• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adett

Annem hep adetin bittiği gün hamile kaldım abinle sana der. Yumurtlama kişiden kişiye göre değişir. Spermler 72 saat canlı kalabiliyor bu süreçte yumurtlama olduysa mümkün. Ama gebelik istemiyorsunuz galiba. Kullandığınız ilaç nedir?

Ama bizim inançlarımıza göre regl iken ilişki günah ve haram bişey. Siz yapıyorsanız da bari insanları harama teşvik etmeyin
Bizim derken? Herkes sadece kendi adına konuşmalı, herkes aynı şeye inanmak zorunda değil aynı forumda yazıyor diye. Kimse kimseyi günaha yönlendirmemiş ayrıca, bir hurafenin bilimsel açıklamasını yapmış.

Ben adet günlerinde yumurtlama olmaz diye biliyorum ama yanlışsam düzeltin :) adetten 1 gün sonra 2 gün sonra hamile kalan insanlar var ama adetliyken cık yok sanmıyorum :)
Doğru, yumurtlama olmuyor ama yine de hamile kalanlar var. Riske atmamak lazım, hep korunmak gerek. Benim bir tanıdığım, 50 yaşında, menopoza yeni girdiği sıralarda yani reglinin aralarının uzadığı dönemde korunduğu hâlde hamile kalmıştı. Farkına da varamamıştı üstelik. Çocuk 9 haftalıktı fark ettiğinde. Bahtsız bedevi yani!

Bizim derken? Herkes sadece kendi adına konuşmalı, herkes aynı şeye inanmak zorunda değil aynı forumda yazıyor diye. Kimse kimseyi günaha yönlendirmemiş ayrıca, bir hurafenin bilimsel açıklamasını yapmış.
Yok inanmak zorunda değilsiniz tabiki. Ama Bi iki fazla zevk alacam diye böyle iğrenç Bi şey yapmaya kalkışmazdm açıkçası. Yine herkesin fikri kendine

Sperm 3 gun yasiyor birlesmeden sonra. Regl oncesi iliski kurmus. 2.gun dollenmis. Subat annelerinden biriydi kendisi. Cocukta dogdu. Hala forumda olsa konuya etiketlerdim ama uyeligini dondurdu.

Ayrica regl iken sevismek kadin icin daha kolay orgazm daha cok zevk demektir. Hormonlarin tavan yapmasindan dolayi. Bunuda gozu donmek olarak adlandirmaniz tuhaf.
Regl iken sevişmek her yönden sıkıntılı . Mikrop kapma ihtimali çok yüksek

Ama bizim inançlarımıza göre regl iken ilişki günah ve haram bişey. Siz yapıyorsanız da bari insanları harama teşvik etmeyin
adı üstünde 'sizin inançlarınız'. eşinizle sizin inancınız bizi alakadar etmez. bana göre haram değil mesela. kime göre neye göre? ben gelip sizin diğer dinlere göre yaptığınız günahları eleştiriyor muyum? burası sorularlaislamiyet sitesi değil.

adı üstünde 'sizin inançlarınız'. eşinizle sizin inancınız bizi alakadar etmez. bana göre haram değil mesela. kime göre neye göre? ben gelip sizin diğer dinlere göre yaptığınız günahları eleştiriyor muyum? burası sorularlaislamiyet sitesi değil.
Kendi dininizle mutluluklar. Ben sadece uyarmakla mükellefim. benim rabbim emrediyor bana

İhtimal var. Kalabilirsin, kalmayabilirsin. Ben geçen ay adet geçtikten 2 gün sonra hamile kalmadım. İhtimal da vermedim çünkü az buçuk yumurtlama günümü hissediyorum. Sürpriz istemiyorsanız kesinlikle her zaman korunmalısınız.:kahve:

Din konuşmak yasak belki ama son olarak şunu da söyleyeyim. (Allaha karşı gelmekten sakınsınlar diye onları kuranla uyar.)
o zaman sizi mirastan yarım pay almaya, şahitliğinizin erkeğe göre yarım sayılmasını anlayışla karşılamaya, talak (boşanma) hakkınız olmadığını kabul etmeye ve daha nicesine davet ediyorum. işinize gelen ayeti seçerek insanların yaşayış biçimine burnunuzu sokacağınıza bunları uygulamanız daha uygundur. kendimi de dini yorumdan kibliyorum.

Adet süresine bağlı, olur da erken yumurtlamaya denk gelinirse ve Ovulasyon testleri kullanılmıyorsa hamilelik gelişebilir ve sürpriz olur.

o zaman sizi mirastan yarım pay almaya, şahitliğinizin erkeğe göre yarım sayılmasını anlayışla karşılamaya, talak (boşanma) hakkınız olmadığını kabul etmeye ve daha nicesine davet ediyorum. işinize gelen ayeti seçerek insanların yaşayış biçimine burnunuzu sokacağınıza bunları uygulamanız daha uygundur. kendimi de dini yorumdan kibliyorum.
Sizinle uzun uzun konuşmak isterdim. Neyse dediğiniz gibi lekum dinikum veliye din

Back