• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetiniz kaç gün geçince anladınız hamile olduğunuzu?

gunaydın kızlar ya kac yere yazdım cevap alamadım lutfen benı bılgılendırebılırmısınız adetıme ıkı hafta veya 10 gun kala falan basladı once arada sırada sag kasıgıma ıgne batıyomus gıbı oluyodu bı ıkı kere de sola oldu arada da belım agrıyordu ıkı gundur de sankı gobegımın bı ıkı cm asagısı ve sagına dogru batma oldu gobegımden sag kasıgıma dogru bı cekılme gıbı bıse oluyor 1 hafta var reglıme ama duzensız oldugu ıcın test yaptırmak da ıstemıyorum ya lutfen bırı bana yazsın cok merak edıyorum bu belırtılerı yasayan var mıydı aranızda

canım aynen benim de adetime 10gün kala kasıklarımda ağrı batma vardı ama ben bu ağrıyı adete yordum tabii içimden hep acaba geçti.test için mutlaka adetinin geçmesini bekle derim sonra insan stres oluyor.
ben 4gün geçince testte öğrendim sonra da kan testi yaptırdım. diğer belirtilerim de koyu renk idrar(sistit oldum sandım hatta çok su içmiştim geçsin diye) bir de göğüslerde hassasiyet.uyku hali de vardı.

Kızlaaar

lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

regl dönemizinizi kaç gün geçince ev kiti testte pozitif çıktı?
önce negatif çıkıp daha sonra pozitif çıkan oldu mu?
ilk belirtiler nelerdi?
ve son olarak ben belirtilerin hiç birini yaşamadım ama hamileyim diyen var mı?

yardım lütfeeeen

11 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadım hemen ertesi gün 12 ağustosta evde test yaptım ve şuan 15 haftalık hamileyim :D

canım aynen benim de adetime 10gün kala kasıklarımda ağrı batma vardı ama ben bu ağrıyı adete yordum tabii içimden hep acaba geçti.test için mutlaka adetinin geçmesini bekle derim sonra insan stres oluyor.
ben 4gün geçince testte öğrendim sonra da kan testi yaptırdım. diğer belirtilerim de koyu renk idrar(sistit oldum sandım hatta çok su içmiştim geçsin diye) bir de göğüslerde hassasiyet.uyku hali de vardı.

tsk canım cevabın ıcn ıns benımkıde senınkı gıbı olur fazla umutlandırmak da ıstemıyorum kendımı olursa burdan yazarım artık bende sızler gıbı:49:

Kızlaaar

ilk belirtiler nelerdi?

yardım lütfeeeen

benim 1 gün gecikince evde test yaptım iki koyu çizgi canım sadece adet olcakmışım gibi ağrım vardı gelcek sanıyodum çünkü hep ağrıyla adetim gelirdi zaten 1gün önce yerleşme kanaması yaşadım şimdi kızım 3 aylık:1:

Kızlaaar

ilk belirtiler nelerdi?

yardım lütfeeeen

benim 1 gün gecikince evde test yaptım iki koyu çizgi canım sadece adet olcakmışım gibi ağrım vardı gelcek sanıyodum çünkü hep ağrıyla adetim gelirdi zaten 1gün önce yerleşme kanaması yaşadım şimdi kızım 3 aylık:1:

Slm buraya ilk defa yazıyorum
Öncelikle merhaba yorumkarınızın okudum genelde herkesden aynı belirtiler olmuş
Bende şimdi beklemedeyim 2 yıllık evliyim 1aydır korunmuyoruz
Kendim yumurtlama günümü hesaplayıp 5 gün denedik şimdi âdetime 2 gün var kendimce belirtiler olduğunu hissettiğim şeyler var gögüslerimde hassasiyet bide uyku halim var aralara kasıklarımda batmalar ve çok yoğun şekilde akıntım var.
Bunların adetmi yoksa gebelik belirtilerin anlayamadım
Heyecandan ve korkudan testte yapamıyorum adetimin gecikmesini bekliyorum yani 4-5 daha geliyim diyorum

merhaba benimde beklenen adet tarıhım dündü... dayanamadım ve bugun test yaptım fakat negatif cıktı...tabiii moral bozuklugu ardından... aslında olursa bu 2. hamılelıgım olacak fakat aradan 7 yıl gectıgı için neler yasadıgımı tamamen unuttum.su ankı belırtıler ise gögüslerde hassasıyet ve ara kasıkta sancılanmalar her an adet olacakmısım gıbı gelıyor... aslında göguslerdekı sis ınmedıgı surece hep bı sansımın oldugunu düsünüyorum... cunku adet olmadan önce şişer ve sonra oldugumdada inerdi... ay bilmiyorum valla kafam cok karısık... zaman gecmek bılmıyor...YORUMLARINIZI BELIYORUM ARKADASLAR:)

Slm buraya ilk defa yazıyorum
Öncelikle merhaba yorumkarınızın okudum genelde herkesden aynı belirtiler olmuş
Bende şimdi beklemedeyim 2 yıllık evliyim 1aydır korunmuyoruz
Kendim yumurtlama günümü hesaplayıp 5 gün denedik şimdi âdetime 2 gün var kendimce belirtiler olduğunu hissettiğim şeyler var gögüslerimde hassasiyet bide uyku halim var aralara kasıklarımda batmalar ve çok yoğun şekilde akıntım var.
Bunların adetmi yoksa gebelik belirtilerin anlayamadım
Heyecandan ve korkudan testte yapamıyorum adetimin gecikmesini bekliyorum yani 4-5 daha geliyim diyorum

canım benimde akıntım çok fazlaydı inşallah hamilesindir olabilir yani:1:

Slm kizlar, beklenen adet gunumde Test yapdim ve iki cizgi yani positif cikdi ikinci cizgi cok silikdi ama vardi. Bendeki belirtiler gögüslerde basladi yani adetim gelmeden onceki gogus agrisindan biraz daha farkli goguslerin Yan taraflari ozellikle.ve baya sisdi. Kasiklarimda veya belimde hic agri hissetmedim fakat devamli uyku hali vardi yani yorgunluk halada devam ediyor :) mide bulantim 9 gebelik haftasina kadar hic olmadi sonra hafif bulantilar basladi( bu her kadinla farkli bazi kadinlarda hic mide bulantisi olmayabilir bazilarinda ise cok daha Erken baslayabilir) akinti biraz daha yogunlasmisdi insallah en kisa zamanda guzel bebis haberlerinizi verirsiniz kizlar:))

Kızlar benimde adetim yedi gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı sonra dün gece kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce hala hamile olma olasiligim olabilir mi

Yardım edin

Kızlaaar

ilk belirtiler nelerdi?

yardım lütfeeeen

adet sonrası 14 gün takip etmelisiniz

Kızlar benimde adetim yedi gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı sonra dün gece kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce hala hamile olma olasiligim olabilir mi

Yardım edin
Sonucunuzu merak ettim adet oldunuz mu ya da geç döllenme mi gerçekleşti ben de aynı durumdayım 5 gün geçti ama kan testi negatif çıktı

Back