adım adım birikim

Bende öyleyim uyanınca hemen yataktan çıkmıyorum... Hemen telefona sarılıyorum. Ne varsa şu telefonlarda :KK70: :KK70: valla canım ben yırtarım da sen evlisin bak.. Kocan sonra dicek beni kimle aldatıyosun :KK70: :KK70:
Sorma sorma kafani telefona gömüyorsun ne var kkda diyor
Burda yazilanlari okudukca gülüyorum eşim uyanıyor ona da okuyorum uykusu çok hafif. Özellikle ekonomi bölümünü sonra da bdvyi okuyorum
Bazen telefonun flaşını açıyorum yüzüne tutuyorum degisik hallerdeyim anlayacagın pınar :KK70::KK70:

Evt cok fena ,bende bi takildimmi birakamiyorum burayi,gulunce falan cevrmdekiler bi bakiyor internet paketimi burda yiyorum
Bdv çok fena ya... Bazen oyle bi konu açıyorlar ki gulmeden edemiyosun :KK70: ama burası yani kk bi yandan hayatın içinden herşeyi bulursun diğer kadın paylaşım platformları gibi değil

Arkadaşlar her türlü dert sıkıntı paylaşıyorduk bu ekonomi topiklerinde ancak geyik muhabbeti yapmıyorduk değil mi Pınarcım.
Hani böyle yapanları uyarıyordun
Hani bizim de değerli vaktimiz boşa gitmemiş oluyordu, zamanı da ekonomik kullanmak lazım sonuçta
Sağol ablacım uyarın için :)

wp_ss_20161231_0001.png

Yakıt tasarrufu için bazı bilgiler buldum. Araba kullanan arkadaşlarımız için faydalı olabileceğini düşündüm.

Hasatvakti Hasatvakti başka bilgiler çıkıyor mu ekonomi topiklerinden... Var mı Bi gelişme
Canim daha cok mutfakla ilgili seyler paylasilmis
Ben mutfakta yeniyim ya her seyi not aliyorum o yüzden yazdikca sana gönderirim.
Daha hic yazamadim ekran görüntüsü aldim sadece.

Canim daha cok mutfakla ilgili seyler paylasilmis
Ben mutfakta yeniyim ya her seyi not aliyorum o yüzden yazdikca sana gönderirim.
Daha hic yazamadim ekran görüntüsü aldim sadece.
Tamam canım.. Benim gözden kaçırdıklarım illaki vardır diye sana sordum.. Toparlatınca gonderirsin

1. Bulaşık makinesinin parlatıcı kısmına sirke çamaşır makinesinin yumuşatıcı kısmına sirke konulabilir.
2. Bulaşık makinesi tableti ikiye veya dörde bölerek kullanılabilir. Öncesinde bulaşıkları makineye akıtıp koyun.
3. Temizlik malzemesi olarak sirke karbonat limon tozu kullanın.
4. Yağ lekesi için bulaşık deterjanı kullanabilirsiniz.

5. Kiyafet alışverişlerine çıkmadan dolabınızın fotoğrafını çekin. Bir kıyafeti almadan önce bunu ben neyle giyeceğim diye sorun. Sırf indirime girmiş diye ya da kilo verince giyerim diye işinize yaramayan kıyafetleri almayın. Dışarda giydiğiniz eskimiş kıyafetleri evin içinde giyilecekler olarak ayırabilirsiniz. Eskimiş pjamalar, kıyafetler penye türündeyse yer silme bezi olarak kullanabilirsiniz.

