Adetliyken yumurtlamak..

eflatunben

MUSTAFA SEYMEN'in annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
242
4
96
Gaziantep
Merhaba hanimlar.5aydir 2.cocuk icin deniyoruz ama olmuyor.ovulasyon testi kullaniyorum.bu ayki adetimin 4.gununden itibaren o.testiyle takibe basladim ama fark ettimki 2.cizgi baya koyu cikti snlsyacaginiz ben adetliyken yumurtluyorum ve bu sebepten hamile kalamiyorum.bu konuda tavsiyeleriniz var mi.ne yapabilirim duzenli adet oluyorum ama ben de sastim kaldim...

Eklentiler

• IMAG0995.jpg
    IMAG0995.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 220
Merhaba hanimlar.5aydir 2.cocuk icin deniyoruz ama olmuyor.ovulasyon testi kullaniyorum.bu ayki adetimin 4.gununden itibaren o.testiyle takibe basladim ama fark ettimki 2.cizgi baya koyu cikti snlsyacaginiz ben adetliyken yumurtluyorum ve bu sebepten hamile kalamiyorum.bu konuda tavsiyeleriniz var mi.ne yapabilirim duzenli adet oluyorum ama ben de sastim kaldim...
o ikinci çizgi her zaman çıkar. çünkü vücudumuzda lh hormonu belli miktarda her zaman vardır. önemli olan 2. çizginin 1 ile aynı koyulukta hatta daha koyu olup sonra silinmesi. testleri yapmaya devam edin en koyu çıktıgı ve silikleşmeye başladıgı zamanları değerlendirin.

ben de de silik çıkmıştı ilişkiye girmiştim ve hamile kaldıydım gerçi bebeğim öldü ama yani silik milik yumurtladıydım. ben olsam adet geciktiricisi alırdım bir sonraki adetin siklusunu değiştirmek için ama altta hormon durumu nedir onu bilmek lazım. en iyisi buradan birşey çıkmaz kadın doğum uzmanına gidin kesin tedavisi vardır.

Back