adı=yamuk suçu hayvan olmak

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
herkes duymuştur ufuk günaydın adlı bir üniversteli bir genç
savunmasız felçli bir kediyi uyurken kaldırıp tekmelemiş ve kedi kaçamayıp yerde yattığı içinde kafası eze eze öldürmüştür.
bir hayvan sever olarak bir insan bunu nasıl yapar anlayamıyorum.
kedinin resmine bakarsanız ne kadar masum olduğunu anlarsınız.
bir cana kıymak bu kadar kolaymı?
nerde merhamet... neden insanlarda bu şiddet anlamıyorum.

bu videodan izleyebilirsiniz..
UFUK GÜNAYDIN-Yamuk-Kedi Vahşeti on Vimeo

daha önce de benzer bi konuda yazmıştım bunu yapan insanların aynı şekilde öldüğünü görmek bana büyük bi zevk verir.

Allah gün yüzü göstermesin bunu yapanlara sevgili kk bayanları, lütfen çocuklarınızı insan sevgisinin yanında hayvan sevgisiyle de büyütün

bir kediyi öldüren insan geleceğin katil adayıdır.
yavrum benım 4 tekmede öldü

sadece o mu dünyada hayvanlara zulmeden okadar çok insan var ki.....ben gerçekten dayanamıyorum bunları görmeye
artık öylelerine diyecek söz bulamıyorum yani ne desem az kalacak

sadece şunu söyleyeyim,
Allah demiş ki:
"hayvanlar benim sessiz kullarımdır
onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır".....bu söz beni çok ama çok etkilemişti

onlara verdiğiniz bir kaşık suyun da karşılığını kat be kat alacaksınız
yaptığınız eziyetin de......

17 Mayıstaki davası 8.kere tekrar ertelendi
24ünde son olacağını umduğum davası var
Unutturma çabaları bunlar
Unutmayacağız

ben bu tarz videoları ve resimleri izleyemiyorum.bir canlıya işkence eden birisi benim gözümde ne insandır nede vicdan sahibidir.ALLAH'a inancı olan biri bir canlıya kıyamaz can yakamaz.bence bu bir çeşit kafirliktir.
hep dua ederim ki hangi canlıya ne yaptıysa onun milyar katını çeksin.gözlerinin önüne o canlının son halleri gelsin.işkence içinde son nefesini versin.diğer tarafta cehennemden çıkamasın.inşALLAH(AMİN)

Allah bildigi gibi yapsın böyle (insan diyemiyorum) yaratıkları.
Allah korkusu olmayan zavallıların eline düsmesin hic bir hayvan hic bir
cocuk insallah.
Allahim sen ıslah ey yarabbim

pislik bu insan gozumun onunde geberse kılımı kıpırdatmam hatta zevkle izlerim

umarım oda kotu bir sekilde can verir Allah buyuk bırakmaz bunu onun yanına lanet olsun hayvanlara eziyet edenlere

Videoyu asla izlemedim,izlemeyeceğim
Ama yanında taşıdığı pitbull bile o zavallı hayvana saldırmamıştır.
Zaten hayvanın saldırmadığını gören bu hayvan! kendi saldırmıştır kediye
Yani yanındaki en tehlikeli köpek türü dediğimiz korktuğumuz köpek,o insandan daha saldırgan değildir

Son düzenleme:
olay ilk olduğuna videoyu izlediğimde saldırması için teşvik ettiği köpek dediğimiz
köpeği saldırmazken kendinin vahşice kediyi ezmesi karşısında
asıl hayvan olan asıl köpek olan kim diye düşündürtmüştü bana
insanlar hayvanlardan daha vahşi ve acımasız
hiç bi hayvan savunmasız ve kendinden güçsüz bi hayvana avlanmak ve beslenmek dışında
sırf keyif ve iğrenç hazları için saldırıp öldürmez
allah bu gibilerin top yekün belasını versin

İzlerken agladim ya icim acidi bunlar insan degil olamazlarDilsiz hayvanlara eziyet niye sirf zevk icin vurup ezmis basini ya kizlar cok kotu oldum.Allah in yarattigi bir varligi boyle vahsi bir sekilde nasil oldururler? Zamanimiz beni okadar korkutuyor ki kizlar gecen seferde sakat bacaklari hep kirilmis kopek resimleri gordum internette

o zamanda izleyemedim simdi de..cok vicdansizca birsey

dili disi olmayan bir canliyi sirf,hayvan sinifindan oldugu icin acimasizca öldürmek Allahim o insanlarin yatacak yeri yok zatem...

ama malasef ülkemizde hayvanlara karsi bir önyargi mi desem sevgisizlik mi ne var...

