• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetlerim gnn ard:((((((((((

reisdevrim37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
930
2
116
45
Kastamonu
ya kızlar ben normalde 30-31 gün derken adet olurdum. son 3 aydır tam 28. gün adet oldum. çok düzenliydi. ama bu ay 21. günde adet oldum daha bir hafta vardı. dün adet olunca şaşırdım kaldım:(( kan pıhtılaşması var bende onun için aspirin kullanıyorum acaa ondan olabilirmi. neden adetim düzensizleşti acaba bilen varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim. çok öptümm

dr.a görünsen daha iyi olur.bende 1kere düzensiz oldu dr a gittim.kist oluşumu var ama henüz yeni dedi ve kan tahlili verdi.sonuç:troit hormonum fazla çalıştığı için olmuş.ve bir ömür boyu kullanmam gereken bir ilacım var.nerden nereye diyorum yani.hiç belli olmuyor adet düzensizliğinin nedeni ancak dr.lar anlayabiliyor.biz ne desek hata olur

canım düşüklerden sonra tiroid hormonlarıma baktırmıştım t3, t4 ths dimi onlar normal birşey yoktu. benim diğer hamileliklerimdede böyle öncesinden bir kaç kez günlerim şaşardı. doktora gitmiştim kist falanyoktu. acaba diyorum inşallah bu adetten sonra hamilemi olucam nedir

en son nezman dusuk yaptın belkı dusuktenn kaynaklanıyodur canım duzensızlıkelrın.
rahım daha kendnı anca toparlayacktır

canım aynı sorunu bende yaşıyordum kadın doğum uzmanına görünmende fayda var derim hormonlarında bozuklk olabilir yada bende kist çıkmıştı ilaç tedavisi gördüm geçmiş olsun

en son nezman dusuk yaptın belkı dusuktenn kaynaklanıyodur canım duzensızlıkelrın.
rahım daha kendnı anca toparlayacktır

canım ekim ayında düşük yaptım ondan sonra çok düzenliydi adetlerim 28 günde bir oluyodum. ilk defa bu ay 21. günde oldum. bakalım önümüzdeki ayda aynı şekilde olursa erken olursam doktora gidicem. bu ay daha ilk defa oldu çünkü

Back
X