-
- Konu Sahibi serapbebekistiyo
yarım saat kaldı heyecanla bekliyorum. eve gelir gelmez yazarım buraya. işte geç döllenme olduğu gibi çıkmadı heralde. herkesin adetine bi iki gün kala bile belli oluo. bi kaç gün geçince de idrar testinde çıkıo. düşünsene benim idrar testinde 58. günde çıktı. allahım utandırmasın. inşallah sen de hamilesindir de burda birlikte kutlarız :)
ayy ıns hytm yaaa :) rbbm bebegının en guzel haberını suanda sana versın dualarım senınlee............. ıns ıns ben daha 35. gun bakalım ıns vardr bende de bsyler . akıntının o zamanlar nsl oldugunu htrlıyon mu ttlım.
canım bende de beyaz bi akıntı oldu ama aşırı değildi. uykusuzluk oldu hatta midem falan da bulandı ama hepsi psikolojikti sanırım. çünkü adet olmadıkça ben acaba hamilemiyim diye kendimi dinliyordum. ama öğrenmeden bi hafta falan önce belim ağrımaya başladı. son günlere doğru da kasıklarım ağrıyordu adet olacak gibi. hatta tuvalete gidip bakıyordum adet oldum galiba diye. ama hiç bişey yoktu tabi. belim ve ara ara kasık ağrılarım hala devam ediyo. bi de bak bi hafta öncesinde özellikle sağ kasığımda batma oluodu.
bıtanemm ya suanda belırtılerımız aynı bugun benımde sag belım agırmaya bslad . sabahları mgdem bunalınıo ama benım genelde mıgde bulantm var. ıstahsızım ve cok zyfıımı benım de cok yok akıntım ama koyu beyaz . bugunde yapıs yapıs uzuyo.xs ve dun gece sag kasıgıma sıs gıbı sankı batma agrı olduu.. ayy ıns bende hamıleyımdr yaaa .. cnm 58. gune kdr goguslerın gene agırmıyomuydu.
yok canım göğüslerim ağrımadı ve hala da ağrımıo.
ben çıkıorum şimdi. hastaneden dönünce yazarım gene. dua et benim içinn lütfenn..
dualarım senınlee cnmmmmm.....
gülüm şimdi girdim eve canım. sonuç 147,23. doktor gebelik var hayırlı olsun, değerin de çok normal dedi. haftaya 8 nisanda tekrar gel. karından ultrasonda görelim ama allah korusun çok şiddetli ağrın veya kanaman olursa hemen gel dedi. çok çokk mutluyum canım. allahıma şükürler olsun. allahım bu duyguyu sana ve tüm isteyenlere de yaşatsın, aminnnn...
ay cnm cok sevındm rbbm kucagına almayı nasıp etsınn.. ayy ıns bnde hamıleyımdır yaa.... cnm sen bu 58 gun ıcınde esınle beraber oldun mu sureklı..?
yok canım sürekli değil. biz sadece adetten sonraki hafta bi hafta boyunca gün aşırı ilşkiye girdik. onu da bi yerde okudum yok yumurtalama tarihi falan yazıo ya. ama bu bizi çok rahatsız etti. sanki görev gibi :S dedik kendiliğinden olucaksa olsun böyle sırf bunun için insan rahatsız oluo. sonraki ilşkilrimizn belli bi periyodu olmadı. belki 5-6 gün olmadığı olmuştur arada. zaten ben batma yakın yumurtlamışım ve o günlerde hamile kalmışım demekki. hesap kitap yapmaya gerek yok işte, Allah ne zaman nasip ederse o zmn oluyo..
bende adetım bıttıgı gb gırdm snr 3 gun snr ondan snr aynen gorev gb . bzde snr gunu bellı olmadı. suanda adetım gelcek dıye grmedım ılıskıye . bır hafta olmstr.benımde bugun sag belım ve kasıgım agırdı arada. ve uzayan akıntım oldu. koyu beyaz yapıs yapıs ama ama elıme aldgmda uzayan akıntm oldu. acaba yenımı yumrtladm yoksa senın gb gec dollenmemı oluyoo ay ıns bende hamıleymdr yaa :) bu aksamı ne olur olmaz degerlendıreyım :)
aynen canım bence de değerlendir.
gülüm benim geç döllenme olduğundan sata göre hesap yapılamıo malesef yoksa 8+5 olmam gerekirdi :S valla heralde kese görüldüğünde doktor ölçüsüne göre söyler. ben de merakla bekliyorum. ama muhtemelen dört haftalık falandır. çünkü aşağı yukarı 4. haftada gebelik belli oluo, 5. haftada da karından ultrasonda görülüo. haftaya allah izin verirse öğrenirim heralde ne kadarlık olduğunu.
bu arada hamilelerin duaları kabul olurmuş. senin için de dua edicem inşallah sen de hamilesindir. burda beraber büyütürüz göbüşlerimizi :)
amın cnm et dua et ne olur... sen ben cıkıyorum dedıgnde rabbm ıns guzel haberle o hastaneden cıkar ark. dedım :) ole bı ıcten dedım kı gozlerım bıle doldu ıns bnde hamıleymdr ıns. ben persembe gıtcem doktoruma . pzrtesı kan testı yptrrm da ole gdrm .ne olur dua e t bana ..
ederim canım ederim merak etme. Allah nasip etsin sana da inşallah aratmasın arkadaşım. siz ne zamndır deniyosunuz?
amın arkadasım amınnn... 17 yasında evlendım ben. ıkı bucuk yıllk evlıyım.. hc olmadı . ama gecen sene mayıs ayında adet tarıhımde 1 gun lekelenmem oldu. snr bı daha adet olmadm dgr adet tarıhımden 5 gun once asırı kanamam oldu 7 gun surdu bende gecıkdı geldı ddm adetım ama hc doktora gtmedım herkes anlamadn bebek dusurmussndr dedıler. xs snrda bı daha hc olmadı . snr taaa kasımda gttım ıste pkolu oldugumu ogrendm ve tedavıye bsladım klomenle olmadı ocak ayında sogan suyu ıctm 32.gnde adet oldm hmn adetımın 2. gunu ıncır suyuna bsldm. ve 10 gun kalada sogan suyu ıctm ve suanda adet olmadım ıste beklemedeyım 35. gun bugun bnmde. 2 bucuk senedır olmuyo.
anladım canım. çok gençsin zaten henüz ve gencecik bi anne olucaksın inşallah. ben bu sene 29 oldum, 6 ay önce de evlendim. inşallah allahım yüzüne güler de seni de evlat sahibi yapar. dualarım seninle..