adım adım birikim

Bence bir ev al kiraya ver,yok araba sartsa 20/25 binlik 2006 yil civari arabalarda isinizi gorur,ama sizin ev deyilsede ailelerindir buyuk ihtimal yinede kendinize ait bir ev mantikli diye dusunuyorum

Bizleride bilgilendirin yaw yonlendirme ihtiyacimiz var :)
Canim daha cok girgir yapiyoruz
Birikimlerimizi yaziyoruz kacirdigin bir sey yok yani
Ben eski birikim topiklerini okuyup not cikariyorum onlari paylasicam müsait bir zamanda su kkdan cikabilsem bir pinar birakmiyo

Canim daha cok girgir yapiyoruz
Birikimlerimizi yaziyoruz kacirdigin bir sey yok yani
Ben eski birikim topiklerini okuyup not cikariyorum onlari paylasicam müsait bir zamanda su kkdan cikabilsem bir pinar birakmiyo
Derlemelerini bekliyoruz,benim icin fena olmaz,benimde kafam karisik bu altin yukseldi alsammi almasammi diye

Bırakmamm Hasatvakti kaçamazsın benden o altınlar gramlar havada uçuşacak bak gorursun :)
Pinar senden daha cok faydalanacaz belli hemen gider miyim kitap gibi kizsin sayfalarini ceviriyorum ceviriyorum ama bitmiyorsun
Iyiki seni buldum kkda gercekten cok mantikli bir insansin canim belki de gercek hayatta bile bu kadar akli basinda arkadasim olmadi.
Her sey gönlünce olsun canim seviliyorsun

Gercektenmi benide alin araniza ya cok begendim sizi

Güzel duyguların için teşekkür ederim canım.

Gercektenmi benide alin araniza ya cok begendim sizi
Bu arada biz hani özelden de yazıyoruz da... Hani napıcaz ben şimdiden bir miktar dolara gircem gibi konuşmalarımız oluyor... Şuan dolar Euro ve altın artıyo ya.. Onun muhabbeti dönüyor genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…