evet korkuyoruz belki ama b u baska birsey vicdan isi,bence herhangi bir canliya bi denli zarar veren birisi,kolaylikla herkese zarar verebilir...

ama ne yazik ki,tecavüze ugrayan kedi,köpek,tavuklar...insallah bu dünyada alamazlarsa haklarini diger tarafta birakmaz Allah onlarda hakkini

OOfff resmen içim cıktı
Allahım bu nasıl insanlık anlamıyorum, bir cana nasıl kıyılır ya ben hiç görmemiştim içime oturdu, unutamam uzun süre.
Allahım bu canilerden korusun bizi.Pislik insan

o kedinin kafasını ezmeye çalıştığı gibi onunda kafasının ezilmesini isterdim ha şiddet çözüm mü hayır değil elbette ama bu kadar savunmasız bi cana kıymaya çalışan benim gözümde aynısı hakediyordur.

Önceki konularımdan, bilenler bilir... Bir köpeğim var. Şuan 9 aylık.

O benim canım. Her şeyim. Her gün evden çıkarken ve onu evde bırakırken ağlaya ağlaya ayrılıyorum ondan.

Her yeri teker teker kontrol edip kendine zarar verebileceği bir şey var mı bakıyorum.

Onun gelip yanımda nefes alması benim için çok güzel bir his ...

Kedilerde aynı şekilde. Arkadaşımın kedisi var. Açıkçası babam kedileri sevseydi eğer bir tane de kedi alırdım eve. Kuşum da var zaten.

Arkadaşımda kaldığım bir gece. Kedisi geldi yanımızda yattı. Ben de yüz üstü yatıyorum, kulağım yastıkta...

Bir sess... BIIIIIIIIIIIIIRNNNNG BIIIIIIIIIRNNNNNNNNG . "Allah Allah bir şey titriyor laaaaa" diyorum :)

Dayanamadım sordum arkadaşıma. Mutluluk hormonuymuş. Kedilerin böyle ilginç, insana huzur veren , ses çıkartan bir hormonları varmış.

Dünyaya bedeldi onun o sesini duymak... O kadar içinden geliyor ki :) Mutlu olduğunu bilmek çok güzeldi benim için.

Şimdi buuuuuuuu p.ç , bunu yaparak ne elde etti bilmem ? Allah hepimizi böyle insanlardan sakınsın. Bunu önüme versinler, hiç düşünmeden tekmelerim.

İzmir'de olmuştu bu olay. Bunun gibi herifler ile aynı şehirde bile bulunmak istemiyorum.

Allah o kedinin yaşadığının bin katını yaşatsın o vicdansıza, bedduamdır.Benim beddualarım tutar!

Ben cok kucukken arada bır koye gıderdık orada kedıler kopekler bılırsınız koy yerı sokaklarda kedıler evde gezerdı,cocukluk kedıden korkardım benı korkutuyor dıye dısarı cıkarmak ısterdım annem derdıkı hayvanın canını acıtırsan 7 camı bıle yaptırsan o gunahı odeyemezsın ondan sonra kedıye yanlıslıkla carpıp canını acıtıcam dıye korkardım o gun bugundur hıc aklımdan cıkmaz

aksam elimi kremlemisitm sonra caydanligi aldim iceriye geliyordum,saplari metal elimden kayiyor kapiya kadar geldim ama artik düsecek beni yakacakti,babam at dedi

o can havliyle yemek masasnin üstüne attim,altini kaynar sular bosaldi..elim ayagim tutmadi cok korktum o an birsey görmedi gözüm kusumuz var korktum birden kafestemiydi ucuyormuydu heryer buhar..

bayilacaktim neyse erkek kardesimle,annem temizledi ama hepimizin aklinda ayni sey nazli ucuyor olsaydi ona birsey olsaydi...

icim parcalndi resmen hadi insan yansa cok kötü Allah korusun ama gecer o kusa gelseydi haslanacakti ve ölecekti bunun vicdan azabiyla yasayamaycagimi düsündüm...

olmamis seyden bile bu kadar etkilenirken,insanlar nasil bunu yapiyor..benim tüylü olan bütün hayvanlara karsi fobim var,dokunamiyorum ama seviyorum..

bence cocukluktan bunlar asilanmali...cok canim skildi izlemedim ama hayal edebiliyorum..cok üzüldüm yaa

Son düzenleme:
playı bilmek bile yetiyor. izleyemedim daha önce de şimdi de izlemeyeceğim. eleştirenler olacak belki ama kendisinin de aynı acıyı yaşayarak can vermesini diliyorum. ben bir karafatmayı bile öldürürken düşünüyorum. can almak ya, can almak! zararsız bir canlıyı zevkine yok etmek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…