Adetten 1 gün önce Beta Hcg düşük mü

aylul0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
24
13
3
26
Selamlar, ben dün (adetime 2 gün kala) test yaptım ve çift çizgi çıktı, bugün doktora gidip kan verdim ve Beta hcg 163 çıktı. Sizce bu değer düşük mü? Yüksek değeri olanları görünce moralim bozuluyor Yumurtlama günüm: 1 Kasım

Son düzenleme:
Daha adet tarihiniz bile geçmeden test yapmışsınız değer gayet iyi ama önemli olan 2 gün sonraki değerin, bu değeri 2 ye katlaması.

Değerin düzenli artışı önemli olan.. Sağlıkla doğsun inşaALLAH

yoo gayet iyi cnm

Ay içimi rahatlattiniz . Forumda hep 100ler 200ler gorunce aklima bir suphe dusmustu de tesekkur ederim

Bu konularda çok foruma bakma canım. Kendini üzersin boş yere.
Her hamilelik kendine özeldir
Seninki de inşallah öyle olacak.
Hatta izin verme kimseye kıyaslama karşılaştırma yapmasına.
Çok biliyorsan sen doğur de
Çünkü ilerleyen zamanlarda bebek öne geçiçek geriden gelicek. Değişecek sürekli yani.

Çook teşekkür ederim moral oldunuz cok da haklısınız simdi etrafa kulak tikama vakti.insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza alalim da

Daha ne kadar yüksek olabilir ki Bebek daha ne yapsın

Benm de adet düzenim değişiyor 30 35 gün arası bugün tahlil verdim 120.12 çıktı umarım yükselir benmde değerim bende korkuyorum en son adet tarihim 23 ekimdi

kızlar benım adettrn 4 gün sonra 1090 bhcg nasıl sızce
Guzel tabiki masalah saglicakla gelsin insalah doktorun ne dedi ben iki gun.s9nra.gittigmde 154 olmuştu normal gebelik dedi cuma günü gidicem keseye bakmaya daha gorunmeyebilirmis sans deniycez insalah

merhaba
pazartesi degerim 906
çarsamba aynı saatte aynı labratuvarda 1179 cıktı
acaba saglıklı bır deger degıl mı
kimyasal yada boş gebelik yada dış gebelik midir
yuzde 60 artmamıs
yuzde 30 artmıs değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…