• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten sonra kahverengi akıntı ne olabilir

o kahverengi akıntı 3 günde bitmeyince doktora gittim ben ağrım falanda yoktuu doktr genede bi gebelik testi yapalım dedi ve hamile çıktım ama değer düşüktüü düşürüyosun dedii 1 hafta gecmeden tamamen 0 landı beta hcg
geçmiş olsun canım.peki adetin normalmiydi bi değişiklik hissetmişmiydin.devam ederse bende gideyim bari.gerçi pazar başladı benim akıntım bugün 3. gün zaten ama aşırı değil sadece normal akıntı gibi ama rengi kahverengi işte.
bnde de son adetimde öle oldu hiç aklımada takılmamıştı inşş hamilelikten deyildir dicem kendi adıma :18:

senin akıntın nekadar sürmüştüki canım.kendiliğindenmi kesildi sonra

hayır normal adetimdi hiç bir farklılık yoktu tek fark kahverengi akıntıların bir türlüü bitmemesiydii hatta doktor gebelik testi yapalım diyince güldüm ama ben adet oldum die :61:

hayır normal adetimdi hiç bir farklılık yoktu tek fark kahverengi akıntıların bir türlüü bitmemesiydii hatta doktor gebelik testi yapalım diyince güldüm ama ben adet oldum die :61:

çok ilginç canım ya.peki nekadar sürdü senin akıntılar.benim bugün 4.günü yine var ama rengi daha açık önceki günlere göre.betahcg sıfırlanınca birdahamı adet gördün

çok ilginç canım ya.peki nekadar sürdü senin akıntılar.benim bugün 4.günü yine var ama rengi daha açık önceki günlere göre.betahcg sıfırlanınca birdahamı adet gördün

6 gün falan sürdü galibaa canm tam hatırlamıyorum 4 sene gecti üstünden beta hcg sıfırlanınca bir daha adet görmedim cnm kanamamda kesilmişti zaten

arkadaşlar akıntım bitti.ama buhafta başından beri bağırsaklarımla ilgili bi problem vardı sürekli gaz var gibi rahatsızlık veriyor.bugünde sabah kalktığımdan beri hatta daha yataktan çıkmadan başım döndü ve hala ara ara dönmekte ve mide bulantım var öğürmek istiyorum ara ara.tansiyonum ölçüldü normal çıktı.idrar tahlili yapıldı iltihap falan varmı diye o da normal.kan tahlili yapıldı kan değerlerime bakılacak sonuçları pazartesi çıkacak.ama bir arkadaşım hamile olabilirsin dedi ben ihtimal vermiyorum çünkü normal adet gördüm ama aklıma da düştü birkere.olmazsam pazartesi bi gebelik testi yapsammı

kızlar merhaba ben geldim, hatıralayanınız vardır 1 ağustosta adet olmuştum ve moralim bozuk bir şekilde foruma girmemek üzere aranızdan ayrılmıştım, bugün 11 gün oldu foruma girmeyeli, adetim oldu hem de afedersiniz ama şakır şakır , ama benim lekelenmem bir türlü bitmedi böyle kahve-kırmızı arası iç çamaşırımda lekeler görüyorum, :S ,inşallah kötü bir şey yoktur? böyle olan var mı aranızda korkuyorum :S

arkadaşlar akıntım bitti.ama buhafta başından beri bağırsaklarımla ilgili bi problem vardı sürekli gaz var gibi rahatsızlık veriyor.bugünde sabah kalktığımdan beri hatta daha yataktan çıkmadan başım döndü ve hala ara ara dönmekte ve mide bulantım var öğürmek istiyorum ara ara.tansiyonum ölçüldü normal çıktı.idrar tahlili yapıldı iltihap falan varmı diye o da normal.kan tahlili yapıldı kan değerlerime bakılacak sonuçları pazartesi çıkacak.ama bir arkadaşım hamile olabilirsin dedi ben ihtimal vermiyorum çünkü normal adet gördüm ama aklıma da düştü birkere.olmazsam pazartesi bi gebelik testi yapsammı
Peki hamile miymissiniz nolur cvp yazin ayni durumdayim suan

Sonucunuz ne olmustu acaba

Back