• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetliyken hamileymişim yardım

Bebepopi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2020
151
39
13
28
Kizlar öncellikle iyi geceler ben adetimin 2. Günü hormon tahlili vermek icin kadin doguma gittim bebek olmuyordu diye gittim aradan bir kac gun sonra beta hcg yi yanlislikla istedigini 21 ciktigini geliptekrar ettimem gerektigini söyledi gittim 40 a yükselmiş birkac gün daha bekleyelim dedi tamam dedim ama ben adet oldum yani yerlesme kanamasi degil bildiginiz yogun adetken hamile oldugumu ogrendim boylebirsey olabilir mi beni aydinlatir misiniz cok umutlandim bebegim benimle mi degil mi cok dusunuyorum allah simdiden razi olsun

Kizlar öncellikle iyi geceler ben adetimin 2. Günü hormon tahlili vermek icin kadin doguma gittim bebek olmuyordu diye gittim aradan bir kac gun sonra beta hcg yi yanlislikla istedigini 21 ciktigini geliptekrar ettimem gerektigini söyledi gittim 40 a yükselmiş birkac gün daha bekleyelim dedi tamam dedim ama ben adet oldum yani yerlesme kanamasi degil bildiginiz yogun adetken hamile oldugumu ogrendim boylebirsey olabilir mi beni aydinlatir misiniz cok umutlandim bebegim benimle mi degil mi cok dusunuyorum allah simdiden razi olsun
Evet canım inşallah hamilesin benim görümcemde iki ay üzerine görmüş inşallah bebeğin seninledir☺️

Canim allah sesini duysun ama bildigin şapır şapır adettim yani hatta bugun 5. Gunum
İnşaallah canım dediğim gibi oda bildiğin adet görmüş adet sancısı için hastaneye gitmiş iğne vurulmak için tesadüfen öğrenmiş oda darısı sanada bizede inşallah ❤️🙏

Hamileysen bile az artış olmuş şaşırdım açıkçası .. inşallah sağlıklı ilerler 🤲

Evet olabilir oluyor. Etrafımda çok duydum hayırlı olsun 🤗

Back