Adette 5 gün kala testi pozitif olan var mi ?

Sonucunuz ne çıktı acaba bende duramayp 11. Gunu idrar testi yaptım negatif çıktı ama 1 haftadır bel ağrım bacak ağrım var adet ağrım da boule oluyor ama hala ümit işte. Negatif pozitife döner mi acaba reglime 2 gün var

Adete 6 kala idrar testinde gozle cok zor gorulur bi cizgiyle ogrendim hemen kan verdim 17cikti

Kizlar basima geleni anlatayim ben catlatma ignesini gecen hafta carsamba oldum tam 8 gun oldu yani asiri bir karin agrim vardi son 3 gundur soylemesi ayip tuvalete cikamadim apandist falan sandim oyle soyleyim igneden 6 gun sonra ultrasona girdim ve kan verdim yumurtam catlamis ve beta hcg 17.77 cikti. O kadar sevindim ki doktorum bekleyelim ignenin etkisi olabilir dedi dun kan verdim yani igneden tam 1 hafta sonra beta hcg 12 cikti yani dusuyor. Adetime daha 10 gun var sizce bu deger yukselir mi ? Ignenin etkisi geciyor yani. Bu arada yaptigim gebelik testlerini gorseydiniz hep kopkoyuydu. Sizden rica ediyorum. Hayal kirikligina ugramamaniz icin adetiniz gecikmeden test yapmayin kan vermeyin. Sonu husran.. Dun o kadar agladim ki doktorum bana cok kizdi. Hayat cocuk dogurmaktan ibaret degil kendine gel dedi. Ama cocugu olmayan bilemez bunu..

Merhaba aşılama yaptırmadım fakat çatlatma denemiştim 2 defa 16. Günde bile pozitif olduğunu öğrenenler var burda bence bekleyin adetiniz geçsin belkide adet olmayacaksınız :) aşılamanın kaçıncı günü ki şuan?

Seni çok iyi anlıyorum ben de denedim bu iğneleri fakat bende iğne etkisi çok cabuk gidiyor 7.günde direk negatif oluyor 15. Günde negatif olarak devam ediyor yani asla kop koyu olmadı ama bu moddan çıkmazsak eğer hiç olmucak doktorlar. Haklı bu konuda benim doktorumda kızmıştı bence siz kimyasal geçirdiniz belkide bi anda yükselicek bilemeyiz tabi ki birdaha kan verdiniz mi 10 çıktı dediniz ya?

Adetime 6gun var kan verdim 1.20 çıktı yükselmez dimi belirtimde var aslnda ama

Evet canim ben catlatma ignesinden 1 hafta sonra yani 7.gun kan verdim 17.77 cikti
Ertesi gun verdin 12 cikti yani dustu ama adet olmazsam kan vericem yine daha onumde 10 gun var

Benim asilama degil catlatma ignesi yaptim canim

Benim asilama degil catlatma ignesi yaptim
Merhba tes yaptginiz marka neydi acaba
Benim prodector testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…