasiyetler hepimizin dikkatinde olsun empati yapalım demek istedim
açıkcası ben başka topiklere de pek bakmıyorum ama arada sıkılıp bdv ye bakınca insanların birbirine ağır hakaretler ettiği ,
saygısız konuşmalar yaptığını okuyunca bizim birbirimize yaklaşımımız, destek olmamız, herkesin belli seviyede olduğu , birbirimizden fikir alışverişinde olduğumuz konuşmalara yapınca açıkcası hoşuma gidiyor.

Bundandır yazdıklarım.
hepimiz belli yaşlarda işinde gücünde çocuklu olgun insanlarız
Zaten ülke olarak zor dönemler geçiriyoruz
burada kurduğumuz dünyamız hep güzellikler ve dayanışmayla olsun inşallah

kesınlıkle katılıyorum. SertSessiz SertSessiz in ve bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk un benım hakkımda yazdıklarını okudugumda gözlerım dolmustu. çok ama çok kırılmıştım. hepımız buraya gunun stresınden kurtulmak birşeyler ogrenmek paramızı degerlendırmek ve paylaşımlarda bulunmak ıcın gırıyoruz. kımsenın kımseyı kırmaya hakkı yok. inşallah bundan sonraki dönemlerde de kimsenin benım oldugu gıbı gozlerı dolmaz ve uzulmez yazılanlara.

gunaydınlar bu arada.
Daha once de söyledim yine söylüyorum. Benim senin şahsına yaptığım ya da yazdığım bir cümle yoktu. Sen fikir sormuştun. Ben de fikrimi yazdım. Eleştiriye açık değilsen fikir sorma öyleyse. Herkesin fikri farklıdır kabul etmelisin. Bu seni kirmamali. O olay da kayinValiden sen hastayken sana bakmak için gelmiş her işini yapmış giderken esin onların biletini aldı diye sen sorun etmiştin hatırlıyorum. Bugün de olsa aynısını söylerim çünkü ben bunu doğru bulmam bulamam. Ama sana cimri demedim birsey demedim görüşümü söyledim. Hatta sen başta iyi oldu ben de farklı düşünmüştüm gibisinden konuşup sana gelen yorumlardan sonra tavır değiştirdin. Hatta SertSessizin ismini vererek kalbim kırıldı falan yazdın çok iyi hatırlıyorum. Bu olayı ikide bir açış amacını da anlamış değilim. Sapla samanı karıştırma. Burada çok farklı bir konuyu konuşuyoruz. O olayı da musait bir zamanda bulup buraya koyarım kim ne demiş görürsün.

Daha once de söyledim yine söylüyorum. Benim senin şahsına yaptığım ya da yazdığım bir cümle yoktu. Sen fikir sormuştun. Ben de fikrimi yazdım. Eleştiriye açık değilsen fikir sorma öyleyse. Herkesin fikri farklıdır kabul etmelisin. Bu seni kirmamali. O olay da kayinValiden sen hastayken sana bakmak için gelmiş her işini yapmış giderken esin onların biletini aldı diye sen sorun etmiştin hatırlıyorum. Bugün de olsa aynısını söylerim çünkü ben bunu doğru bulmam bulamam. Ama sana cimri demedim birsey demedim görüşümü söyledim. Hatta sen başta iyi oldu ben de farklı düşünmüştüm gibisinden konuşup sana gelen yorumlardan sonra tavır değiştirdin. Hatta SertSessizin ismini vererek kalbim kırıldı falan yazdın çok iyi hatırlıyorum. Bu olayı ikide bir açış amacını da anlamış değilim. Sapla samanı karıştırma. Burada çok farklı bir konuyu konuşuyoruz. O olayı da musait bir zamanda bulup buraya koyarım kim ne demiş görürsün.
olayları tamamen farklı algılamıssınız. öncelıkle ben sıze 'sız' dıye hıtap ederken benımle senli benlı konuşmanız hiç hoş degıl. yıne saygımdan dolayı bırsey demıyorum bunun ustune.buraya nasıl sız bırseyler sorup fıkır alıyorsanız bende sorup fıkır alabılrıım kırılırım yada kırılmam bu sızı ılgılendırmez.bu ıkıncıydı. üçüncüsü ise k.v.ler baska bır yere hasta zıyaretıne gıdıyorlardı yanı evlerıne donmuyorlardı eşim o yuzden almıştı bıletlerı bunu da yanlış anlamıssınız.buda üçüncüsü. ayrıca sız cımrı demedınız ama sertsessızın soyledıklerıne katıldınız ve benı muhatap alarak degılde onun yazdıkları uzerınden ılerde bızı anlayacak demiştınız yanı benı muhatap bıle almamşıtınız halbu kı daha onceden konuşuyor olmamıza ragmen. bu olayı açış amacım kırgınlıklarımı dıle getırmek. o zaman yıne sıze saygımdan bır sey dememıştım ama yazdıklarınızla daha cok kalbımı kırdınız gercekten artık sızınle konusmak ıstemıyorum ne yazarsanız yazın cevap vermeyecegım yanı sızın yaptıgınız gıbı sızınle muhatap olmayacagım. tesekkur ederım.