6. Tuvalet kağıdı, sabun, peçete, yağ, deterjan stoklayın.
7. Sabunları kullanmadan önce kalorifer peteginde veya güneşte iyice kurutun.
8. Cilt kremi yerine aktardan kil maskesi alınıp zaytinyağı limon ile karıştırılıp maske yapılabilir.
9. Yemediğiniz şeyleri degerlendirin. Artan pilavı çorbaya, artan menemeni börek içine, yemediğiniz kahvaltılık soslari çiğköfte içine, havucun yeşil saplarını makarnaya salataya katabilirsiniz. Karnabahar haşladığınız suyu, mantının suyunu çorba yapabilirsiniz.
10. Suyunuzu yanınızda taşıyın. Küçük cam şişeye ya da metal mataraya konulabilir.
11. Çamaşırları makineden çıkarıp silkeleyip hemen asarsanız ütüye gerek kalmaz.
12. Buzdolabının içine örtü serilmesi daha fazla elektrik harcamasına sebep olur.
13. Kıyafetleri nemli olarak ütüleyin.
14. Ütü masası ile ütü arasına aliminyum folyo ile kapatırsaniz ısı kaybı azalır.
15. Sıcak tencerelerinizi buzdolabına koymadan biraz dışarda bekletip soğutun.
16. Cüzdanınızda her zaman az para bulunsun bu size harcama yapmamanız gerektiğini hatırlatır.

Hasatvakti Hasatvakti teşekkür ederim canım... İlk mesaja da ekleyeceğim birazdan.

1. Bulaşık makinesinin parlatıcı kısmına sirke çamaşır makinesinin yumuşatıcı kısmına sirke konulabilir.
2. Bulaşık makinesi tableti ikiye veya dörde bölerek kullanılabilir. Öncesinde bulaşıkları makineye akıtıp koyun.
3. Temizlik malzemesi olarak sirke karbonat limon tozu kullanın.
4. Yağ lekesi için bulaşık deterjanı kullanabilirsiniz.

5. Kiyafet alışverişlerine çıkmadan dolabınızın fotoğrafını çekin. Bir kıyafeti almadan önce bunu ben neyle giyeceğim diye sorun. Sırf indirime girmiş diye ya da kilo verince giyerim diye işinize yaramayan kıyafetleri almayın. Dışarda giydiğiniz eskimiş kıyafetleri evin içinde giyilecekler olarak ayırabilirsiniz. Eskimiş pjamalar, kıyafetler penye türündeyse yer silme bezi olarak kullanabilirsiniz.

6. Tuvalet kağıdı, sabun, peçete, yağ, deterjan stoklayın.
7. Sabunları kullanmadan önce kalorifer peteginde veya güneşte iyice kurutun.
8. Cilt kremi yerine aktardan kil maskesi alınıp zaytinyağı limon ile karıştırılıp maske yapılabilir.
9. Yemediğiniz şeyleri degerlendirin. Artan pilavı çorbaya, artan menemeni börek içine, yemediğiniz kahvaltılık soslari çiğköfte içine, havucun yeşil saplarını makarnaya salataya katabilirsiniz. Karnabahar haşladığınız suyu, mantının suyunu çorba yapabilirsiniz.
10. Suyunuzu yanınızda taşıyın. Küçük cam şişeye ya da metal mataraya konulabilir.
11. Çamaşırları makineden çıkarıp silkeleyip hemen asarsanız ütüye gerek kalmaz.
12. Buzdolabının içine örtü serilmesi daha fazla elektrik harcamasına sebep olur.
13. Kıyafetleri nemli olarak ütüleyin.
14. Ütü masası ile ütü arasına aliminyum folyo ile kapatırsaniz ısı kaybı azalır.
15. Sıcak tencerelerinizi buzdolabına koymadan biraz dışarda bekletip soğutun.
16. Cüzdanınızda her zaman az para bulunsun bu size harcama yapmamanız gerektiğini hatırlatır.

Hasatvakti Hasatvakti teşekkür ederim canım... İlk mesaja da ekleyeceğim birazdan.
Ek olarak patateslerin filizlenmemesi icin aralarına bir elma koyun
Kizlar ben bunlari eski topiklerden buldum zaman zaman okuyorum eskileri
Bircogunuzun yazdigi seyler bunlar.
Vaktim oldukca yine paylasicam.

İyi olur canım... Hepsi çok ilerideler... Yeni gelenler okumaya uşeniyor. Herkes sen mi :) hem onlara da bi faydamız dokunur :)

Patateslerle soğanları aynı yere koymayın çürüyolar birbirlerinden bi madde salgılanıyormus hangisinden hatırlayamadım :)

X