adı=yamuk suçu hayvan olmak

bana o kadar tesir etmişti ki bu olay kedilerime sarılıp ağlamıştım sinirden üzüntüden
insanların hayvana karşı saygısı yok
halbu ki onlar her şeyin farkında iyiyi kötüyü ayırt edebilecek zekaya sahipler
öyle olmasa insanlarla aynı evi paylaşıp evcilleşmeleri mümkün olmazdı
benim de başıma buna benzer bi olay geldi kısa bi süre önce
kapıyı açtığım anda apartmanın içine fırlamış kedim farketmedim
üst kattaki komşuda o sırada kapıyı açmış çıkmak için
bizim kız o şaşkınlık ve korkuyla eve girivermiş
ben fark edip seslere kapıya çıktım yukardan sesleri duyup baktığımda ellerinde terlik süpürge
ne buldularsa ellerine ne geçtiyse fırlatıyolardı arkasından ensesinde kocaman kanayan bi yara
o halini görünce delirdim resmen öyle korkmuştu ki yavrum
o sinirle ben de elime geçen onların attıklarını onlara fırlatıp korkuyla kapadıkları kapıyı yumrukladığımı hatırlıyorum
dedim bu ne öfke ananıza bişey mi yaptı bu kedi
savunmalarıysa daha ürkütücüydü
kedim şişman benim epeyce
hamile sokak kedisi sandık
eve doğurcak diye kovaladık
be allahın kulu özrün kabahatinden beter
hamile bi cana bunu nasıl yapabilmeyi hak görürsün sen
kedimin yaşadığı travmayı anlatamam
şidddetin ş sini görmemiş hayvan günlerce masanın altından çıkmadı evde
tabi biz bi dünya kavga dövüş patırtı...
üstelik bunu yapan ailenin anne ve babası din görevlisi
hocaya inançlarınızı bi kez daha gözden geçirin
zira ben sizin allahtan korktuğunuza zerre inanmıyorum dedim
sonra özürler araya başka komşuları koymalar falan
ama her şeye rağmen şikayetçi oldum
darp raporu aldık hemen veterinerlik fakültesinden
savcılığa bildirdik
ama öyle bi sistem ki tek derdiniz bu mu bile dendi bize
hiç bi şey elde edemeyeceğimi bilsem de
sırf onlar benim rahatsız olduğumun onda biri kadar rahatsız olsun diye
uğraşıyorum sadece
çünkü davanızı desteklemek yerine uzlaşma sağlayın
özür dilemişler affedin dediler
kendi çocuklarını darp eden birini ne zaman
affedip adalet aramaktan vazgeçerlerse ben de o zaman vazgeçeceğimi
söyleyerek zor bela işleme koydurdum dilekçemi
ama hala gelişme yok umudum da yok...
bu dünyayı sadece insan oğluna ait sanan zihniyetten nefret ediyorum

Bir hayvan sever olarak bu tarz videolari izledigimde hüngür hüngür agliyorum. Hic bir sey beni bu kadar üzmüyor inanin. Icim parcalandi bu videoyu izledigimde. Halen kendimi kaptirdim halen agliyorum yazarken bile elim titriyor. Nedir ya bu nasil bu kadar cani olunur anlamis degilim. Adamin kendi köpegide var o kendi köpegine neler yapiyordur kim bilir. Canim ya aklima diger vahset videolari geldi icim parcalandi.

Arkadasim bir olay anlatti ve bu insanlarinda bu dünyada cezasiz kalmayacagini anladim. Bir arkadasimin arkadasi canli canli bir kedinin üstüne benzin dökerek yakmis ve kedinin nasil can cekistigini de anlatti bana . Aradan 2 yil sonra bu kediyi yakan kisi askere gitmis ve kesif sirasinda yereden gömülü bombaya ayagini basmis. Ayagini kurtarmak istemis ve bomba bu sever elinde patlamis. Bu insan ölmemis halen yasiyor. Iki eli ve gözünü kaybetmis. Babasi oglunun acisina kalp krizi gecirmis ve ölmüs. Sonra maddi durumu iyi olmayan bir kizla evlenmis. Simdi de bir kizi varmis arkadasim hic bir isi kendi yapamaz diyor. Kizini cok görmek istiyormus ama gözlerini tamamen aldiklari icin bir umut isigi bile yokmus.

