adetiniz kac gün gectiginde hamile olduğunuzu ögrendiniz

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
41
adet günümde test yaptım tek çizgi 2 gün geçti hala bişey yok hamile olabilir miyim sizce
Adet gecikmesi en fazla kaç gün normaldir? Hamile olup olmadığımı nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
olabilirsin tabi canım bu tetslere pek güvenmee yarın sabah yine yap eğer şüphelerin çoksa gidip hemen kan testi yaptır

olabilir belki geç döllenmedir hemen çıkmamıştır.ben adetim 1 gün geçince yaptım net çıkmıştı ama herkeste aynı olmuyor tabi.Allah gönlüne göre versin inşallah.

bende adetim 5 gün geçince doktor kontrolünde öğrendim aslında doktorum iltihap o lduğunu gel muayene edelimde ona göre ilaç yazayım demişti günüm geçmesinide ona bağlamıştım ama kontrolde hamile olduğumu öğrendim ancak benim 10 gün kadar geç döllenme olmuştu belki seninkide öyledir Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

bende adete 5 gun kala silik cizgi vardi.ama her gun biraz koyulasmali o cizgi.
iyisi sen tahlil yaptir hemencecik ogren...rahatla:)

bende adetime 3 gün kala öğrendim
şu an da silik bir çizgi var
tabi gerçekten hamile miyim ona da emin değilim

adet günümde test yaptım tek czigi 2 gün gecti hala bişey yok hamile olabilirmiyim sizce

canım belkı gec dollenmedır ben 12 gun sonra test yaptım ve tam koyu ıkı cızgı gordum oyuzden adet gununde nasıl gozukuo hıc bılgım yok ama inş hamılesındır:Saruboceq:

mrb en güzel sonuç kan tahlilinda çıkıyor benim ki geç döllenme olmuş ama kan tahlilinde hemen çıktı.

ktg merak ettim test yaptınmı..benimde 7.gun çıktı 2.gun yaptım çıkmadı 7.gun evde tekrar yaptım çıktı.inş.hamişsindir..

bügün iki gün gecti yaptım yine tek cizgi malesef ama hala oladım daha doktor idrar testleri ne güven olmaz c tesi gel dedi

Canım inşallah hamilesindir, ben adetim 3 gün geçince yapmıştım silik çizgi çıkmıştı, adet günümde yapmadım.

ben de ilk hamileliğimde gecikmenin 6. günü yapmıştım ve net çizgi vardı. ama kontrol çizgisi kadar net olmuyor. ve hemen 1 saat sonra doktora gitmiştim kesem görünmüştü . ve dr. çok şaşırmıştı kesenin görünmesine çünkü adet gecikmesi 1 hafta 10 gün kadar geçtikten sonra görünürmüş genelde. dr. idrar testleri gecikmeden sonra %90 olumlu sonuç veriyor demişti silik bile olsa

adet günümde test yaptım çift çizgi çıktı.:) (bu arada çok heyecanlıyım).yarın sabah hemen kan testi yaptırcam.hayırlısı bakalım.

gozunaydın canım hayırlı olsun inş degerlerın yuksek cıkar:Saruboceq:

ben adetimin ertesi günü yaptığım testle öğrendim canım inşaallah hamilesindir.

adet gecikmemin 5 gunu test cizf cikti ertesi gunde kan degerinde gorundu.ilk defa goguslerim de acayip bir sisiklik vardi kanser miyim diye korktum ama degildi sukur

ben, gecikmeden evveli hatta adetime 1 hafta kala, belirtilerden farketmiştim gebe olduğumu. test falan yapmadım.
ta 1 gün geçti, o sabah test yaptım. çift çizgiyi, çok silik gördüm.

bak, ben genel belirtileri, gayet detaylı olarak veriyim sana..
kendim yazmıştım, ilk öğrendiğimde. ordan kopyaladım şimdi.

- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra, ara sıra şiddetlice oluşan, kasıkta sancımalar.
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek. (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8-9 gün kadar sonra, göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi. uçlarında hassasiyet. ayrıca üzerinde damarlanmalar olması. uçlarının kahverengilerinin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra, gece uykularında düzensizlik. gece uyanmalar falan.... ayakta yanma olması.
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular... kokuda değişme.. renginde ani değişiklikler. (bi seferinde sarı, bi seferinde turuncu, bi seferinde beyaz)
- sık idrara çıkma
-
-benim akıntım, normal sanki regl olacakmışım gibi, kesildi. adet günümden 3-4 gün önce kurudum.
bugün 2 gün geçti günüm... bu sabah yeniden akıntım başladı. takriben 6 gün kadar bi kuru dönem geçirdim yani.

bende adetimin geciktiği gün anladım gününü günüme olurum yine de bekledim 2.gün test yaptım 2. çizgi çok açık renk çıktı görünmüyo sanki sağlık ocağındada yaptırdım ondada 2 çizgi çıktı testler doğru sonucu %90 veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…