Adetten 3 gün sonra ilişkiye girdik gebe olabilir miyim

babyshower12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2024
1
0
22
Arkadaşlar merhaba o kadar stresliyim ki kimseye de anlatamıyorum . 22 yaşındayım. Henüz 1 aylık evliyim . Evliliğimiz zor oldu . Çocuk asla düşünmüyorduk . Özellikle benim ailem erken dönemde hamile kalmamam için çok uyarı yapmıştı. 24 Mart regl tarihimdi . 4-5 gün sürdü . Regl bittikten 3 gün sonra . Eşimle ilk defa korunmasız ilişki yaşadık 2 gün boyunca . Yumurtlama dönemi ne zaman bilmiyorum . Reglden sonra bu şekilde hamile kalan var mı duydunuz mu ? Şuan son ilişkimizden 6 gün geçti ve ben çok yorgunum kalkıp bir iş yapamıyorum sürekli uykum geliyor . Göğüslerim hassas regl öncesi gibi . Ayakta uyuyorum resmen . Normalde başım hiç ağrımaz başım da çok ağrıyor. Bu belirtiler hamilelik belirtileri mi bu kadar kısa sürede belirti verir mi ? Eşime söylediğimde ciddiye almıyor 2 seferden hamile kalınmaz diyor ama bu belirtiler de var belki de psikolojik . Kimseye de anlatamadım . Hamile olup olmadığımı nasıl anlarım . En erken . Erken hamilelik testleri var 5 gün sonraya kadar sonuç diyor alsam bir işe yarar mı ? Tecrübeli anneler anne adayları ya da deneyenler yardımcı olabilirler mi şuan çok yalnızım . Bunu yazarken bile uyuyakalıcam

hem çocuk istemeyip hem korunmasız ilişki ne alaka anlamadım
2 seferden hamile kalınmaz diye bir şey yok. olabilir.
ilişkiden 6 gün sonra testte falan çıkmaz 1-2 hafta daha beklemelisin en az.

Ablam adet sonrası ilk gün tek ilişki ile hamile kaldı şuan kızı 5 yaşında. Sizinde olabilir.
Madem çocuk istemiyorsunuz neden korunmuyorsnuz :) bikereden bişe olmaza gelmiyor bu işler :)

Aynı şeyleri yaşamistim. Evlenirken zorlu bir süreçten geçtik ve ailem kesinlikle erken hamile kalma demisti, ama sonuçta evliyim deyip korunma gereği duymamıştım ve bir ay içinde hamile kalmıştım. Şimdi kızım 2 yaşında. Yani olma ihtimali yüksek ve müthiş bir uyku hali vardı bende de.

Sonuç ne oldu hamile misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…