adı=yamuk suçu hayvan olmak

Ne yaptin sen ya su an hüngür hüngür agliyorum böyle birsey olamaza ALLAHim bu nasil bir vahsettir nasil bir acimasizliktir söyleyecek laf bulamiyorum kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlardan biri.Videonun basinda yanindaki köpegi kedicige saldirtmak istedigini gördügümde icim titredi,esah vahsetin sonradan gelecegini gercektende bilmiyordum yavrum benim birde felcmis üstüne üstlük ne isterler böyle savunmasiz canlilardan anlamiyorum gercektende anlamiyorum insan olduguma utandigim anlardan biri artik hayvanlarinda doganinda bu insan oglundan öc alma vakti geldi,bizlere cok bile dayandi bu dünya...

amonra şikayetçi olmakla çok doğru bir şey yapmışsın seni sonuna kadar destekliyorum
sonuçta evimize bir hayvan aldığımız zaman onun çocuğumuzmuş gibi bütün sorumluluğunu almak zorundayız
yazık ki bu sorumluluğun farkında olmadan zevk olsun diye hayvan edinip aç susuz bırakan yada bakmaktan sıkılıp sokağa atan okadar çok insan var ki.....
hayvanlara yapılan eziyet bu ülkede insanlara yapılan kadar (hoş insanlara yapılanlar da caydırıcı değil ya neyse)
ceza almadığı sürece biz böyle daha çok haber okuruz
yine sinirim bozuldu

Bu tip insanlar Allah tarafından bin beter cezalandırılacaktır. Sadece bu inançla içimi rahatlatabiliyorum."Allah der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.."Hz Mevlana

bir insan hayvan sevsede sevmesede o hayvana saygı duymasını bilmeli bu ne iğrençlik ya nasıl bi cana canice tekmelerle öldürür inş. kendide binbir işkenceye maruz kalarak görür gününü acımıyorum bu denli insanlara saygısız vicdansız havalı gençliğe insanlığa cahillik sınır tanımaz kedi öldürmeyi hayvan öldürmeyi hava sanan yaratıklar lisedede tekme atan kızlar var gothic havasına yatan özentilik cehalet başka hiçbir şey değil varyaa

İnsanları hayvanlardan ayıran en önemli özellik merhamet duygusudur.
Eğer bir insanın içinde merhamet yoksa onun sadece görüntüsü insandır. Kendisi asla insan olamaz.
Aileler evlatlarını hayvan sevgisiyle büyütmeli.
Hayvanları sevmeyen insanları sevemez.

Bir insan öldürüldüğünde bunu yapan katil ne kadar süre ceza alıyorsa aynı ceza bu adama da verilmeli.

Hayvanlara eziyet edip onları öldüren şeref,onur,haysiyet,karakter,vicdan yoksunları yeri geldiğinde insanları da öldürürler.

Videoyu üzüntüden açamadım. Peki noluyor bu şerefsizler bu davalarda ceza alıyorlar mı? Bilgisi olan? Geberesiceler...

Ne zaman böyle bi video izlesem haber okusam bütün gün kendime gelemiyorum. Allah kahretsin bunları.. Ama bunun en büyük sebebi bu yaptıklarının herhangi bir cezası olmamasıdır. Ne zaman bir hayvanı öldüren bi insanı öldürenle eşit ceza alır anca o zaman önüne geçilir. Böyle yaratıklarla aynı toplumda yaşamak kanımı donduruyo resmen bir an önce bi yere kapatılmalılar.

Videoyu izlemedim,izleyemem ne yazık ki... Rabbim görüyor ,adalet kavramı diye birşey yok övündüğümüz Türkiyemizde..

videoya bakmaya cesaret edemedim ama bu söz yeterince açık.

bu ülkenin insnaının yarısı hayvanlara bu gözle bakıyor ve sonra inançlı olduklarını iddia ediyorlar
kimse kusura bakmasın ama merhameti olmayanın dini de olmaz
yunus emre nin mevlana nın yaşadığı ve yaratılan her şeyi hoş görmeyi salık veridği toplumun haline bakın
üama ben ailelere öyle çok kızıyorum ki çocuk havyanı taşlarken sırıtarak izleyen aileler var ,ilerde yaşlandıklarında o çocuk anasına babasına da merhamet etmeyecek çünkü ona güçsüzü ezmeyi öğretiyor aile
hayvan haklarının bir an önce adam gibi gelmesini istiyorum bu pislik insanlar cezalarını bulmalı
ve insanlar birbirne kızdığında hayvan diyorlar ya ondan da nefret ediyorum önce hayvan kadar olabilsin insanoğlu

İnsana zulmedilse acısını haykırır, ağzı dili bağlı canlılara eziyet edilmesi beni bu yüzden çok etkiliyor. Ha bir bebeği katletmiş, ha bir kediyi.

Üye olsun, ziyaretçi olsun. Eğer sen de bu vahşetin destekleyicilerindensen ve bu yazımı okuyorsan, hayvan olduğu için zerre kadar vicdanın sızlamıyorsa UMARIM GÜNÜN BİRİNDE SENİN İÇİNDE KARŞINDAKİNİN VİCDANI SIZLAMAZ.

Böyle haberler izledikçe,okudukça,duydukça insanlardan nefret ediyorum.Kahroluyorum ya. Nasıl bir vizdansızlıktı bu anlam veremiyorum.Kalpleri bu kadar mı mühürlenmiş.İnşAllah cezasını çeker!..

Allah onun belasını versin!
Savunmasız canlılara bu zulmü yapan insanlara (insan demeye dilim varmıyor) anlam veremiyorum.Veremicemde.
Bu nasıl bi vicdansızlıktır.
Ben bakarken çok kötü oldum.Bi canlıya değil vurmak elle ve ya ayakla hayvanları iten insanları görünce içim çok kötü oluyor. Bu gerçekten bi vahşet.

Tüylerim diken diken oldu,Allah'ım bir vicdandan bir merhametten nasıl bi insan bu kadar uzak olabilir?
İlk darbeyi attıktan sonra düştü ya insana benzer yaratık,vazgeçer dedim ama yok..Allah ıslah etsin,benim canım yandı.

rabbim büyük hiç bir suçu, günahı cezasız bırakmaz. inş o da aynı şekilde verir canını.

ben yeni izledim.
kanım dondu sanki tüylerim ürperdi.
amacı ne bu insan kılığındaki hayvanın anlayamadım,bilemedim.
benim için bir cana kıymka ha hayvan ha insan hepsi aynı.
nasıl verilecek bunun hesabı.
inanamıyorum............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…