- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar kk. nin sevgili üyeleri meleklerimmmm kızçelerimmmmm
Bende yeni üyeyim eski topikleri şöyle bir inceledim.
fakat herkez tanışmış kaynaşmış yeni kişiler alınmıyor yabancı kalıyor .
Bende düşündüm ve böyle bir sohbet topiği açmaya karar verdim :) Hem tanışalım hem kaynaşalım hemde arkadaş olalım Buyrun hepinizi bekliyorum sakın çekinmeyinnn emii kuzucuklarımm dertlere derman olalım dimi amaaaaaaaa
çocukken bir arkadaşım kolunu incitmişti, kolunu hiçbirşekilde bükemediğini anlatmaya çalışırken sonuna kadar dirsekten büküp "işte böyle bükemiyorum yaa" diyordu
sizde şimdi klavyenizin "h" harfinde sıkıntı varmış gibi "adi - adi" diye yazmakta ısrarcı olurken arayerde birsürü "h" harfi içeren kelimeler kullanmışsınız
ahh gençlik
bende öğrenciyken karnedeki 1leri düzeltirdim 4 yapardım... konuyla ne alakası var bende bilmiyorum, yazdım işte, "işte böyle bükemiyorum kolumu"
diğer msjlarına göz atınca ben de sizin gibi düşündüm ama ne olursa olsun konuşma diliyle yazı dili aynı olmamalı, hepimiz elimizden geldiğince dikkat etmeliyiz buna...
bu arada bu kadar sayfa sohbet etmiş olduk, konu sahibinin istediği oldu sanırım
sen beni neden taklit ediyorsunn ya bu nasıl bir şeydir böylee yazdıklarımın aynısı ile başlık mı açtınn sen hey allahımm özenti olmuş millet
nasıl yani sizin mesajınızın aynısını mı yazmış? :44:
Konu başlığı ilgimi çekince ve konuyu okunca, başlığı bile unutum, cok ayıp :26:Burda seni biri taniyormu? Yada düşmanın:d?sen beni neden taklit ediyorsunn ya bu nasıl bir şeydir böylee yazdıklarımın aynısı ile başlık mı açtınn sen hey allahımm özenti olmuş millet
yemin ediyorum bu kadar da olmaz... benim topigimin açılış sözlerini gelmiş buraya kopyalamış kız kendin ol kendin özenti olmaaaa
yemin ediyorum bu kadar da olmaz... benim topigimin açılış sözlerini gelmiş buraya kopyalamış kız kendin ol kendin özenti olmaaaa
onun arkadaşlarından biri senin topige takılıyordu sanki, belki o arkadaş bu girsizi biliyordur kim olduğunuyemin ediyorum bu kadar da olmaz... benim topigimin açılış sözlerini gelmiş buraya kopyalamış kız kendin ol kendin özenti olmaaaa
açtığınız konular ksımından baktım şimdi şaşırdım enteresan bir durum gerçekten...
sevgi meleğiciiim vaayy anasını diyorum
yazım hatalarınız bile aynı