adım adım birikim

Kizlar a101den neler aliyorsunuz dikkat ettim de pek bir sey bulamadim bugün.
Sadece a4 kagidi aldim 8 liraydi.
Genelde alisverisinizi bimden mi yapiyorsunuz şokta da bir şey bulamiyorum ben sanki.
Ben de bim in ürünlerine alışkın onlardanım. A101 in ürünlerini beğenmiyorum. Orada marka ürünler indirime girdiğinde onları alıyorum. A101 bilinen marka ürünler de satıyor. Bim sadece kendi ürünlerini satıyor

Kizlar a101den neler aliyorsunuz dikkat ettim de pek bir sey bulamadim bugün.
Sadece a4 kagidi aldim 8 liraydi.
Genelde alisverisinizi bimden mi yapiyorsunuz şokta da bir şey bulamiyorum ben sanki.
Ben de Bim ürünlerine alisigim. Sok marketten de cicekyagi , pirinç ve makarna alıyorum. Arada duyduğum aktüel ürünler falan olursa da şok a101 neyse almaya çalışıyorum. Bimin çoğu ürününden memnunum.

Yarın sabah için poğaça yapacağım bu aksam. Patates hasliyorum.Bir taraftan da balıkları kizartiyorum. Salata yaptım. Dolapta birkaç haftalik havuçlar vardı onları da soyup doğradim buzluga attım bu şekilde onları da kurtarmış oldum. Çocukların saçları uzamıştı. Traş olmaları gerekti. Allahtan babam erkek berberi. Traşlar bedavaya geldi yine.
Aksam ve sabah için ekmeğimizi aldık. Kumbaramiza paramızı attık. Bu günlük harcamamiz 11.50 tl. Bugünü de böyle kapattık.

Merhaba arkadaşlar,
3 yıl önce sanırım üye idim ve şifreyi unutup aylarca girmedim siteye.
Ve 2 3 ay önce bir arama yaparken forum içerisinde sizlerin yazışmalara denk geldim. Yeni bir üyelik yapıp
şifreyi yine unutup en sonunda kafama kazıyacağım bir şifre bulup yine bugün üye oldum.

3 forum takip ediyorum birikim üzerine
Bensendetutuklukaldim , sempatik_kiz , SertSessiz , bir yudum mutluluk ve adını henüz ezberleyemediğim bir çok arkadaşın yazdıklarından uzun yıllara sair devam eden kredi ödemelerime rağmen 1 küsür ayda kumbaramı doldurmaya başlayıp bankada altın hesabımı açtım.

Teşekkürler şimdiden, sevgiyle...

Bereketli olsun. Çok sevindim. Hoşgeldiniz aramıza...

Bazı başlangıçlara vesile olabiliyorsak ne mutlu bize... :) hoşgeldin canım aramıza :)

Gerçekten çok mutlu oldum. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. Allah bereket versin birikimlerinize.

Hayırlı olsun
Haşlanmış mercimekle ne yapıyorsunuz ?

Bir de karaderili şirketler grubunu mesleğiniz gereği duydunuz mu ?

Gunaydin kizlar

Forumlarda okudugum tasarruf yontemlerini bir deftere yazmaya karar verdim paylastiginiz seyleri yaziyorum arada okuyorum iyi oluyor. Arada eski topikleride okuyorum buldugum bazi seyler :

* Hazir salcalarin bir kismini ayirip kalanini buzluga atmak. ( icim gitti resmen bunu gorunce gecen ay bir kutu domates salcasini kuflenmeye basladigi icin cope atmistim 2 kisiyiz cabuk bitmiyor haliyle bunu bilseydim...)

* Soganlar coksa bir kismini kup kup dograyip buzluga atmak (bazen fileyle aliyorum ozaman isime yarar)

* Yemeklerin hepsini isitmak yerine kucuk tencerede yenecegi kadarini isitmak yemegin cabuk bozulmasini onluyor.

* Cam silerken sirkeli su kullanmak ..

Ben de yemegin hepsini ısıtıyorum 2 kisiyiz hepsini yiyemiyoruz haliyle bunu yazdigin iyi oldu dikkat edicem.

Dolar 3.60 bandina kadar dusecek diyorlar tgrtde izledim.
3.74ten alayim dedim biraz daha bekleyecem. Bensendetutuklukaldim sen ne dusunuyorsun
Gerileyebilir ama gerilemeyi beklerken birde çıkmasını düşümek var. Tcmb bazı şeyler yapıyor ama ne kadar etkili olur dolar konusunda emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…