ah iste buyuk Allahım sen onun yarattıgı cana boyle bir acımasızlık yap affedermi yolda gorseler aman bi kedi derler umursamazlar yasam hakkını ama Allah icin ne kadar degerli zaten Allahı seven insan yarattıgı tum canlıları sever..

o adamı aynı şekilde seve seve öldürebilirim benn.
insanlardan ciddi anlamda nefret etmeye başladım dünya sadece kenddimize ait gibi yaşıyoruz.
sokaktan aldıgım bi kedim ve köpegim var zeytinimi dolaştırırken aptalca konuşan insanlarmı ararsınız yada çocuguna bak veririm seni köpege deyip korkutanlarmı.tabiki hepsine agzının payını veriyorumm.

tüylerim diken diken oldu ağlamamak için zor tuttum kendimi kıyamam ya.savunmasız üstelik.nasıl yapar bunu

Hayvani seven insanlari sever ,insanlari seven allahini sever. Bir amca konusurken sunu söyledi . Bir can kurtaran kisinin hic günahi olmazmis. Ya ne olur alip evine götürseydi birisi kartona koymuslar. Bir vahside gelip ölürmüs. Iyi bir durumum olsa ilk yapmak istegim sey sokak hayvanlarina koruma evi kurmak. Bunu kendime borc bildim .

daha önce hem izlemiş hem beddualar yağdırmış
hemde ağlamıştım(((
videoyu tekrar açtım ama izleme cesaretim yok bu kez....
ALLAHIM BETER ETSİN BU GİBİLERİ....
okadar çok ki böylesine vijdansız olanlar
ben bi böceği bile öldürmekten çekinirim..
sinek ilacı kullanamam mesala....
yazın sinekler öldürünce bile çok pişman olurum
düşününce vijdanım sızlar(allah affetsin)
o mübareklerde fena ısırıyor beni ya

defalarca tebrik ediyorum......
hayvanları çooooook seviyorummmmm

allah belalarını versin böyle insanların. bide din görevlisi olacaklar. asıl böylelerinden korkarım ben zaten. dinden bahsederler ama hayvana mundar derler. o hayvan sizin gibilerden bin kat değerli gözümde. benimde bir kedim böyle tipler yüzünden öldü olayı görmediğimiz için ispatlayamadık ama daha önce dişlerini kırmışlardı hayvanın. şuan sokakta beslediğim 5 köpek var anne baba ve 3 bebekleri. mama su veriyorum.inanırmısınız yanlarında insanlar piknik yapıyor ama bir lokma vermiyorlar hayvanlara. geçen çocuk almış eline şişeyi şişeyle yavruya vuruyor tekme atıyor. o çocuğu onu öyle yetiştiren ailesini dövesim geldi. indim aşağı ama ben inene kadar kaçmıştı. sonra köpek ısırdı mı köpekleri öldürelim kampanyası başlatıyorlar, kimbilir köpeğe ne yaptıda ısırdı hayvancağız? o çocuğun ve ailesinin hiç bir değeri yok gözümde. ama hayvanlar benim yavrularım gibi... seni de tebrik ederim canı gönülden..

yazıyı okumak yetti videoyu izlemeye gücüm dahi yetmedi, insan ya da hayvan ne farkeder sonuçda bir canlı, ve Allah vermiş onun ömrünü, sen nasıl ne hakla almak istersin, böylesine zalim denir, ve zalimlere acımıcaksın, çünkü acıdıkça zulumleri artar, Allah cehennemi boşa yaratmamış, o hayvancağız, diriliş gününde ona yapılan aynı muameleyi aynı şartlarda o şahsada yapıcak, hiç kimsenin kimse üzerinde zerre hakkı kalmıcak, Allah yalnız mühlet verir azabı kesindir.

Zulümde aşırı giden nice memleket vardı ki Ben onlara önce mühlet verip sonra da tuttuğum gibi işlerini bitirdim! Herkesin dönüşü ancak Banadır Hacc süresi 48. ayet

Son düzenleme:

Bunu yapanlar malasef benim gözlemledigim ve duydugum kadariyla dindar gecinen insanlar. Bu tarz seyler benim gözümün önünde de oldu . Kapali bir ailenin cocuklari parktaki kugulari tasliyorlardi. Onlarda yazik ekmek atacak diye yaklasmislar. Aileleride öyle mal mal bakiyorlar. Nasil sinirlendim anlatamam ve ailesini ikaz ettim. Tabi cocuklarida. Orada oturan anne diyemicem cani diyebilirim bana söyledigi kelime su " SANA NE SENIN KUSUN MU ?" Böyle kisileri görünce ,insan oldugumdan utaniyorum(

Elime bende bir tas aldim bu tasi sizin kafaniza atsam caniniz acirmi dedim ? bir canlinin canini yakmak bu kadar kolaysa bende sizin caninizi yakayim. Banane kimin annesiyseniz dedim. Hic bisey söylemedi ve parktan ayrildilar.

