Adetten hemen sonra hamile kalanlar

Gullerdiyarindanbiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.413
Puanlar
133
Kızlar adetten hemen sonra hamile kalanlar var mı acaba? Adetten 3gun sonra ovulasyon testi yaptım 2gun üst üste çift koyu çizgili çıktı hamile kalma şansım var mı acaba?

Kızlar adetten hemen sonra hamile kalanlar var mı acaba? Adetten 3gun sonra ovulasyon testi yaptım 2gun üst üste çift koyu çizgili çıktı hamile kalma şansım var mı acaba?
bnm kız arkadasım adetın bıttıgı gun hamıle kaldı

yok cnm ben ocak ayında hamıle kaldm ama adet bıttıgı gun degıl yumurtlama gunu kalmısm
Allah sagliklakucagina almayi nasip etsin canim. Benim adet düzenin bozuldu o yüzden yumurtlama günümü tam bilmiyorum inşallah ben de en kisa zamanda kavusurum kuzucuguma

Allah sagliklakucagina almayi nasip etsin canim. Benim adet düzenin bozuldu o yüzden yumurtlama günümü tam bilmiyorum inşallah ben de en kisa zamanda kavusurum kuzucuguma
amın cnm allah razı olsn darısı sneın basına bnmde 3 aydır duzenmn boozulmustu ovulasyon testı aldm onunla yakaladm

Selam kızlar eski bir topik ama yine de danışmak istedim.
ben normalde 33 günde bir adet olurum adetim 7 gün sürer. bu haziranın 11 inde adetim bitti, sonra çekince uzayan bol bir akıntı geldi 15 inde geri çekilme ile ilişkiye girdik. 5 gün sonra 20-21 haziranda çok az pembemsi leke geldi. şu an adetime 9 gün var, her yerim şişti ve ağrıyor.
sizce erken döllenme olmuş olabilir mi, adetten sonra gelen yapışkan akıntı gibi bi akıntı sonra hiç olmadı çünkü.
20 si yerleşme kanaması olabilir mi ?

böyle bi şey tecrübe etmiş olan var mı yardım lütfen.

sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…