- Emoji Skoru
- 2.413
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
bnm kız arkadasım adetın bıttıgı gun hamıle kaldıKızlar adetten hemen sonra hamile kalanlar var mı acaba? Adetten 3gun sonra ovulasyon testi yaptım 2gun üst üste çift koyu çizgili çıktı hamile kalma şansım var mı acaba?
İnşallah bende kalırım hayırlısı ilebnm kız arkadasım adetın bıttıgı gun hamıle kaldı
inşallah cnm bende adetın bıttıgı günü gebelik için çok ideal bulurumm ıns hamıleyımdr gerek kalmaz olmadı onumuzdekı ay denıcemİnşallah bende kalırım hayırlısı ile
inşallah cnm bende adetın bıttıgı günü gebelik için çok ideal bulurumm ıns hamıleyımdr gerek kalmaz olmadı onumuzdekı ay denıcem
yok cnm ben ocak ayında hamıle kaldm ama adet bıttıgı gun degıl yumurtlama gunu kalmısmbrnh bu mesaji buldum simdi bunu yazdigin ay mi hamile kaldin
Allah sagliklakucagina almayi nasip etsin canim. Benim adet düzenin bozuldu o yüzden yumurtlama günümü tam bilmiyorum inşallah ben de en kisa zamanda kavusurum kuzucugumayok cnm ben ocak ayında hamıle kaldm ama adet bıttıgı gun degıl yumurtlama gunu kalmısm
amın cnm allah razı olsn darısı sneın basına bnmde 3 aydır duzenmn boozulmustu ovulasyon testı aldm onunla yakaladmAllah sagliklakucagina almayi nasip etsin canim. Benim adet düzenin bozuldu o yüzden yumurtlama günümü tam bilmiyorum inşallah ben de en kisa zamanda kavusurum kuzucuguma
Ben de ovulasyon demedim de beni delirtti surekli çift çikiyordu ben de artik akisina biraktim ya tutarsa modundayim artikamın cnm allah razı olsn darısı sneın basına bnmde 3 aydır duzenmn boozulmustu ovulasyon testı aldm onunla yakaladm
hım adetın 12. gununden gun asırı ilşkide bulun yada 10. gununden 20. gunee kadrBen de ovulasyon demedim de beni delirtti surekli çift çikiyordu ben de artik akisina biraktim ya tutarsa modundayim artik
Esim de hastalandi sürekli banyo yapamadigi için çok sık degerlwndiremiyirum ama kismet bakalim. Teşekkür ederim cevaplarin için tatlimhım adetın 12. gununden gun asırı ilşkide bulun yada 10. gununden 20. gunee kadr
önmlı degıl ccnmm her zmn yazabılırsınEsim de hastalandi sürekli banyo yapamadigi için çok sık degerlwndiremiyirum ama kismet bakalim. Teşekkür ederim cevaplarin için tatlim
Canim sana burdan selam vereyim dedim, hey gidi günler dimiKızlar adetten hemen sonra hamile kalanlar var mı acaba? Adetten 3gun sonra ovulasyon testi yaptım 2gun üst üste çift koyu çizgili çıktı hamile kalma şansım var mı acaba?
Aaa çok duygulandım canim yaa :'( ne günlerdi be Rabbim e sonsuz hamd u senalar olsun. Rabbim isteyen herkese yasTsin annelik duygusunu.Canim sana burdan selam vereyim dedim, hey gidi günler dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?