adım adım birikim

bende varken neden almayayım diyorum
aslında babamgil şuanda birer daire verdi eğer kira durumumuz olursa orasının kirasını bize gönderirler
o daire memlekette annem buraya geleceksiniz o evde oturacaksınız diyor
bizim memlekete dönmemiz yıllar alabilir ama dediğim gibi kira durumu olursa oranın kirasını bize gönderirler

Evlendiğimizde eşimin 2008 model aracı vardı 2. El almış
Evliliğimizin ilk yılı maaşım yatar yatmaz araba masraf çıkarıyordu , maaşım direk ona gidiyordu , illallah etmiştim , o yüzden ilk amacım sıfır olmasıydı ..
Güvenlik kısmı da dediğim gibi babamınki yıl olarak eski, onda varsa bunda hayli hayli vardır diye düşündüm , zaten öyle düşünmesem de o anki sıfırların en uygununu alabiliyorduk bütçe açısından ..

Açıp kapatma ( indirip kaldırma ) için kenarda bir yer oluyor ya orasıyla çok oynuyor nerede görse ..

İnternet bankacılığından direk alınabiliyor mu ?
Sadece kar edilenleri bankacı mı söyledi , hangileriymiş ?
Evet internet bankaciligindan aliniyor
Ben bugun 3 bin tlde sadece 70 kurus kar ettim
B tipi likit fon 2003 ya da 2025 olanlardan alabiliyoruz ben 2025ten aldim

Açıp kapatma ( indirip kaldırma ) için kenarda bir yer oluyor ya orasıyla çok oynuyor nerede görse ..

Hasatvakti canım sende alım satım yaptıgında yazabılırsın
Canim hemen anlatayim elimde 3 bin tl para vardi fon hesabina yatirdim
Sonra 500 tl kaldi baktim dolar hep yukseliyor zaten ona da 140 dolar aldim biraz daha yukselsin satacam bilmiyorum dogru mu yaptim ama paranin bos durmasini istemedim.

Cok cuzi miktar kazandiriyor aylik 30 da gelebilir 100 de belli olmuyor
Canim ben parami dagitmak icin yaptim biraz fon biraz dolar biraz tl olsun diye
Fonda iki kalem var yukarda yazdim onlardan zarar olmuyor hep kardasin mesela bugun 70 kurus kar ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…