- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
Yok canım, bildigin adi varya, yani ben ilk başlığı görünce öyle anladım... YanliŞmi anlamişimki:26:Adi kızlar ---> Hadi kızlar mı oluyor şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım, bildigin adi varya, yani ben ilk başlığı görünce öyle anladım... YanliŞmi anlamişimki:26:Adi kızlar ---> Hadi kızlar mı oluyor şimdi
yuuhhh pes valla taşıyıcı annelik konusu da bercesteninmiy miş? vaayyyyy
yuuhhh pes valla taşıyıcı annelik konusu da bercesteninmiy miş? vaayyyyy
selam derin bir fake konusunda daha beraberiz
bunu bilmiyor muydun o aksam konustuk diye hatırlıyorum
şoktan şoka sürükleniyorum şu an, Allah başka dert vermesin... hatta çeyiz hazırlığına bile başlamış... o bölümde de topic var...
İlkez oluyor galiba böyle bir şey, cok çocuksu yaw
bu arada sevgi meleyi arkadaşlarından biri ilgini cekdimi
intihar topiği de varmış o nerdeki? onu bilmiyorum
Tövbe tövbe! İnsanlar ne ilginç ya! Ne hasas konularla eylenmeye çalışıyorlar! Cok üzücü! Bunları bir kadın yapamaz herhalde..:sintihar topiği de varmış o nerdeki? onu bilmiyorum
Tövbe tövbe! İnsanlar ne ilginç ya! Ne hasas konularla eylenmeye çalışıyorlar! Cok üzücü! Bunları bir kadın yapamaz herhalde..:s
çünkü anladığım kadarıyla taşıyıcı anne konusunda onunmuş. Acaba bir erkekmi bu:26:
e demişti ya zaten güya sevgilisinin evindeki erkek arkadasları makara için açmıs :26:
mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin paylaşım alanı konusunda o gece denk gelmiştik :)
yavru kurt teemodan bahsediyordu
ben de sormuştum seviyon mu o oyunu diye
gerçi ben de goalunited oynardım eskiden
ben ilk senden duydum o oyunu
demin çeyizlerine bakıodum bercestenin
bana kendisi söyledi o topicte
küçükler oynayamıyormuş falan filan ben de dedim tcyle mi oynanıyo cevabı : straateji oyunuymuş zormuş
sayfayı bulamıcam canım keşke diyebilsem burda konuşmalar
ee çeyizler nasıl? zevkli mi bari?