Adi kızlarrrrr

bu gece fazla şaşırttınız beni. yarın uzuuuuuunn bi yola çıkıyorum nerdeyse 1 günümü alacak.
seviyorum otobüs yolculuğunu:KK1:

artık şaşırmak istemiyorum lütfeeeeenn
yarın bari yapacağım telefon görüşmeleri şaşırtmasın beni allahım:KK45:

Son düzenleme:
İlkez oluyor galiba böyle bir şey, cok çocuksu yaw:KK14:

bu arada sevgi meleyi arkadaşlarından biri ilgini cekdimi:KK53:

neyse mesaj sayımı abuk sabuk yerlerde arttıracağıma burda arttırmak en mantıklısı.

myzt ciiim bu arada berceste [h=3]leage of legends seviyor[/h]
yavru kurt teemo:KK1::KK1:

kendisi söyledi valla:KK1:

intihar topiği de varmış o nerdeki? onu bilmiyorum
Tövbe tövbe! İnsanlar ne ilginç ya! Ne hasas konularla eylenmeye çalışıyorlar! Cok üzücü! Bunları bir kadın yapamaz herhalde..:s
çünkü anladığım kadarıyla taşıyıcı anne konusunda onunmuş. Acaba bir erkekmi bu:26:

Tövbe tövbe! İnsanlar ne ilginç ya! Ne hasas konularla eylenmeye çalışıyorlar! Cok üzücü! Bunları bir kadın yapamaz herhalde..:s
çünkü anladığım kadarıyla taşıyıcı anne konusunda onunmuş. Acaba bir erkekmi bu:26:

acaba???:KK1::KK1::KK1::KK1:

e demişti ya zaten güya sevgilisinin evindeki erkek arkadasları makara için açmıs :26: tasıyıcı anne konusunu ..

Son düzenleme:
e demişti ya zaten güya sevgilisinin evindeki erkek arkadasları makara için açmıs :26:

mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin paylaşım alanı konusunda o gece denk gelmiştik :)
yavru kurt teemodan bahsediyordu:KK1::KK1:
ben de sormuştum seviyon mu o oyunu diye:KK1::KK1:

gerçi ben de goalunited oynardım eskiden:KK1::KK1:

ya kızlar adi mi hadi mi demek istediğini bir kenara bırakın sevgi meleğinin yazdıklarını bizzat kopyalamış..
e kararı verin adi kim oluyor.. adi kızlar diye laf yaptıgını zannediyor gerzek !!!!!

mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin paylaşım alanı konusunda o gece denk gelmiştik :)
yavru kurt teemodan bahsediyordu:KK1::KK1:
ben de sormuştum seviyon mu o oyunu diye:KK1::KK1:

gerçi ben de goalunited oynardım eskiden:KK1::KK1:

ben ilk senden duydum o oyunu :KK1::KK1:
demin çeyizlerine bakıodum bercestenin :KK1::KK1::KK1:

ben ilk senden duydum o oyunu :KK1::KK1:
demin çeyizlerine bakıodum bercestenin :KK1::KK1::KK1:

bana kendisi söyledi o topicte:KK1::KK1:
küçükler oynayamıyormuş falan filan ben de dedim tcyle mi oynanıyo cevabı : straateji oyunuymuş zormuş:KK1:

sayfayı bulamıcam canım keşke diyebilsem burda konuşmalar:KK1::KK1:

ee çeyizler nasıl? zevkli mi bari?

bu kadarını benim kafam alamıyor artık, limit doldu, her an başka bir şey demiş bu çocuk yahu... kazen gelince bakar herhalde, gerçekten düşündüğümüz gibi ise, psikolojik anlamda sıkıntılı olabilir, üzülsem mi, kızsam mı,gülsem mi bilemedim... üniversite yıllarında vardı böyle bir tanıdığım insanoğlu bin türlü,:KK14:

bana kendisi söyledi o topicte:KK1::KK1:
küçükler oynayamıyormuş falan filan ben de dedim tcyle mi oynanıyo cevabı : straateji oyunuymuş zormuş:KK1:

sayfayı bulamıcam canım keşke diyebilsem burda konuşmalar:KK1::KK1:

ee çeyizler nasıl? zevkli mi bari?

:KK1::KK1::KK1:
yok anacım tarzım deeel :KK53::KK53::KK53:

X