Adetten 4 gün önce kan versem gebelik varsa çıkarmı tecrübesi olanlar yazsın lütfen bekleyemiyorum

nisa3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
15
1
20
Arkadaşlar bu ay gebelik ihtimalinin yüksek olduğu günleri değerlendirdik yumurtlama zamanından beri beyaz ve sarıya çalan akıntım var ve önceki aylardan daha fazla ve ara ara kasık batmaları oluyor yumurtlama dönemimin üzerinden 11 12 gün geçti ve şuan reglime 4 gün var kan versem çıkarmı tecrübesi olanlar benim gibi yaşayanlar yazsın lütfen kaç gündür başka bişey düşünemiyorum

Arkadaşlar bu ay gebelik ihtimalinin yüksek olduğu günleri değerlendirdik yumurtlama zamanından beri beyaz ve sarıya çalan akıntım var ve önceki aylardan daha fazla ve ara ara kasık batmaları oluyor yumurtlama dönemimin üzerinden 11 12 gün geçti ve şuan reglime 4 gün var kan versem çıkarmı tecrübesi olanlar benim gibi yaşayanlar yazsın lütfen kaç gündür başka bişey düşünemiyorum
Korunmasız ilişki üzerinden kaç gün geçti balım ?

11 12 gün erken zaten gebelik 14 günde oluşuyor daha bunun tutunması var kanda ve vücutta hcg değerinin yükselmesi var biraz daha sabret 1 hafta kadar mesela sonra gidip kam ver inşallah gebesindir canım 😇🙏
İnşallah teşekkür ederim
Benimde 4 gün var valla bekleki geçsin o bir hafta 🙈
geçmiyorrr😅 ben dayanamıycam bu akşam gidip kan vericem

Kanda kesin çıkar hatta ucuz testlerde bile çıkıyor yumurtlamadan 11 gün sonra

Bize de haber ver inşallah gebesindir 🙃
Merhaba test yaptınız mı
Erken dollenme olduysa cikar tabi ama yine de guvenmemek lazim,negatif ciksa bile gec dollenme olabilir.
Haber ver bizeee bizde senin gibi heyecanlıyız kızçem güzel haberlerinle gel inşallah 🥰♥️🤲🏻🤲🏻

Bize de haber ver inşallah gebesindir 🙃
Merhaba test yaptınız mı
Erken dollenme olduysa cikar tabi ama yine de guvenmemek lazim,negatif ciksa bile gec dollenme olabilir.
Haber ver bizeee bizde senin gibi heyecanlıyız kızçem güzel haberlerinle gel inşallah 🥰♥️🤲🏻🤲🏻
Maalesef negatif çıktı😞

Ben 3 gün kala giitim bende cikti ama önce eve erken gebelik testi yaptim

X