Adetten önce kahverengi lekelenme !!!

18. ay bu ay eşimin değerlerinde sorun var 3 aydır takviye alıyor zaten önümüzdeki ay aşılama denizycez ama rabbim kimseyi uğraştırmasın çok zor beklemek
inşAllah o yollara girmeden nasip olur çok zor süreçler 2,5 yıldır uğraşıyoruz biz sonunda 3. tüp bebek denemizde nasip oldu şükür.

inşAllah o yollara girmeden nasip olur çok zor süreçler 2,5 yıldır uğraşıyoruz biz sonunda 3. tüp bebek denemizde nasip oldu şükür.
iki aşılama deniycez yılbaşına kadar olmazsa yılbaşından önce tüp bebek işine girmeyi düşünüyorum malum oda pahalı ve her yılbaşında zam geliyor

iki aşılama deniycez yılbaşına kadar olmazsa yılbaşından önce tüp bebek işine girmeyi düşünüyorum malum oda pahalı ve her yılbaşında zam geliyor
eşinizdeki sorun ne özel değilse çünkü erkek kaynaklı sorunlarda direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar bizde öyle oldu hiç aşılama denenmedi

eşinizdeki sorun ne özel değilse çünkü erkek kaynaklı sorunlarda direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar bizde öyle oldu hiç aşılama denenmedi
canım şöyle toplam sayı 49 milyon mLde 14 milyon ileri hareketli %21 İleri hızlı %0 morfoloji %1 dr takviyelerden sonra doğal hamile kalan çok var aşılama denemeden geçemeyelim dedi

canım şöyle toplam sayı 49 milyon mLde 14 milyon ileri hareketli %21 İleri hızlı %0 morfoloji %1 dr takviyelerden sonra doğal hamile kalan çok var aşılama denemeden geçemeyelim dedi
anladım canım inşAllah hiçbirine gerek kalmadan olur çok sıkıntılı süreçler

Kizlar regl oncesi kahverengi akintisi gelip sonra regli sokulen arkadaslar ozellikle. Lutfen immunat markasinin hayit biberiye civanpercemi ekstratina bir sans verin. Bebis olmasa bile reglinizin direk kirmizi baslamasina yardimci olacak. Bu esnada tsh degerlerimi biraz yukselltti sadece ona dikkat edin.

ankarada tolga ecemişte yaptırdık canım tolga hocada ilk denememizde aldık güzel haberi, daha önce devlet hastanesinde 2 olumsuz denemem var.
Canım merhaba. Öncelikle tebrik ederim hayırlı evlat olsun inşallah. Bende şuan tedavi görüyorum 2 yıldır olmuyor bebeğimiz. Femara ile tedaviye başladık olmazsa 3 ay aşılama oda olmazsa tüp Bebek dedi doktor um. Devlet hastanesinda tedavi oluyorum. Devlet hastanesinde tüp bebek için ne kadar masraf yaptınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…