- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazi kadinlarin yumurtlamasi adet doneminde oluyo. Bu kisilerinki goz donmesi mi bilmem ama.. doktof kontrolunde adet doneminde iliskiye girmeleri gereken ciftler oluyoBence biraz atmistir o ya igrenc o halde nasil olur ki. Masallah o kadar gozleri donmus yani
Bizim derken? Herkes sadece kendi adına konuşmalı, herkes aynı şeye inanmak zorunda değil aynı forumda yazıyor diye. Kimse kimseyi günaha yönlendirmemiş ayrıca, bir hurafenin bilimsel açıklamasını yapmış.Ama bizim inançlarımıza göre regl iken ilişki günah ve haram bişey. Siz yapıyorsanız da bari insanları harama teşvik etmeyin
çocuğuma da bu şekilde hamile kaldımadett bittikten sonra 1 yada iki gun sonra korumazsiz iliskide hamile kalan oldumu
Doğru, yumurtlama olmuyor ama yine de hamile kalanlar var. Riske atmamak lazım, hep korunmak gerek. Benim bir tanıdığım, 50 yaşında, menopoza yeni girdiği sıralarda yani reglinin aralarının uzadığı dönemde korunduğu hâlde hamile kalmıştı. Farkına da varamamıştı üstelik. Çocuk 9 haftalıktı fark ettiğinde. Bahtsız bedevi yani!Ben adet günlerinde yumurtlama olmaz diye biliyorum ama yanlışsam düzeltin :) adetten 1 gün sonra 2 gün sonra hamile kalan insanlar var ama adetliyken cık yok sanmıyorum :)
Yok inanmak zorunda değilsiniz tabiki. Ama Bi iki fazla zevk alacam diye böyle iğrenç Bi şey yapmaya kalkışmazdm açıkçası. Yine herkesin fikri kendineBizim derken? Herkes sadece kendi adına konuşmalı, herkes aynı şeye inanmak zorunda değil aynı forumda yazıyor diye. Kimse kimseyi günaha yönlendirmemiş ayrıca, bir hurafenin bilimsel açıklamasını yapmış.
Regl iken sevişmek her yönden sıkıntılı . Mikrop kapma ihtimali çok yüksekSperm 3 gun yasiyor birlesmeden sonra. Regl oncesi iliski kurmus. 2.gun dollenmis. Subat annelerinden biriydi kendisi. Cocukta dogdu. Hala forumda olsa konuya etiketlerdim ama uyeligini dondurdu.
Ayrica regl iken sevismek kadin icin daha kolay orgazm daha cok zevk demektir. Hormonlarin tavan yapmasindan dolayi. Bunuda gozu donmek olarak adlandirmaniz tuhaf.
Regl iken prezervatif kullanirsaniz herhangi bir mikrop riskiniz olmaz.Regl iken sevişmek her yönden sıkıntılı . Mikrop kapma ihtimali çok yüksek
Bu dogru, reglken ihtimal daha yuksek. Regl degilkende vajinaya temas eden hersey enfeksyon yapabilir. Masturbasyon yaparsan bile enfeksyon kapabilirsin.Regl iken sevişmek her yönden sıkıntılı . Mikrop kapma ihtimali çok yüksek
adı üstünde 'sizin inançlarınız'. eşinizle sizin inancınız bizi alakadar etmez. bana göre haram değil mesela. kime göre neye göre? ben gelip sizin diğer dinlere göre yaptığınız günahları eleştiriyor muyum? burası sorularlaislamiyet sitesi değil.Ama bizim inançlarımıza göre regl iken ilişki günah ve haram bişey. Siz yapıyorsanız da bari insanları harama teşvik etmeyin
Kendi dininizle mutluluklar. Ben sadece uyarmakla mükellefim. benim rabbim emrediyor banaadı üstünde 'sizin inançlarınız'. eşinizle sizin inancınız bizi alakadar etmez. bana göre haram değil mesela. kime göre neye göre? ben gelip sizin diğer dinlere göre yaptığınız günahları eleştiriyor muyum? burası sorularlaislamiyet sitesi değil.
yo değilsiniz. lekum dinikum veliye din.Kendi dininizle mutluluklar. Ben sadece uyarmakla mükellefim. benim rabbim emrediyor bana
Biz onu hiç kullanmıyoruz ayrıca insan kendini zaten iyi hissetmiyor o günlerde ben yapmam dini açıdan da yanlışRegl iken prezervatif kullanirsaniz herhangi bir mikrop riskiniz olmaz.
Din konuşmak yasak belki ama son olarak şunu da söyleyeyim. (Allaha karşı gelmekten sakınsınlar diye onları kuranla uyar.)yo değilsiniz. lekum dinikum veliye din.
o zaman sizi mirastan yarım pay almaya, şahitliğinizin erkeğe göre yarım sayılmasını anlayışla karşılamaya, talak (boşanma) hakkınız olmadığını kabul etmeye ve daha nicesine davet ediyorum. işinize gelen ayeti seçerek insanların yaşayış biçimine burnunuzu sokacağınıza bunları uygulamanız daha uygundur. kendimi de dini yorumdan kibliyorum.Din konuşmak yasak belki ama son olarak şunu da söyleyeyim. (Allaha karşı gelmekten sakınsınlar diye onları kuranla uyar.)
Sizinle uzun uzun konuşmak isterdim. Neyse dediğiniz gibi lekum dinikum veliye dino zaman sizi mirastan yarım pay almaya, şahitliğinizin erkeğe göre yarım sayılmasını anlayışla karşılamaya, talak (boşanma) hakkınız olmadığını kabul etmeye ve daha nicesine davet ediyorum. işinize gelen ayeti seçerek insanların yaşayış biçimine burnunuzu sokacağınıza bunları uygulamanız daha uygundur. kendimi de dini yorumdan kibliyorum.