- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.321
Çok şükür düşmeye başladılar.
dolar 3,82 euro 4,07 altın 147 civarı
dolar 3,82 euro 4,07 altın 147 civarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşüş yaşanmaya başladı... 148 e indiBir şey sürekli yükselişe geçmez, bir doyum noktası olur, normalini bulur. Hatta düşüş De bekliyorum. Eski seviyelerine gelmez ama yine de bir miktar düşer
Altının gramının 140 olması bile çok yüksek bir seviye. Düşerse oralara iner diye düşünüyorum
Pinar a101e kitap da mi geliyor
Aktuel urunlerle mi geliyor yoksa rasgele mi
Daha neler duyacam acaba
İnşallah 130 un altına iner de sattığımız gramlari geri alırızAltın 145 e kadar gerilemiş.. Bu da bir gelişme.
İnşallah canım.. Belki şu onumuzdeki günlerde o kadar gerilemesini brklemiyorum ben şahsen.. Malum 15 gun sonra trump görevi devralıcak... Bu surede tekrar yukarı yonlu bi hareket gorebiliriz. Gerçi temennimiz aşağı yonde ama.İnşallah 130 un altına iner de sattığımız gramlari geri alırız
Merhaba.
Ben yeni evliyim, çok şükür borçsuz evlendik, gelirimiz ortalama sayılır, ben ilk iki ay eksiklerimi tamamladım ve az az birikim yaptım, şu an çok pişmanım, çok endişeliyim, elimde 40-45 bin tl lik altın vardı altınlarım ne oldu hesaplayamıyorum bile, an itibariyle 152 tl civarı, dolar başını alıp gitti, inşallah birden düşer, yoksa halimiz nereye gidecek bizi neler bekliyor bilmiyorum.
Ne olursa bir tl bile olsa kenarda tutmak gerekiyor. Bizi tasarruf kurtaracak.
Pişmanlığınız neye orasını anlamadım
Kenara attigim paranin en az iki katini daha biriktirebilirdim ama ben yapmadim o yuzden.
Günaydın kizlar
günaydın. Siz ne kadar erken kalkiyorsunuz :)Günaydın herkese :)
Benim bu saatlerde kalkma nedenim başka. Ondan sonra da uyumuyorum o yüzden :)günaydın. Siz ne kadar erken kalkiyorsunuz :)
Ben de 6da uyaniyorum uyaninca yataktan hemen kalkamiyorum 15 dakika falan kkyı okuyorum Bensendetutuklukaldim neler yazmış kontrol ediyorumgünaydın. Siz ne kadar erken kalkiyorsunuz :)
Bende öyleyim uyanınca hemen yataktan çıkmıyorum... Hemen telefona sarılıyorum. Ne varsa şu telefonlarda valla canım ben yırtarım da sen evlisin bak.. Kocan sonra dicek beni kimle aldatıyosunBen de 6da uyaniyorum uyaninca yataktan hemen kalkamiyorum 15 dakika falan kkyı okuyorum Bensendetutuklukaldim neler yazmış kontrol ediyorum