- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.281
Ben artik yasadigima bile inanamiyorum biri beni dürtsün. Ne olacak halimiz...Altın 149 oldu... Bu gidişle giderse altın 160 ları bulacak gibi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artik yasadigima bile inanamiyorum biri beni dürtsün. Ne olacak halimiz...Altın 149 oldu... Bu gidişle giderse altın 160 ları bulacak gibi...
Allah kolaylik versin canimHaydi kızlar ben kaçtım 2 gun sonra sınavlarım var :)
Cok tatlisiniz ya banada tiyolar verinBu arada biz hani özelden de yazıyoruz da... Hani napıcaz ben şimdiden bir miktar dolara gircem gibi konuşmalarımız oluyor... Şuan dolar Euro ve altın artıyo ya.. Onun muhabbeti dönüyor genelde..
Banka hesabın var mıydı senin?Cok tatlisiniz ya banada tiyolar verin
Evt var ama ben kalici istiyorumBanka hesabın var mıydı senin?
Hımm... O zaman en ufak Bi düşüşü fırsata çevirmen lazım senin. Biz sürekli deriz burada işte iniyo çıkıyo filan diye. Sen takip edemezsen buradan haberin olur mutlakaEvt var ama ben kalici istiyorum
bende varken neden almayayım diyorumLüks araba değilde, pahalı arabada ben kendimi daha güvende hissediyorum. Konforlu oluyor ayrıca. Alma imkanım varsa ve arabayı ben kullanıyorsam, çocuklarımı da taşıyacaksam üst model bir şey isterim. Fren sistemleri, kasası vs her şeyi önemli. Hele de soğuk memlekette oturuyorsam sağlam bir şey olsun isterim
Suveybe13 imkanın varsa pahalı bir şey alın derim. Ev alacağınız zaman model düşürürsünüz. Ölümlü dünya, bari şu an imkanınız varsa iyi bir arabaya binin. Ev alırken Zaten model düşerse, uzun süre belki böyle bir arabaya binemezsiniz
Benim arabam ve alma durumum olmadığı için, ne olsa farketmez diye düşünüyorum
sizin yorumlari guncel takiplerinizi gorunce sizden dolayi haberim olur diye dusundum bende pesinizdeyim inisi bekliyorum inanHımm... O zaman en ufak Bi düşüşü fırsata çevirmen lazım senin. Biz sürekli deriz burada işte iniyo çıkıyo filan diye. Sen takip edemezsen buradan haberin olur mutlaka
Ben şöyle yapardım, sıfır içi boş arabaya para vermektense, 2. El güvenilir üst donanım ve güvenlik arardım. İlla sıfır olmasa da güvenlik, konfor, az yakıt tüketimi gibi beklentilerimi karşılıyor mu ona bakarım. Tek kişilik kendi arabam olacaksa bagaj önemli değil ama aile arabası olacaksa bagaj çok önemli, şehir dışı yolculuk için
Evet canim 2 tanesinde sadece kar ediliyormus ama cok cüzi rakamlar.
3 bin tl için 10 lira da olabilir 50 lira da.
Ben piyasayi cok takip etmiyorum acikcasi sanirim burdan dolayi yakindan takip edecem :)
Mutfak alisverisini
Jaluzi zaten yere kadar olmazki cam kadar,camlarda yuksekte bi kirilma vs olmadi,ben salon oturma odasi gibi yerlere ahsap jaluzi taktirdim,diger yerler pvc jaluziki o daha da ucuz inan yikama derdi yok cam beziyle siliyoruz sagdece
Evet internet bankaciligindan aliniyorİnternet bankacılığından direk alınabiliyor mu ?
Sadece kar edilenleri bankacı mı söyledi , hangileriymiş ?
Ben piyasayi cok takip etmiyorum acikcasi sanirim burdan dolayi yakindan takip edecem :)
Mutfak alisverisini
Jaluzi zaten yere kadar olmazki cam kadar,camlarda yuksekte bi kirilma vs olmadi,ben salon oturma odasi gibi yerlere ahsap jaluzi taktirdim,diger yerler pvc jaluziki o daha da ucuz inan yikama derdi yok cam beziyle siliyoruz sagdece
Oda guzelmis :)Açıp kapatma ( indirip kaldırma ) için kenarda bir yer oluyor ya orasıyla çok oynuyor nerede görse ..
Canim hemen anlatayim elimde 3 bin tl para vardi fon hesabina yatirdimHasatvakti canım sende alım satım yaptıgında yazabılırsın
Cok cuzi miktar kazandiriyor aylik 30 da gelebilir 100 de belli olmuyorneden fon alıyosun? Hasatvakti