• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten önce göğüs ağrısı

spnsever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
77
17
3
25
Kızlar adetten önce göğüs ağrım olmuştu adet görünce şişlik ağrı falan geçti. Adete iki üç gün kala tekrardan ağrıyor ve şişti bu adetle ilgili bir durumdur dimi ben hala takıntı yapıyorum çünkü hamilelik konusunda:( gördüğüm şey adet olmasaydı göğüs ağrım geçmezdi sanırım değil mi?

Kızlar adetten önce göğüs ağrım olmuştu adet görünce şişlik ağrı falan geçti. Adete iki üç gün kala tekrardan ağrıyor ve şişti bu adetle ilgili bir durumdur dimi ben hala takıntı yapıyorum çünkü hamilelik konusunda:KK43: gördüğüm şey adet olmasaydı göğüs ağrım geçmezdi sanırım değil mi?
Evet canım her adet öncesi bende de aynısı oluyor adet olunca geçiyor adete 1 hafta kala tekrar başlıyor

Evet canım benim de o şekilde oluyor hamileliğe bağlamaktan korkuyorum yine ondan sormak istedim🥺🥺❤️
İnşAllah vardır ama bağlama adet gecikmesini bekle. Çocuk istemeye başladığımdan beri adet adetten 1 hafta önce göğüs ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı yaşıyorum belirti aramaktan çok yoruldum o yüzden de bugün çatlatma iğnesiin 14. Günü olmasına rağmen test yapmadım salı bat bekliyorum inşallah gelmezse bakacam 😁

İnşAllah vardır ama bağlama adet gecikmesini bekle. Çocuk istemeye başladığımdan beri adet adetten 1 hafta önce göğüs ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı yaşıyorum belirti aramaktan çok yoruldum o yüzden de bugün çatlatma iğnesiin 14. Günü olmasına rağmen test yapmadım salı bat bekliyorum inşallah gelmezse bakacam 😁
Ayy canım ben şu an istemiyorum maalesef o yüzden 😊 inşallah Allah sana en kısa zamanda verir canım❤️

Kızlar adetten önce göğüs ağrım olmuştu adet görünce şişlik ağrı falan geçti. Adete iki üç gün kala tekrardan ağrıyor ve şişti bu adetle ilgili bir durumdur dimi ben hala takıntı yapıyorum çünkü hamilelik konusunda:KK43: gördüğüm şey adet olmasaydı göğüs ağrım geçmezdi sanırım değil mi?
Büyük ihtimalle oyledir

Back
X