• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten kaç gün önce gebelik belli oldu

Dilosunuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
37
19
3
25
Arkadaşlar merhaba adet günüm 18 Aralık 3 gün var şuan gecen ay adetim bittikten hemen hemen her gün iliskiye girdikten gebelikten şüpheleniyorum ama gebelik testi negatif cikti acaba daha erken mi gebelik için?

Arkadaşlar merhaba adet günüm 18 Aralık 3 gün var şuan gecen ay adetim bittikten hemen hemen her gün iliskiye girdikten gebelikten şüpheleniyorum ama gebelik testi negatif cikti acaba daha erken mi gebelik için?
Benimde 15 aralıktı adetim hatta her ay 3 gün öne atardı ana olmadı dün test yaptım ikinci çizgi çıktı yani adet günümde yaptım inşallah hamilesindir 🌺

Benimde 15 aralıktı adetim hatta her ay 3 gün öne atardı ana olmadı dün test yaptım ikinci çizgi çıktı yani adet günümde yaptım inşallah hamilesindir 🌺
İnşallah canım şuan daha 3 gun var ve 2 defa test yaptim ikisi de negatif çıktı gecen ay adetimden sonra bugüne kadar bütün günleri değerlendirdik

Birinde gecikmenin 10. günü çok silik şekilde diğerinde regle 4 gün kala yine çok silik şekilde öğrenim. İlki geç döllenme

Ben adetten iki üç önce yaptığımda negatif çıktı bir gün geciktikten sonra yapınca pozitif çıktı 🙆

Merhaba ,
Dün akşam ve bugün test yaptım..
İkinci çizgiyi görüyorum..
25 Kasım'da son adet başlangıcı idi.
İlk grbeligimdeki gibi karnım çok açılıyor bu kadar yeni olmasına rağmen..
Sizde de durum aynı mi ?

Eklentiler

• 20210102_160738.webp
    20210102_160738.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20210101-WA0028.webp
    IMG-20210101-WA0028.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 42
Back