-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.421
Yemek yapıyorum. Siz mercimek yemeği yapmıyorsunuz sanırım. Biz severiz ve çok faydalıdır.Hayırlı olsun
Haşlanmış mercimekle ne yapıyorsunuz ?
Bir de karaderili şirketler grubunu mesleğiniz gereği duydunuz mu ?
Canım altın hesapları bankadan bankaya değişiyor. Ben garantide ve kuveytturkte internet üzerinden açtım ve ücretsiz... Eğer sadece 50 tl varsa döviz yap canım. Şuan iniş çıkış yaşasa da ilk ki ilerleyen zamanlarda çıkar.İyi günler faturaları ödedim ve kenara 50lira ayırdım ben bunu para olarak kalırsa harcanırBensendetutuklukaldim dolar mı alayım bide altın hesabı açtırmak için ne kadar para lazım
Buraya bakmadan once başka bir sitede bir söz okudum... Onu burada paylaşmak için girdim aslında :)Merhaba..
Geçen ay 20 si gibi kumbaraya başlamıştım. Dün dayanamadım açtım 90 tl çıktı :) Üstünü tamamladım ve 1 gr 22 ayar altın altım. 137,5 tl.
Fakat aklıma takılan bişey var, internet fiyatı üzerine illa kar koyuluyor dimi, hep yüksek fiyat söyleniyor, bende çok takılmıyorum, çünkü doğrusunu bilmiyorum. Şu an baktığım sitelerde 133 civarı.
Kumbaraya devam, gitgide daha çok para biriktirebilmek hedefim.
Benim de bir yılı biraz geçen süreli altın hesabım var. Demek ki bu rakamlar üzerinden almışım :) ve ne kadar büyük artış var öyle...Paylaşımınız için teşekkürler...:)01-2016 106.48000
02-2016 114.18000
03-2016 115.80000
04-2016 113.37000
05-2016 120.42000
06-2016 120.18000
07-2016 126.48000
08-2016 127.92000
09-2016 126.85000
10-2016 125.51000
11-2016 132.20000
12-2016 130.50000
MB altın fiyatları aylara göre ortalama bu civarda imiş
Bende en son 115-120 lira arasında fiziki almıştım.. Böyle bakınca gerçekten scaip bi uçurum varBenim de bir yılı biraz geçen süreli altın hesabım var. Demek ki bu rakamlar üzerinden almışım :) ve ne kadar büyük artış var öyle...Paylaşımınız için teşekkürler...:)
Abla yatırım diyorsun ya :) bence al.. Uzun bi sure dokunmayacaksın anladığım kadarıyla..Kızlar bugünlerde altın alımı yapmak istiyorum da şu an yüksek diye ayağım kuyumcuya gitmiyor. Bilezik alacağım yatırım için. iki adet ve gramı fazla olanlardan. Bir taraftan elimdeki para harcanacak diye korkuyorum bir taraftan da altın artar mı düşer mi karar veremiyorum. Ne yapsam acaba?
Canım şöyle bir durum da var; Şimdi alıp hiç bozmadan 10 sene de durabilir...Şimdi alıp karşıma iyi bir daire falan çıkarsa kredi işine girmemek için de bozdurabilirim...Böyle bir durumda zarar etmek istemiyorum..çekincem ondan...emlak piyasası durgun...daire araştırıyorum...Abla yatırım diyorsun ya :) bence al.. Uzun bi sure dokunmayacaksın anladığım kadarıyla..
altın alımında hedeflediğin rakam kaç canım?Euro ve altın alacağım. euronun 4 ün altına inmesini bekliyorum.
O zaman abla bir sure daha nakit kal... Hangisinde onune fırsat çıkarsa değerlendirmen daha iyi gibi :)Canım şöyle bir durum da var; Şimdi alıp hiç bozmadan 10 sene de durabilir...Şimdi alıp karşıma iyi bir daire falan çıkarsa kredi işine girmemek için de bozdurabilirim...Böyle bir durumda zarar etmek istemiyorum..çekincem ondan...emlak piyasası durgun...daire araştırıyorum...
O zaman da önüme iyi bir daire çıkmaz alamazsam, altın da alıp başını giderse diye korkuyorum :) Avukatım sonuçta garanticiyim biraz ama bu işler de çok belirsiz...O zaman abla bir sure daha nakit kal... Hangisinde onune fırsat çıkarsa değerlendirmen daha iyi gibi :)
döviz kurunun nasıl bir dalgalanma seyredeceği hakkında hiç bir zaman net bir şey söylemek mümkün olmuyor.Canım şöyle bir durum da var; Şimdi alıp hiç bozmadan 10 sene de durabilir...Şimdi alıp karşıma iyi bir daire falan çıkarsa kredi işine girmemek için de bozdurabilirim...Böyle bir durumda zarar etmek istemiyorum..çekincem ondan...emlak piyasası durgun...daire araştırıyorum...