- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.261
Bence bir ev al kiraya ver,yok araba sartsa 20/25 binlik 2006 yil civari arabalarda isinizi gorur,ama sizin ev deyilsede ailelerindir buyuk ihtimal yinede kendinize ait bir ev mantikli diye dusunuyorumHerkese günaydın
Sizlere birşey danışacaktım kızlar
Biz araba almayı düşünüyoruz
İkinci el ve almak istediğimiz araba 80 civarı
Kendimize ait ev yok ama kirada vermiyoruz
45 50 bin civarı alıp birikim yapmaya devam mı etsek yoksa 80 bin civarındaki arabayı alsak mı
Ankaranin neresi ?Ankarada canim.
Özelden yazdim canım :))Ankaranin neresi ?
Pinar sana da özelden yazardim o zamanİstanbul da olaydın nolurduuuu
Bizleride bilgilendirin yaw yonlendirme ihtiyacimiz var :)Pinar sana da özelden yazardim o zaman
Bugün ozelden baya bir beyin firtinasi yaptik senle birikim furyasi yarattik adeta bunu paylasalim da gelecek kusaklara faydamiz dokunsun
Canim daha cok girgir yapiyoruzBizleride bilgilendirin yaw yonlendirme ihtiyacimiz var :)
Derlemelerini bekliyoruz,benim icin fena olmaz,benimde kafam karisik bu altin yukseldi alsammi almasammi diyeCanim daha cok girgir yapiyoruz
Birikimlerimizi yaziyoruz kacirdigin bir sey yok yani
Ben eski birikim topiklerini okuyup not cikariyorum onlari paylasicam müsait bir zamanda su kkdan cikabilsem bir pinar birakmiyo
Bende sizi birakmayim enerjinin bana iyi geldi :)
Pinar senden daha cok faydalanacaz belli hemen gider miyim kitap gibi kizsin sayfalarini ceviriyorum ceviriyorum ama bitmiyorsun
Gercektenmi benide alin araniza ya cok begendim siziPinar senden daha cok faydalanacaz belli hemen gider miyim kitap gibi kizsin sayfalarini ceviriyorum ceviriyorum ama bitmiyorsun
Iyiki seni buldum kkda gercekten cok mantikli bir insansin canim belki de gercek hayatta bile bu kadar akli basinda arkadasim olmadi.
Her sey gönlünce olsun canim seviliyorsun
Tabi canim buyur gel ama dikkat pınar bağımlılık yapar onceden günde 4 5 kez girerdim siteye simdi yemek yaparken durakta otobuste metroda adliyede bile siteye girip pinar ne yazmis kontrol ediyorumGercektenmi benide alin araniza ya cok begendim sizi
Bagimlilik tozu yuksekmis ohohh feci bir durumTabi canim buyur gel ama dikkat pınar bağımlılık yapar onceden günde 4 5 kez girerdim siteye simdi yemek yaparken durakta otobuste metroda adliyede bile siteye girip pinar ne yazmis kontrol ediyorum
Güzel duyguların için teşekkür ederim canım.Pinar senden daha cok faydalanacaz belli hemen gider miyim kitap gibi kizsin sayfalarini ceviriyorum ceviriyorum ama bitmiyorsun
Iyiki seni buldum kkda gercekten cok mantikli bir insansin canim belki de gercek hayatta bile bu kadar akli basinda arkadasim olmadi.
Her sey gönlünce olsun canim seviliyorsun
Bu arada biz hani özelden de yazıyoruz da... Hani napıcaz ben şimdiden bir miktar dolara gircem gibi konuşmalarımız oluyor... Şuan dolar Euro ve altın artıyo ya.. Onun muhabbeti dönüyor genelde..Gercektenmi benide alin araniza ya cok begendim sizi