• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten önce gebe kalınır mı

elasarac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
15
3
1
28
Arkadaşlar merhaba bu ayın 1 nde korunmasız ilişkiye girdik eşimle ama regl takvimime göre de ayın 3 de adet olmalıydım ve pozisyon olarak üstteydim. İlişkiden 2 gün sonra sol bacağımda kasılmalarla başlayan bariz değişiklikler oldu mide bulantısı sersemlik , göğüs hassasiyeti şişkinliği, kasık ağrısı bele ve bacağa vuran karıncalanma şeklinde de oluyor baş ağrısı iştah artışı henüz adet olmadım gecikti baya ilişkinin üzerinden 9 gün geçti özellikle karın ağrım beni endişelendiriyor tomografi yapmak istedi gittiğim hastane ben yaptırmadım riske atmak istemedim gebe olma durumum olur mu bu şartlarda? Ve ilişki sonrası bu kadar kısa sürede bu belirtiler olabilir mi

Arkadaşlar merhaba bu ayın 1 nde korunmasız ilişkiye girdik eşimle ama regl takvimime göre de ayın 3 de adet olmalıydım ve pozisyon olarak üstteydim. İlişkiden 2 gün sonra sol bacağımda kasılmalarla başlayan bariz değişiklikler oldu mide bulantısı sersemlik , göğüs hassasiyeti şişkinliği, kasık ağrısı bele ve bacağa vuran karıncalanma şeklinde de oluyor baş ağrısı iştah artışı henüz adet olmadım gecikti baya ilişkinin üzerinden 9 gün geçti özellikle karın ağrım beni endişelendiriyor tomografi yapmak istedi gittiğim hastane ben yaptırmadım riske atmak istemedim gebe olma durumum olur mu bu şartlarda? Ve ilişki sonrası bu kadar kısa sürede bu belirtiler olabilir mi
Bu kadar sürede gebelik belirtisi olmaz. Adetten 14 gün önce civarında hamile kalınır fakat adetiniz düzensizse her ilişki şüphelidir

Arkadaşlar benim adetim gecikti, bu arada iliskiye girersem gebelik olabilir mi?

korunursanız olmaz
Ve adet tarihine bir hafta kala kasik agrisi gogus şişkinliği felaket derece oldu , reglim gecikince kasik ağrılarım tamamen geçti suan sadece goguslerim sizliyor, bu ay olmadan mi geçecek acaba, böyle olan var mı?

Back