- Konu Sahibi love_honey
-
arkadaşlar önceki pazar adetim başlamıştı genellikle ertesi pazara tamamen bitmiş olur akıntı falan kalmazdı.budefa cumartesi falan kesildi ama pazar kahverengi akıntı başladı ve bugün salı hala devam ediyor.ben bu ay incir kürüne başladım acaba etkisi olabilirmi.adetimde gecikme falan olmadı gayet normaldi herhangi bir değişiklik hissetmedim ama ilk defa böyle oluyor bende merak ettim.sizce neden olabilir.
yok canım ağrım yok.benim ilk defa oluyor.biz 11 aydır bebk istiyoruz bunun içn ara ara gidiyorum doktora ve kiste falan rastlamadı hiç.oyüzden kafam karıştı
adetim normaldi canım.aaa ama 2. gün normale göre biraz daha yoğundu okulda zorlanmıştım epey.onun dışında bir değişiklik yoktu.
ben ona pek yoramadım çünkü üstüne görme az olurmuş benimki herzamanki adetimdi.farklı olan hala kahverengi akıntı olması.birde ben cumartesi yani adetimden birgün önce idrar testi yapmıştım negatifti...
bende umutlanmak istemiyorum ama neyapsam şimdi bilemedim.test mi yapsam tekrar.ayy ben hiç ona ihtimal vermedim.zaten önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız kısmetse 1 yıl dolduğu için.gerçi doktorumun nasıl bir tedavi vereceğini bilmiyorum ama keşke tedaviye hiç gerek kalmasa.
arkadaşlar önceki pazar adetim başlamıştı genellikle ertesi pazara tamamen bitmiş olur akıntı falan kalmazdı.budefa cumartesi falan kesildi ama pazar kahverengi akıntı başladı ve bugün salı hala devam ediyor.ben bu ay incir kürüne başladım acaba etkisi olabilirmi.adetimde gecikme falan olmadı gayet normaldi herhangi bir değişiklik hissetmedim ama ilk defa böyle oluyor bende merak ettim.sizce neden olabilir.
sağol canım mesajlarıma cevap verdin.peki sen hamilemisin annemiisin yoksa benim gibi anne olmak için didinenlerdenmisin :)
inşallah öyledir canım.ilk defa böyle oldu benim sanırım ondan panikledim.tertemiz olayım sonrada hamile kalayım inşallah :))Eski kan geliyor olabilir canım endişe edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum, bendede böyle oluyordu... İncir küründende olabililir belki için tamamen temizleniyordur ne güzel..
hormonal bir bozukluk olabılır
kist olabılır
gebelik belirtisi olabılır
vucuttan tam atılmamış adet kanaması olabılır doktora gözükmende fayda var...
ben eşimden boşandım canım bebeğim yok daha önceden hamile kalmıştım ama sorunlardan dolayı kürtaj olmak zorunda kalmıştım o gebeliğimde işte hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce flan hafif bi kan gelmişti benim
gerçektenmi aklıma getirmek istemiyorum ama aklımdan geçmiyor da değil yani.nasıl anladın peki bende ağrı falan yok.dünden beri gazım var çok acayip şiş hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?