Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adette 5 gün kala testi pozitif olan var mi ?
- Konu Sahibi alisss13
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 26
5 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif ama tekrar 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktıDeneyimli birileri bizi aydınlatır belki
5 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif ama tekrar 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktıBenim 5 günüm kaldı bu soruyu bende merak ediyorum
Ya belki de bizimki de öyle olur5 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif ama tekrar 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktı
İnşallah öyle olurYa belki de bizimki de öyle olur
- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 26
Bı test var 6 gün öncesinde sonuç gösteriyor o doğrumu acaba5 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif ama tekrar 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktı
Ennn kaliteli testten aldım sonuç almadım 2 gün kala dedim o kadar para vermem artık diyip eczaneye ucuz kaset testi aldım 2 dakikada sonuç aldım çok şükür ama o günler belirtim vardı az buçukBı test var 6 gün öncesinde sonuç gösteriyor o doğrumu acaba
- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 26
Bende az önce eary predikcor testi aldım 100 TL verip ama negatif çıktı ve adete 6 gün var çok üzüldüm çıkmayınca %76 sonuç diyorduEnnn kaliteli testten aldım sonuç almadım 2 gün kala dedim o kadar para vermem artık diyip eczaneye ucuz kaset testi aldım 2 dakikada sonuç aldım çok şükür ama o günler belirtim vardı az buçuk
- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 26
Belirtilerin nelerdiEnnn kaliteli testten aldım sonuç almadım 2 gün kala dedim o kadar para vermem artık diyip eczaneye ucuz kaset testi aldım 2 dakikada sonuç aldım çok şükür ama o günler belirtim vardı az buçuk
Belirtileriniz neydiEnnn kaliteli testten aldım sonuç almadım 2 gün kala dedim o kadar para vermem artık diyip eczaneye ucuz kaset testi aldım 2 dakikada sonuç aldım çok şükür ama o günler belirtim vardı az buçuk
- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 26
Umut var o znm bnim daha 6 gün var bata ilişkinin üstünden 9. Günüm birdeErken gebelik testi 5 gün kala yaptim cikmadi 4 gün kala çok silik cikti suan iki gun geciyor adetim koyulastı
Daha cok erken bnm 9 mart falandi yumurtlama tarihim erken gebelik testi bile olsa cikmiyo ümitsiz olmayinUmut var o znm bnim daha 6 gün var ilişkinin üstünden 9. Günüm birde
- 10 Ekim 2022
- 227
- 46
- 18
- 26
Yumurtalama tarihimiz aynı test yaptınız mıDaha cok erken bnm 9 mart falandi yumurtlama tarihim erken gebelik testi bile olsa cikmiyo ümitsiz olmayin
Evet haptim iki gun kala kanda 61 çıktı siz yaptiniz miYumurtalama tarihimiz aynı test yaptınız mı
- 10 Ekim 2022
- 227
- 46
- 18
- 26
Hayır kanda yaptıramadım kızlar ramazan ayı malum kan veremiyorum oruçlu olduğum için acil de doktora ne söylemem lazımEvet haptim iki gun kala kanda 61 çıktı siz yaptiniz mi
- 10 Ekim 2022
- 227
- 46
- 18
- 26
İdrarda sonuç aldınız mıEvet haptim iki gun kala kanda 61 çıktı siz yaptiniz mi