olayları tamamen farklı algılamıssınız. öncelıkle ben sıze 'sız' dıye hıtap ederken benımle senli benlı konuşmanız hiç hoş degıl. yıne saygımdan dolayı bırsey demıyorum bunun ustune.buraya nasıl sız bırseyler sorup fıkır alıyorsanız bende sorup fıkır alabılrıım kırılırım yada kırılmam bu sızı ılgılendırmez.bu ıkıncıydı. üçüncüsü ise k.v.ler baska bır yere hasta zıyaretıne gıdıyorlardı yanı evlerıne donmuyorlardı eşim o yuzden almıştı bıletlerı bunu da yanlış anlamıssınız.buda üçüncüsü. ayrıca sız cımrı demedınız ama sertsessızın soyledıklerıne katıldınız ve benı muhatap alarak degılde onun yazdıkları uzerınden ılerde bızı anlayacak demiştınız yanı benı muhatap bıle almamşıtınız halbu kı daha onceden konuşuyor olmamıza ragmen. bu olayı açış amacım kırgınlıklarımı dıle getırmek. o zaman yıne sıze saygımdan bır sey dememıştım ama yazdıklarınızla daha cok kalbımı kırdınız gercekten artık sızınle konusmak ıstemıyorum ne yazarsanız yazın cevap vermeyecegım yanı sızın yaptıgınız gıbı sızınle muhatap olmayacagım. tesekkur ederım.
eyvallah...çok iyi olur...selametle...

dolar yıne 3.78.i gordu ama elimdekileri satmayacagım bekleyecegım bıraz daha cıkmasını :halay:
konut kredısını yapılandırabılrısek yapılandıracagız yapılandıramazsak ta önümüzde bır kac fırsat var onları degerlendırecegız eşimle dün aksam konustuk bakalım kısmetimizde varsa olur inşallah.

Ben de dolar satışı için 20 Ocak Trump ve 24 Ocak MB kararlarını bekleyıp, gidişata göre bozduracağım: )

Gönlüm hep altından yana. Bu ay ıns 15 gr bir bilezik alacağım...
ınsallah canım
ben evde bılezık falan tutunca korkuyorum calınır falan dıye o yuzden hep banka uzerınden ıslemlerımı yapıyıorum

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk canım benim tabi ki senin kırgınlığını anlıyorum açıkcası konuyu da uzatıp senin üzülmeni de istemiyorum.
Ben sadece gayet güzel bir şekilde ifade ettiniz kendinizi karşı tarafta özür ve üzüntüsünü dile getirdi.
Bu tarz hassasiyetler hepimizin dikkatinde olsun empati yapalım demek istedim
açıkcası ben başka topiklere de pek bakmıyorum ama arada sıkılıp bdv ye bakınca insanların birbirine ağır hakaretler ettiği ,
saygısız konuşmalar yaptığını okuyunca bizim birbirimize yaklaşımımız, destek olmamız, herkesin belli seviyede olduğu , birbirimizden fikir alışverişinde olduğumuz konuşmalara yapınca açıkcası hoşuma gidiyor.

Bundandır yazdıklarım.
hepimiz belli yaşlarda işinde gücünde çocuklu olgun insanlarız
Zaten ülke olarak zor dönemler geçiriyoruz
burada kurduğumuz dünyamız hep güzellikler ve dayanışmayla olsun inşallah
Aynrn canım... Biraz da biz birbirimizle iç içe olduk galiba... Çunku ekonomi topiklerinde takılan fazla kişiler yok.. O yüzden biraz daha saygı sevgi içerisinde davranıyoruz. :)

Çıkmasın arkadaşlar ya, 1000 dolar borç var, 3000 tl karşılığını almıştık dokuz ayda 800 tl zarardayız,
Borç annemin borcu bu arada, benim değil. Şu an 300 dolar kadar alabiliriz, sizce cumadan önce alsakmı bir anda 4 lirayı bulurmu yoksa biraz düşebilirmi?

X