Adetken Tampon kullanmak

Beyazmelekugu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
107
8
16
34
Eskişehir
Kızlar merhaba ben ilk adetimi 11 yaşında gördüm. O sıralarda da voleybola gidiyordum. Maçlara falan çıkıyordum. Malum adetken de pedle maç yapmak zor oluyordu. Anneme durumu anlattım. Bana tampon verdi. Yıllar sonra benim kafama dank etti. Tampon ya kızlık zarıma bir şey yapmışsa o zamanlar çok küçültüm bilsem asla kullanmazdım bir bilen var mı bozulmuş mudur kızlık zarım??

kesin bisey soylenilmez bunun icin kontrole gitmeniz sart ama dikkami ceken anneniz akli dengesi yerindemi?kizma ama bunu dusmanina yapmaz insan.
normal gelmedi bana
yani benim bildigim tampon kizlik zari bolgesini gecen bi madde.
cok fazla kullandiniz mi?
kullanirken aci cektinizmi?
neyse siz kontrol ettirin,icinizde suphe kalmasin

Son düzenleme:
Aynen bende onu yazcaktim. Senin annen sana nasil tampon verir ya olurmu oylesine riskli sey. Hemen doktora gozuk derim bende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani böyle sorulara da acayip tilt oluyorum. Biz nerden bilelim bozulmuş mudur? Hayır soruyu bozulma ihtimali var mıdır acaba yada bunu yaşayan var mı diye sorsan amenna da, direk bozulmuş mudur diye sorman saçma. En kısa zamanda bi kadın doğum uzmanına gitmeni ve bi cevaba ulaşmanı temenni ederim.

Normalde böyle şeyleri düşünen bir kadındır ama ne biliyim. Sadece 1 kez kullandım rahat oturamıyordum hatırladığım kadarıyla sonra kullanmam bunu dedim kullanmadım

Sormak istediğim şey o zaten gelin kontrol edin demiyorum size. Madem "tilt" oluyorsunuz okumayın cevap vermeyin geçin insanların sinirlerini neden bozuyorsunuz

bende tamponu kullananların kızlık zarı olmayanlar olduğunu biliyorum sadece

ama bazıları esnek oluyor hemen bir şey olmaz bir umut ordan yani

Doktorlar kızlık zarı kontrolü artık yapmıyorlar diye biliyorum ama bir de bu zar konusunda ne biliyim çekiniyorum
Canim neye cekiniosun yarin oburgun evlendiginde kan gelmesse kocana ne dicen? Sen sakin cekinme doktorunada aynen bu sekilde anlat. Insallah bisey olmamistir ama ben cidden kadinlar icin diye biliyorum. Cunku bi kere tatile gittigimizde anneminde benimde adetimiz baslamisti annem kendine gitti tampon aldi oh rahat rahat denize girdi bende tutturdum bende takcam bende gircm denize diye annem asla takamicami kizlara degil kadinlara gorw oldugunu evlendikten sonra takabilcemi soylemisti. Bide adetliyken takiodun kizligin kanamis olsa bile allah vermesin adet kani sanmis olabilirsin hatta. Hemen doktora git bence cekinme sakin.

evet oyle hemen gorunen bisey
guvenlik kapisi gibi
oturamiyodum felanda yazmissin
en azindan fikir edinirsin
daha baska nasil soriyim onuda bilemedim

Baktım internetten şimdi bir deneyeceğim ama bazen doktorlar bile anlayamıyorlarmış zarar gördü mü görmedi mi diye öyle bir şeyler de okudum ama yine de denemekte fayda var çok sağolun

Baktım internetten şimdi bir deneyeceğim ama bazen doktorlar bile anlayamıyorlarmış zarar gördü mü görmedi mi diye öyle bir şeyler de okudum ama yine de denemekte fayda var çok sağolun

herkesin değişik olabiliyor
bir de yok yere canın sıkılmasın
kesin bilgi iyidir

Off benim annemin aklı nerdeymiş acaba. Çok küçüktüm aklıma bile gelmedi neyse bir gideyim doktora artık utana sıkıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…