- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.441
Ha tamam canım. Ben de kura bakmadan her ay 2 gr alıyorum. Fazla miktar olunca iş değişiyor ister istemez. O yüzden sordum.Her ay oğluma altın alıyorum. Onda pek bakmıyorum kura.
Birikim için olan da en azından 140 ım altına inmesi gerek almam için. Ama durum be gösterir bilemiyorumbir yudum mutluluk
Allah yetimlerinin yüzünü güldürecek bir daire çıkarsın karşına. Kirası ile rahatça okuyacakları iyi bir yatırım olur inşaallahCanım şöyle bir durum da var; Şimdi alıp hiç bozmadan 10 sene de durabilir...Şimdi alıp karşıma iyi bir daire falan çıkarsa kredi işine girmemek için de bozdurabilirim...Böyle bir durumda zarar etmek istemiyorum..çekincem ondan...emlak piyasası durgun...daire araştırıyorum...
SertSessiz kesinlikle iyiniyetli yazdığına eminim ama yetim falan gibi sözcükler beni üzdü ve yaramı kanatti. O sözcüğü hiç sevmem ve kullanmam. Kimsenin acımasını falan istemem çünkü acınacak bir durumumuz yok. Çok şükür ben güçlü bir kadınım, kariyer sahibiyim, malım mülküm de var ve ortada bir sürü erkek sıfatıyla gezen erkekten daha adamım. Çocuklarım da keza pirlanta gibi. Hayatta kimsenin başına ne geleceğini kimse bilemez, kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok. Onlar yetim falan da değil. cunku ben varım. Asil yetim; anne babasi hayatta iken bunun eksikligini cekenlerdir. Beni tanıyorsun; bir evhanimina, bir garibana yorum yapar gibi yazmasaydin keşke...Allah yetimlerinin yüzünü güldürecek bir daire çıkarsın karşına. Kirası ile rahatça okuyacakları iyi bir yatırım olur inşaallah
bana gecenlerdeSertSessiz kesinlikle iyiniyetli yazdığına eminim ama yetim falan gibi sözcükler beni üzdü ve yaramı kanatti. O sözcüğü hiç sevmem ve kullanmam. Kimsenin acımasını falan istemem çünkü acınacak bir durumumuz yok. Çok şükür ben güçlü bir kadınım, kariyer sahibiyim, malım mülküm de var ve ortada bir sürü erkek sıfatıyla gezen erkekten daha adamım. Çocuklarım da keza pirlanta gibi. Hayatta kimsenin başına ne geleceğini kimse bilemez, kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok. Onlar yetim falan da değil. cunku ben varım. Asil yetim; anne babasi hayatta iken bunun eksikligini cekenlerdir. Beni tanıyorsun; bir evhanimina, bir garibana yorum yapar gibi yazmasaydin keşke...
O zaman ben sadece düşüncemi dile getirmiştim ve asla sen şöylesin böylesin diye yargılayıcı ifadeler kullanmadım. Düşüncem sana ters gelmiş olabilir ve bunu ifade ettigimde an kırılmış isen gerçekten özür dilerim. Ama sen fikir soruyorsan soylenenlere sana uymasa da saygili olmasın amelia2. O zaman hatırlıyorum kırıldığını yazmıştın ama bana kırıldığını yazmamıştın. Ki kıracak bir şey yazmamistim hatırlıyorum. Ama ben burada kimseden bir fikir istememisim bilakis samimiyetle içimi dokmusum acımı paylaşmışım şimdi bunlar yüzüme vuruluyor..gereksiz yere üstelik...bana gecenlerdeSertSessiz ve sız yorum yapmıştınız ve ıkınızın yorumları cok canımı acıtmıştı. buraya bırseyler yazarken cok cok dıkkat etmelıyız yorumlarımıza bence. genel olarak bende sertsessızın yorumlarını sert buluyorum. yazdıklarım kesınlıkle bırılerını suclamak ıcın falan degıl sadece yazarken dıkkatlı olalım dıye
Msj tekraribana gecenlerdeSertSessiz ve sız yorum yapmıştınız ve ıkınızın yorumları cok canımı acıtmıştı. buraya bırseyler yazarken cok cok dıkkat etmelıyız yorumlarımıza bence. genel olarak bende sertsessızın yorumlarını sert buluyorum. yazdıklarım kesınlıkle bırılerını suclamak ıcın falan degıl sadece yazarken dıkkatlı olalım dıye
Herkesin hayatı aynı değil o yüzden herkesin hassasiyetleri farklı. Kimse kimseden günün yorgunluğunu çıkarma derdinde değil. Sadece dürüstçe rahatsızlığını dile getirir olay bu...İçimizde buyuyecegine konuşup bir yanlış anlaşılma varsa düzeltilir, özür dilenir, daha dikkatli olunur...Arkadaşlar kimse üzerine alınmasin ben de rahatsiz oldugum bir seyi dürüstce söylemek istiyorum. Burda pinar, köstebek,ben yas olarak bircogunuzdan kucuguz. Haliyle bilmedigimiz cok sey var. Siz hayati bizden cok daha iyi biliyorsunuz tecrubeniz var. Bir sey sordugumuzda ya da bir sey yazdigimizda bilmedigimizi dusunun bazen sert yorumlar gelebiliyor ama ben genelde dalgaya vuruyorum. Herkesin hayati ayni gecmiyor bunu anliyorum ama gunun yorgunlugunu burda birbimizden cikarmayalim. Paketim bitmek uzere hepinizi seviyorum
Öncelikle çok özür dilerim, gerçektenSertSessiz kesinlikle iyiniyetli yazdığına eminim ama yetim falan gibi sözcükler beni üzdü ve yaramı kanatti. O sözcüğü hiç sevmem ve kullanmam. Kimsenin acımasını falan istemem çünkü acınacak bir durumumuz yok. Çok şükür ben güçlü bir kadınım, kariyer sahibiyim, malım mülküm de var ve ortada bir sürü erkek sıfatıyla gezen erkekten daha adamım. Çocuklarım da keza pirlanta gibi. Hayatta kimsenin başına ne geleceğini kimse bilemez, kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok. Onlar yetim falan da değil. cunku ben varım. Asil yetim; anne babasi hayatta iken bunun eksikligini cekenlerdir. Beni tanıyorsun; bir evhanimina, bir garibana yorum yapar gibi yazmasaydin keşke...
