• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetli iken bakılan amh , adet değilken bakılan amh arasında fark olur mu?

Evet canım kesinlikle oluyor ben adetli değilken 0,89 çıkmıştı adetliyken 1.90 çıktı

Evet kesinlikle olur :) Size tavsiyem 3 ay arka arkaya baktırmanız ve değerlerin tamamını toplayıp 3'e bölerek genel değerinizin ne olduğunu bulmanız. Günden güne bile değişiyor değerler.
Devlet hastaneleri maalesef bunu yapmıyor yakın zamanda amh değeriniz bakılmış diyip gönderiyor

Bence fark oluyordur ama önemli olan amh değil ultrasondaki yumurta sayısı yani amh artsa bile ultrasondaki sayı aynı olabiliyor

Ayni merkezde, adetin ayni gununde verin hatta bence. Benim doktorum adetli degilken bakmiyor bile amh dogru cikmaz diyerek

Canım ben ilk adetliyken verdim 2.88 di , bir sene sonra adet dışı verdim 2,95 di belirgin bi fark yoktu. Öyle olsa zaten işin uzmanı doktor ona göre ayarlar kafana takma ..

Beslenmene çok dikkat etmelisin ve sporuna dinlenmene. Bak bir hesabım var instada burdaki ismimle aynı takip et beslenme için yaptıklarımın sana da faydası olur belki.
Tek öğün besleniyorum , hergün düzenli spor yapıyorum bakacağım hesabına canım teşekkür ederim

Bence fark oluyordur ama önemli olan amh değil ultrasondaki yumurta sayısı yani amh artsa bile ultrasondaki sayı aynı olabiliyor
Haklısınız doktorda ultrasonda gördüğümüz folikul sayısı önemli dedi ve senin iyi görünüyor dedi. Ama işte insan olmayışına bi bahane arıyor sanırım

Back
X