Okuduklarım yetti; videonun linkine tıkladım ama izlemeye cesaret edemedim.

Allahım sen sonsuz sabır sahibisin ki; bunu yapan caniyi o anda kahretmiyorsun.

Yavrularımız ve zavallı hayvancıkları korusun böylelerinden.

resminde ne kadarda masum bakıyor kafasını eğmiş ben hastayım bana birşey yapma der gibi.
bende kedimden yeni ayrıldığım için zaten duygusal zamanlar yaşıyorum

doğada yaşayan en korkunç hayvanın bile insanlardan daha masum olabildiğini biliyorum..
genç yaştaki bu yaratıkların hala içimizde var olduğunu bilmek gerçekten korkutucu..masum
bir kediye bunu yapan birisi kimbilir neler yapar diye düşünmeden edemiyor insan..

hayatımın her anında hayvan beslemiş,hayvanları çok seven biri olarak onlara
verilen cezaların hep yetersiz olduğunu biliyoruz..ne denir bilmiyorum gerçekten..
daha dün akşam ben de oturduğumuz yerdeki kedilerin kuyruklarının kesik olduğunu
gördük.. bu nasıl bir vahşettir? ben, karşıma çıkan bir böceği o şekilde ezip zarar veremiyorum..
insanlar Allah ın verdiği canı almakta hiç tereddüt etmeden uygulayabiliyorlar gerçekten...

ALLAH boyle vicdansızların belasını verir inş. bu pislik hala hiçbirşey olmamış gibi geziyor. davanın sonundada inanın bana çok komik bi para cezası alacak yada cezası paraya çevrilecek.
bu kadar işte bunun gibi pisliklerin sonu inş o zavallı hayvancağız gibi olur

Burada hangi taraf hayvan,tartışılır...

Sıkı bir hayvansever olarak bu tarz haberlere çok üzülüyorum,hatta duygusallaşıp ağlıyorum.

Cezalar caydırıcı olmadığı ve eğitimin aileden başlamadığı sürece bu tarz haberlere daha çok şahit oluruz.

Allah senin belanı versin . 2 ayaklı hayvan . ne istedin o masumdan geber insallah .
Allah mehşer meydanında seni onun eline düşürsün katill pislik .. serefsiz köpekk ..

okumak bile yetti,videoyu izleyemedim...3 yıl önce ailemizin bir parçası gibi gördüğümüz kedimiz öldü ve hala aklımıza geldikçe ağlıyor annem..onu o kadar çok seviyorduk ki anlatılamaz..daha fazla birşey yazamıyorum,zavallı kedicik

Videoyu izlemedim, asla izleyemem. Hayvanın insandan gördüğü eziyet yüzyıllardır devam ediyor. Herkes sessiz, yasalar yetersiz. Bir hayvansever olarak kendimce çözümler üretmeye çalışıyorum ama yetişilmiyor bu canilerin hızına. Böyle varlıkların ismini unutturmamak lazım. Yaptığı şeyi bizler cezalandırmalıyız. Dilerim Allah'tan can veremesin, iki cihanda bitmesin eziyeti. Bu ve bunun gibilere edebilecek beddua bulamıyorum artık. Ama hayatın bir yerinde anlıyorlar. Kardeşimin kayınvalidesi son nefesini verene kadar,günlerce hunharca öldürdüğü bir kedinin azabını çekti. 90 yıllık yaşamında yaptığı her şey yakasını bıraktı ama o kedi bırakmadı. Yaşadıkları köyde hayvanı kapıya sıkıştırıp,sopayla vurarak öldürmüş gençliğinde. Son nefesini verene kadar çırpındı günlerce. Kediyi sayıklayıp durdu,alın karşımdan diye yalvardı. Umarım gittiği yerde de bitmez azabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…