Adetken Tampon kullanmak

Anneme söyledim bir şey olmamıştır korkma dedi. Askın çok uzun zamandır aklımda ama cesaret edemedim işte. Yaşım 21

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım inşallah güzel sonuçlar çıkar
burada da paylaaşırsanız seviniriz
yazıp yazıp kaçıyorlar =)

Bir kere tatile gideceğim için eczaneden almıştım. Eczacı evli olduğuma emin olduktan sonra vermişti. Bekarların tampon kullanması doğru değil. Hata yapmış annen...

Anneniz kotu bir şey yapmamış iyiliginizi düşünmüş iyi de yapmış bir sporcu için oldukça avantajlı tampon kullanımı kızlık zari dediğin hicbir değeri olmayan saçma sapan bir şey boşver sen kendini bildikten sonra sorun yok bence

Size özellikle haber vermek istedim. Müjde bozulmamış allahım çok mutluyum

aaa çok sevindim canım bak garanti oldu gittin gördün
nasıl muayene oldun kolay oldu mu merak ediyorum =)
durumu açıkça anlttınz mı

aaa çok sevindim canım bak garanti oldu gittin gördün
nasıl muayene oldun kolay oldu mu merak ediyorum =)
durumu açıkça anlttınz mı

Özel hastaneye gittim. Acık acık anlattım inandı mı inanmadı mı bilmiyorum. Tamam kontrol edelim dedi sadece. Ama o koltuğa yatmak iğrenç bir seymiş. Anında gördü zaten merak etme bir şey olmamış esnek bir zara sahipsin dedi :)

anladım canım geçmiş olsunn =)

Kızlar müjde bozulmamış :) nasıl mutlu oldum anlatamam :)

İyi hadi rahatlamış oldun. Sevindim senin adına.

Ben hiç Tampon kullanmadım rahat oluyormu bayanlar. Tam koruyormu hep tırstımm riske giremedim ama denemek istiyorum. Özellikle yaz aylarında ped çok zor oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bir yildir kullaniyorum. Sadece adetin ilk ve son günlerinde ped kullaniyorum. Rahat. Hic fark etmiyorsunuz bile. Tamponla daha rahat hateket ediyorsunuz. Kullanmayi tavsiye ederim. O.b silk touch kullanin. Daha rahat oluyor .

Konu sahibi rahat oturamadim demis. Adetimi ilk görmeyi basladigim yillarda bir kac kez kullanmistim. Tam oturmadigi icin rahatsiz olmustum. Hissetmistim icimde. Sonra hemen cikardim tabi. Ilk defa oldugu icin kendimi kasmistim kullanirken. Kizlik zarini gelince. Paketindede yazar bir zarar gelmedigini. Bu konudada hic süphem olmadi.. ilk gecemdede esimle birlkte olduktan sonra kan geldi. Yani kizlik zarina bir sey olmuyor. Ama siz yinede tedbirli olcam diyorsaniz...

Teşekkür ederim cevabın için mutlaka deneyeceğim.

Birşey olmadığını yazmışsınız sizin adınıza sevindim.
Annenize de anlam veremedim. Hadi siz anlayabilecek yaşta değilsiniz de onun yaptığı hiç normal değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…