Ya bendede 15 gün gecikti adetim. Bugun acik pembe renginde kan geldi, pecetede silince belli oluyor. Ped koydum hic bulasmamis. 3-4 saat ara ara geldi. Bende anlamadim neydi(Kızlar normalde adetten 1 gün önce kahverengi lekelenmem olur ve ertesi gün adet olurum.İlkkez bu ay Adet gününü sayarsak 4 gün önce oldu.
Sabahında sağ kasığımda çok şiddetli bir ağrı yaşadım 10 dakika kadar bacağıma bile attı aynı kist ağrısı gibiydi belkide gerçekten o ama ümitlenmek için herşeyi yapıyoruz.O ağrının üzerine akşamında kahverengi lekelendim.Bu sabahta ara ara devam etmekte aynı zamanda sarıda geliyor akıntı.Aranızda Bu şekilde yaşayıp hamile kalan var mı ? veya sürekli bu durumu yaşayıp normal olabilceğini düşünen fikir vermeniz gerekki aklımda sürekli aynı şeyleri zikretmiyim.
15 gün gecikmeye test yapmadınız mı?Ya bendede 15 gün gecikti adetim. Bugun acik pembe renginde kan geldi, pecetede silince belli oluyor. Ped koydum hic bulasmamis. 3-4 saat ara ara geldi. Bende anlamadim neydi(
siz test varsa çıkar sonucunuzYa bendede 15 gün gecikti adetim. Bugun acik pembe renginde kan geldi, pecetede silince belli oluyor. Ped koydum hic bulasmamis. 3-4 saat ara ara geldi. Bende anlamadim neydi(
Test silik cikiyor, yada hayalet15 gün gecikmeye test yapmadınız mı?
sende adetini bekle canım benimde bu şekilde olurdu hep 2-3 gün lekelenmem olur sonra adet başlardı inşAllah gebelik varsa adetin geçerse test yaparsınKızlar normalde adetten 1 gün önce kahverengi lekelenmem olur ve ertesi gün adet olurum.İlkkez bu ay Adet gününü sayarsak 4 gün önce oldu.
Sabahında sağ kasığımda çok şiddetli bir ağrı yaşadım 10 dakika kadar bacağıma bile attı aynı kist ağrısı gibiydi belkide gerçekten o ama ümitlenmek için herşeyi yapıyoruz.O ağrının üzerine akşamında kahverengi lekelendim.Bu sabahta ara ara devam etmekte aynı zamanda sarıda geliyor akıntı.Aranızda Bu şekilde yaşayıp hamile kalan var mı ? veya sürekli bu durumu yaşayıp normal olabilceğini düşünen fikir vermeniz gerekki aklımda sürekli aynı şeyleri zikretmiyim.
Bu kadar gecikmeye net çıkması gerekirdi hayaletten o zaman muayene olun sizinki kist olabilirTest silik cikiyor, yada hayalet
testte silik çıkmasıda gebelik olduğu anlamına gelir canım kan verin en doğru sonucu görünTest silik cikiyor, yada hayalet
siz test varsa çıkar sonucuz
İdrarmi?siz test varsa çıkar sonucunuz
idrar testide olur ama baya gecikmiş kan testinde kesin sonuç alırsınızİdrarmi?
Teşekkür ederim dediğim gibi bende olurdu ama bu kadar erken olunca acaba mı oldum bir inşallah vardırsende adetini bekle canım benimde bu şekilde olurdu hep 2-3 gün lekelenmem olur sonra adet başlardı inşAllah gebelik varsa adetin geçerse test yaparsın
Bir iki gun beklemek istiyorum, belki adettir, uzulmeyim sonratestte silik çıkmasıda gebelik olduğu anlamına gelir canım kan verin en doğru sonucu görün
siz bilirsiniz ama gebelik varsa ona göre davranırsınız kullanmıyorsanız folik asite falan başlamanız lazım çünküBir iki gun beklemek istiyorum, belki adettir, uzulmeyim sonra
inşAllah Rabbim nasip etsin ne zamandır deniyorsunuz?Teşekkür ederim dediğim gibi bende olurdu ama bu kadar erken olunca acaba mı oldum bir inşallah vardır
Yok hiç bir şey kullanmıyorumsiz bilirsiniz ama gebelik varsa ona göre davranırsınız kullanmıyorsanız folik asite falan başlamanız lazım çünkü
siz bilirsiniz yinede ama bence bir kan verin ilk üç ay folik asit kullanımı önemli hatta gebelik öncesi başlamak lazımYok hiç bir şey kullanmıyorum
2 ay falandır. İnşallah :)inşAllah Rabbim nasip etsin ne zamandır deniyorsunuz?
2-3 gun gecsin oyle giderim insallahsiz bilirsiniz yinede ama bence bir kan verin ilk üç ay folik asit kullanımı önemli hatta gebelik öncesi başlamak lazım
inşAllah vardır2-3 gun gecsin oyle giderim insallah
ooo daha çok yeniymişsiniz çok beklemezsiniz umarım bu ay olmuştur :)2 ay falandır. İnşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?