adım adım birikim

Teşekkürler kızlar. Derli toplu ve hatirlatma anlamında iyi oldu. Bunları okumak insanın motivasyonunu da artırıyor.

Bende bazi seyleri toptan alirim,kiloluk alip kar yaparim

Bunların çoğu benim yazdığım şeyler
Bana yeni şeyler lazım

Hasatvakti
kirli çıkılar konusında değişik bilgiler olduğunu düşünüyorum , orayı da okudunuz mu

Bana yeni şeyler lazım

Hasatvakti
kirli çıkılar konusında değişik bilgiler olduğunu düşünüyorum , orayı da okudunuz mu
Ben orada 950 ye geldim de... Şuana kadar en azından burada paylaştıklarımız vardı.. Yavaş yavaş okuyorum bende bulursam bende yazarım :)

Bana yeni şeyler lazım

Hasatvakti
Kirli cikilara basliyim dedim 4000 sayfa oldugunu gorunce bir durdum zaten tum topikleri rasgele okuyorum bir de onu acar okurum 3 3gunlukdunya evet cogunu siz yazmistiniz cok bilgili insansiniz sizden ögrenecegimiz cok sey var :))

Kirli cikilara basliyim dedim 4000 sayfa oldugunu gorunce bir durdum zaten tum topikleri rasgele okuyorum bir de onu acar okurum 3 3gunlukdunya evet cogunu siz yazmistiniz cok bilgili insansiniz sizden ögrenecegimiz cok sey var :))

Ayy çok teşekkürler şımardım
Esteğfirullah

Kocaman gunaydin hanımlar. .iyi hafta sonu olsun herkese..Bugün eve alışveriş yapmam lazım pek bişey kalmadı. . Tasarruf konusunda hatırlatmalar iyi olmuş. . Piyasa düşmeye başladı dahada düşecek inşallah.. Usd 3.60 a inecek gibi..MB oraya kadar düşmesi için önlemler almış.. Şimdilik alim yapmayacağım..135 ler gelince gramdan girecegim

Vala ben dolar almam buyuk ihtimal 88den aldiklarimin acisi hala yuregimde.
89 olsa hemen saticam.
Altin biraz duserse azicik altin alirim biraz ondan biraz bundan belki dolardaki zararimi kapatirim.
Altında dolardaki artıştan dolayı arttı. Ons da bariz bir artış yok. Su an dolar altın birbirine bağlı hareket ediyor

Kizlar masa lambasi alabilceğim uygun fiyatli bir yer var midir kendi masa lambam abimin eski lambası eğilip bükülmüyor bozulmuş ve motivasyonum düsüyor bir şey okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…