adetiniz kac gün gectiginde hamile olduğunuzu ögrendiniz

ben reglime 4 gün kala yaptım hiç bişey çıkm adı 1 gün gecikti yaptım ikinci çizgi çıkmıştı
yani belli olmuyor ınşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir...

ben reglime 4 gün kala yaptım hiç bişey çıkm adı 1 gün gecikti yaptım ikinci çizgi çıkmıştı
yani belli olmuyor İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir...

benim beş gün geçti adetim dün akşam yaptım çıkmadııı

bende ilk hamileliğimde günüm geçmişti 2 3 gün test yaptım 2 çizgi çıktı ama biri silikti sonra kanda çıktı ama 5,5 haftalık düşürdüm. ama çok şükür şuan yine hamileyim 2 aylık ikincisinide adetime 5 gün varken test yaptım yine 2 çizgi çıktı biri silikti bir hafta sonra tekrar yaptım 2 çizgide koyulaşmıştı inşallah hamilesindir canım.

adet günümde test yaptım tek czigi 2 gün gecti hala bişey yok hamile olabilirmiyim sizce

Selam testin gerçek sonucu verebilmesi için regl tarihinin geçmesini beklemenin, böylece hamilelik hormonunun idrarda daha fazla artacağını söylerler..Ama asıl ciddi sonuç için en yakın hastanede 5 dk da bir kan testi yaptırabilirsin, bu testte bebişin kaç haftalık olduğu bile çıkıyor ama sonucu 3-4 saat sonra alıyorsun..
Ama unutma strestende reglin gecikmiş olabilir eğer öylleyse hiç kafana takma önümüzdeki ay yada ondan sonraki ay müjdeyi alacaksındır..Sadece stresten uzak durum takıntı haline getirmeyin birde şu standart yumurtlama günlerine bağlı kalmayın çünkü ben o yumurtlama günlerinden birinde hamile kalmadım alakasız bir günde hamile kaldım:) Yumurtlama günleri herkadında aynı olmuyor..

canım ben tamm 12 gün sonra gördüm çift çizgiyi 8.ci günde bile çıkmamıştı. tabı umudu kesmıstım son kez yapım dedım 12. gün veee çıktı. darısı başına tatlım inşallah a.s.

ben adet olmam gereken gün dayanamayıp kan testi yaptırmıştım pozitif çıktı..
emin değilsen merak ediyorsan bence hemen kan testi yaptırmalısın..
inş. hamişsindir:CüvCüv:

BEN AYNI GÜN YAPTIM GÜNÜM GEÇMEDEN MEREK ETMİŞTİM BEKLEYEMEDİM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI BELLİ OLDU YANİ SENİNDE ÇIKAR İNŞ.BU SEVİNCİ BEREBER YAŞARIZ CNM:emir_bebek:

malesef bnde bebek cıkacagına kist cktı allahım sabır versn bana dayanamıyorum cünkü artıkkkk

canım üzülme sakın kistlede hamile kalanlar var takma daha kötü olursun herşey nasip kısmet ameliyetta olunuyo kistiçin arkadaşım yeni oldu doktor kistlede kalınabilir demiş ama yinede ameliyat yapmış üzme tatlı canın sakın.

Ablamda testte hep negatif çıktı doktora gidip kan verdi hamile olduğunu öğrendi. Ben günümden 2 gün sonra yaptm silik bi çizgi çıkmıştı.. testlere güvenme yani...

Merhaba kızlarr :KK15::KK15:
Test yapmak için adetinizin kaç gün gecikmesini beklediniz??
Hamiş kaldıgınızda adet belirtilerini aynen yaşadınız mı??

X