adett

Ben bunu çok duydum hatta kiz bebek yontemiymis

Bi uygulama var. Yumurtlama dönemini hesaplıyor.
En verimli olduğun günü falan gösteriyor.
Bi bak bakalım istersen ama tabi hesaba uymayan şeyler de olabilir :)

hasta degildim cnm bitmisti ondan sonra oldu ve yumurtalama takvimde adettim bile yanlis cikiyo

Bence biraz atmistir o ya igrenc o halde nasil olur ki. Masallah o kadar gozleri donmus yani
Sperm 3 gun yasiyor birlesmeden sonra. Regl oncesi iliski kurmus. 2.gun dollenmis. Subat annelerinden biriydi kendisi. Cocukta dogdu. Hala forumda olsa konuya etiketlerdim ama uyeligini dondurdu.

Ayrica regl iken sevismek kadin icin daha kolay orgazm daha cok zevk demektir. Hormonlarin tavan yapmasindan dolayi. Bunuda gozu donmek olarak adlandirmaniz tuhaf.

Reglden 4 gün önce hamile kalıp üstüne regl görüp hamile kaldım olabilir bence yeter ki döllenmeye hazır yumurta olsun :)

Sperm 3 gun yasiyor birlesmeden sonra. Regl oncesi iliski kurmus. 2.gun dollenmis. Subat annelerinden biriydi kendisi. Cocukta dogdu. Hala forumda olsa konuya etiketlerdim ama uyeligini dondurdu.
Ben yanlis anlamisim o zaman. Sanki 2. Gun birliktelik yasamis gibi okudum.

Ama bizim inançlarımıza göre regl iken ilişki günah ve haram bişey. Siz yapıyorsanız da bari insanları harama teşvik etmeyin

Bence biraz atmistir o ya igrenc o halde nasil olur ki. Masallah o kadar gozleri donmus yani
Ben adet günlerinde yumurtlama olmaz diye biliyorum ama yanlışsam düzeltin :) adetten 1 gün sonra 2 gün sonra hamile kalan insanlar var ama adetliyken cık yok sanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…