-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.481
Dolar 3.80
Euro 4.05
Altın 147 bandında şuan
Abla güldürdün beni :) hadi bakalım kim daha inatçı he :)altın inmiyor, inmezse inmesin, acelem yok, beklerim, ve 130 un altına inmediği sürece de almam.. bakalım kim kar edecek, hodri meydan... :))
Abla güldürdün beni :) hadi bakalım kim daha inatçı he :)
Ben almaya niyetlendikçe altın fiyatları daha da arttı. Bir süre de almak istemiyorum deyip kendi haline bırakıcam :) Bir şeyin üstüne ne kadar çok düşersen o senden uzaklaşır :) hadi bakalım şimdi de o koşsun benim peşimden :)
Biriktirmek gerçekten zevkli...Arttığını görmek de mutlu ediyor :) Ben kocaman bir kumbara aldım her gün atıyorum...içini görmüyorum ve saymıyorum da ya tamamen sürpriz olacak :)MAAŞTAN KÖŞEYE PARAYI ATTIM BİRİKİM İÇİN AMA SAY SAY 1 AY GEÇMİYOR SANKİ BİR AN ÖNCE ŞUBAT GELSE DE YİNE ATSAM HEYECANLI İŞMİŞ
AAA BÜYÜK HARFLE YAZMIŞIM YENİ FARKETTİM :)))
Ben almaya niyetlendikçe altın fiyatları daha da arttı. Bir süre de almak istemiyorum deyip kendi haline bırakıcam :) Bir şeyin üstüne ne kadar çok düşersen o senden uzaklaşır :) hadi bakalım şimdi de o koşsun benim peşimden :)
Biriktirmek gerçekten zevkli...Arttığını görmek de mutlu ediyor :) Ben kocaman bir kumbara aldım her gün atıyorum...içini görmüyorum ve saymıyorum da ya tamamen sürpriz olacak :)
Altının gramı bir anda 120lere çıkmıştı, 115e düştüğünde aynen böyle demiştim. Düşsün diye beklerken gramı 127deyken anca alabildimaltın inmiyor, inmezse inmesin, acelem yok, beklerim, ve 130 un altına inmediği sürece de almam.. bakalım kim kar edecek, hodri meydan... :))
Hahahaaa :) ne çıkarsa bahtımıza artık :)benim kumbaralar da baya ağırlaştı... ama dolana kadar açmak yok... tamamen sürpriz... dağ, fare doğurmaz, inşallah.... :)))
Altının gramı bir anda 120lere çıkmıştı, 115e düştüğünde aynen böyle demiştim. Düşsün diye beklerken gramı 127deyken anca alabildim
TL'da vadesiz hesapta mı tutuyorsun? ben de çoklu alım için 130 ve az üstünü bekliyorum. beklediğime değecek mi muammaahhh ah, altınla ilişkimiz çok önceleri başladı..... gramı 100 ün üstündeyken, çıkacak çıkacak deyip, millete altın aldırdılar, 70 lere kadar düştü.... altın , döviz piyasası, kördüğüm, çözebilene aşkolsun...
o nedenle elimdeki fiziki altınları bozdurmadım, almak için de, dediğim seviyeye gelmesi lazım... gelmezse de, güzelim tl de kalmaya devam... :))
TL'da vadesiz hesapta mı tutuyorsun? ben de çoklu alım için 130 ve az üstünü bekliyorum. beklediğime değecek mi muamma
Altın çok yükseldi gerçekten. Sürekli bir yükseliş trendinde olunca biz böyle düşecek diye bekleyip kaldık :) Oysa her gün rekora koştu durdu :) Bu seviyelerde küçük miktarlar neyse de büyük alımlar yapılmaz bence...daha doğrusu ben yapmam...