Sağol canım :)Bensendetutuklukaldim canım topiğin hayırlı olsun birikimlere vesile olsun inşallah bir türlü yazamamıştım :))
Ben aramızdaki bir polemik olduğunu düşünmüyorum bu olaydaArkadaşlar kimse üzerine alınmasin ben de rahatsiz oldugum bir seyi dürüstce söylemek istiyorum. Burda pinar, köstebek,ben yas olarak bircogunuzdan kucuguz. Haliyle bilmedigimiz cok sey var. Siz hayati bizden cok daha iyi biliyorsunuz tecrubeniz var. Bir sey sordugumuzda ya da bir sey yazdigimizda bilmedigimizi dusunun bazen sert yorumlar gelebiliyor ama ben genelde dalgaya vuruyorum. Herkesin hayati ayni gecmiyor bunu anliyorum ama gunun yorgunlugunu burda birbimizden cikarmayalim. Paketim bitmek uzere hepinizi seviyorum
Bir gün birisi sormuştu ve eşinizi nasıl kaybettiğinizi anlatmıştınız. Ben o yazınıza yorum bile yapamadım üzüntüden.. yerinize koyamam kendimi yaşamadan bilemem.. Allah size ve güzel oğullarınıza hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah. Sınavınızı bu dünyada başarıyla tamamlarsınız umarım..Kızlar sizden çok kısa bir süre için benim yerime kendinizi koymanizi istiyorum. Çok gençsiniz ve iki küçük çocukla birden yapayalnız kalip sınırsız ve sayisiz sorunlarla bogusuyorsunuz ve evlatlarınız için ayakta kalmaya gayret ediyorsunuz. Kalıyorsunuz da çünkü kariyeriniz var eşini kaybedip babaevine siginmiyorsunuz. Her anlamda yetim dul vs o kalıplardan kurtulup hayatıniza devam etmeye çalışıyorsunuz ki birileri bunu hatırlatıyor. Ne hissedersiniz?Belki aciyarak belki başka sebeple. Çok samimi olarak bunu bir düşünün. Son sözüm de Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın. Yaşamadan kimse bilemez bilemeyecek...
Beni anlayan arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum. Vaktinizi aldim. Sürc-i lisan ettiysem de, kalp kırdıysam da affola. Kalın sağlıcakla....
İnan bu hatırlatmak anlamında yazmadım tekrar özür dilerim ki seni çok takdir ediyorumKızlar sizden çok kısa bir süre için benim yerime kendinizi koymanizi istiyorum. Çok gençsiniz ve iki küçük çocukla birden yapayalnız kalip sınırsız ve sayisiz sorunlarla bogusuyorsunuz ve evlatlarınız için ayakta kalmaya gayret ediyorsunuz. Kalıyorsunuz da çünkü kariyeriniz var eşini kaybedip babaevine siginmiyorsunuz. Her anlamda yetim dul vs o kalıplardan kurtulup hayatıniza devam etmeye çalışıyorsunuz ki birileri bunu hatırlatıyor. Ne hissedersiniz?Belki aciyarak belki başka sebeple. Çok samimi olarak bunu bir düşünün. Son sözüm de Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın. Yaşamadan kimse bilemez bilemeyecek...
Beni anlayan arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum. Vaktinizi aldim. Sürc-i lisan ettiysem de, kalp kırdıysam da affola. Kalın sağlıcakla....
Evet ben de aynı şeyi hissettiğim ve bu durumdaBir gün birisi sormuştu ve eşinizi nasıl kaybettiğinizi anlatmıştınız. Ben o yazınıza yorum bile yapamadım üzüntüden.. yerinize koyamam kendimi yaşamadan bilemem.. Allah size ve güzel oğullarınıza hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah. Sınavınızı bu dünyada başarıyla tamamlarsınız umarım..