• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetliyken hamileymişim yardım

Ben varım :halay: benim adetlerim düzensizdir. Bir ay biraz erken geldi ama koyuydu biraz doktora gittim bitince bir sıkıntı mı var diye.. vajinal ultrasonla baktı.. herşey temiz bir dahaki adetinde gel değerlerine bakalım dedi bebek istediğim için. 20 gün kadar sonra yine adet oldum bu sefer daha azdı. O ay gidemedim doktora. bir süre sonra yine kanamam oldu şüphelenip test yaptım.. bildiğimiz kopkoyu iki çizgi🤣🤣 soluğu doktorda aldık ultrasonda da bildiğimiz kollu bacaklı bir bebe🤣🤣 12 haftalık olmuş cimcime🤣 şimdi 1 buçuk yaşında şükür Rabbime 🥰
Siz de hayırlısıyla kucağıniza alırsınız inşallah:))

Ben varım :halay: benim adetlerim düzensizdir. Bir ay biraz erken geldi ama koyuydu biraz doktora gittim bitince bir sıkıntı mı var diye.. vajinal ultrasonla baktı.. herşey temiz bir dahaki adetinde gel değerlerine bakalım dedi bebek istediğim için. 20 gün kadar sonra yine adet oldum bu sefer daha azdı. O ay gidemedim doktora. bir süre sonra yine kanamam oldu şüphelenip test yaptım.. bildiğimiz kopkoyu iki çizgi🤣🤣 soluğu doktorda aldık ultrasonda da bildiğimiz kollu bacaklı bir bebe🤣🤣 12 haftalık olmuş cimcime🤣 şimdi 1 buçuk yaşında şükür Rabbime 🥰
Canım ben de beklenen adetgününde adetimioldum ama nasıl yoğun her zmaanki gibi 2. Günü hormon tahlili vermeye gittim doktor beta hcg 21 çıkmış gel dedi şok oldumşok

Kanamam bitti normal.adet kanamam gibi bitti yani kasik batması oluyor o kadar herşey normal gibi test yapıyorum iki çizgi çıkıyor

Canım ben de beklenen adetgününde adetimioldum ama nasıl yoğun her zmaanki gibi 2. Günü hormon tahlili vermeye gittim doktor beta hcg 21 çıkmış gel dedi şok oldumşok
O şoku bilirim:) eşimin ama bunun kolları falan var dediği hala kulağımda:)) biz belki keseyi görürüz diyorduk çünkü. İlk doktora gittiğimde 5 haftalikmiş benim. Ultrasonda görülmedi. Kanda vermemiştim. Bilemedik o yüzden. Olabiliyor yani. İnşallah dizinde böyle bir sürpriziniz olur

Ben de üzerine görmüştüm Allah hayırlısını versin

Ne oldu şimdi durum neymiş neyi bekliyoruz ben de cok merak ettim de 😂

Iste pazartesigunu 40 tı carsamba yani bugun dayanamadim yaptırdım64 olmuscanim ya agrin sizin var mi diyor yok diyorum biraz yavas yükseliyor pazartesi bi daha bakalim dedi tamam dedim ama yukseliyor canim ya :KK43:
Ayyy insallah vardir ya 😍😍 Pazartesi insallah guzel haberlerini aliriz. Dualarım seninle 🙏
Ya zaten düşük olsa anlarsin allah korusun. Ama senin beta da yükseliyor ne güzel.
Benim de kasık ağrım olmuştu adet olacağıma yormuştum.🤭

Ayyy insallah vardir ya 😍😍 Pazartesi insallah guzel haberlerini aliriz. Dualarım seninle 🙏
Ya zaten düşük olsa anlarsin allah korusun. Ama senin beta da yükseliyor ne güzel.
Benim de kasık ağrım olmuştu adet olacağıma yormuştum.🤭
Benim de kasık ağrılarım var, bende adet olacam gibi hissediyorum

Doktorum hamile bir kadında az bir kanamayı bile riskli görüyoruz demişti hakkınızda hayırlısı inşallah

Back