!!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!!

Ben de sizdenim son adet tarihim 17 Mart... Düzeltilmişi 14 Nisan yani nerdeyse bir ay adet olmayıp ikinci ay hamile kaldım....

Bunda benim maceram....

Bir önceki reglimi de tarlusalla görmüştüm... Yakın bir arkadaşım erken menepoza girmişti ve ben de çok korkuyordum... Neredeyse bir senedir düzgün adet olamıyordum... İKi kere Dr gitmiştim ve ikisi de ne hormon tahlili ne bir şey... İlaç verip göndermişti... Hedefim o ay bekleyip kendi kendime adet olmaktı... Ve üçüncü günü gidip tahlilleri kendim isteyecektim...

Tabii içimde zayıf da olsa bir umut da vardı... Nisan ayında kendimi temizliğe vurdum can sıkıntısından... 13 ve 14 Nisan'da mutfağımı temizledim ki çok büyük ve dolapları çok yüksekti... Akşamları menopoz forumlarına girip ağlıyordum...

Derken 17 Nisan'da önce idrar da ardından kanda hamile olduğumu öğrendim... O sevinci ilk gebeliğimde yaşamamıştım belki de... Çok şükür Rabb'ime.... Şimdi12 haftalık hamileyim ve yarın Dr gideceğim... Bir aydır gitmedim.. Dr fobisi oluştu.. Çünkü ilk haftalar Dr beni fena üzdü... Önce dış gebelik ihtimali.. Sonra boş gebelik ihtimali.. Oysa ki sadece küçüktü bebeğim... İnşaallah iyi haberlerle dönerim...

Rabbim tüm bebek isteyenlereşu mübarek günlerde en kısa zamanda nasip etsin..... Uzun yazmışım kusura bakmayın...

benim de ilk gittiğim doktor moralimi bozdu. kimasaldır düşer bu diye. tarlusalı da kullanmaya devam et dedi pozitif çıktığı halde. ben hemen doktoru değiştirdim. şimdi gittiğim doktor ise geç yumurtlamışsındır dedi ve hep moral verdi tüm muayenelerde. hep mutlu, güleyüzlü ayrıldık kontrollerden. en son dörtlü test yaptırdık. dün sonuçları aldık çok şükür her şey yolunda dedi. allahın izniyle sağ sağlim hayırlısıyla doğduğu günleri de görürüz inşallah..

selamlar herkese
ramazanınızda mübarek olsun
serapçığım bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı
elhamdülillah bende hamileyim
hepinizden dua bekliyorum
rabbim bu mübarek ayın hürmetine her Müslüman yuvaya nasip etsin inşaallah

kızlar keseyi gördük çok şükür
ohh hadi bakalım darısı pıt pıtlaraaa inşallahhh.... bu arada kaç haftalık dedi doktor? gerçi bana bebği gördükten sonra söylemişti kaç haftalık olduğunu. seninki de geç ya satını yeniden düzenlicek. kese kaç milimm? çok sevindim yaa
canım tuğçenin topiğinde okudum ben de yarım saat falan önce. aminn canım aminn.. dualarım seninle.. çok sevindim maşallah canım kan verdin mi peki?

serapçığım henüz kan vermedim bugün gideceğim doktora inşallah şuan 6 haftalık oluyor kendi hesabıma göre ya henüz farkında değilim kalp atışlarını duyarsam farkına varacağım

Kizlar selam benim hikayemde sizlerinkine benziyor az cok ... Adetlerim son 1 senedir hep duzensizdir bebek sahibi olmaya calisiyoruz her ay oldugu gibi husranla sonuclaniyo neyse konuya geceyim gecen ay adet olamayip tekrar bi umitle dra gittim kan testi idrar testi derken gebelik yok deyip tarlusal verdi kullandim bittiginin 2 . Gunu adet gordum bu ay tekrardan adetim yine gecikti test yaptim negatif tekrar doktora gittim tarlusali tekrar verdi 5-6 gun sonra yani 12 temmuzda ilacim bitti gelen giden yok tekrar kan verdim ordada cikmadi bugun ayin 18 i ve hala gelen giden yok ve kafayi yemek uzereyim sizce ne yapmaliyim tekrar ilac alip devam mi etsem yoksa biraz daha bekliyim mi

canım senin düzensizmiş zaten bilemiyorum ki. Ama bi hafta daha bekle istersen ilaç bittikten 10 gün içinde adet olunuyormuş doktor öyle demişti bana. 10. gün sonunda olmazsan tekrar kan ver bakalım ne çıkıcak. olmazsa doktora tekrar görün yine ilaç verirse kullanırsın. inşallah güzel haberlerle dönersin..

Serap hikayeni okuyunca çok duygulandım. Benim adetim düzenlidir, yaklaşık 29 günde bir olur. Yılda sadece 1-2 defa 3-5 günlük ileri sapma yapar. Bat tan sonra 7. ve 17.(dün) gün kan testi yaptırdım 0,1 ile negatif çıktı. Doktor adet söktürücü ilaç verdi ve kullanmıyorum. Göğüslerim de dokununca şiddetli ağrı var. Bekliyorum, ilk defa bu kadar geçti ve değerler tamamen negatif. Beklemek çok zor. Sizi de tebrik ediyorum. Allah bebeklerinizi size bağışlasın.

Merhaba Serap benim de son adet tarihim üzerinden 42 gün gecti ki hep 30 günde bir adet olurum ama şu an hiç belirtim yok 5 gün önce kanda 2.00 negatif çıktı acaba ben de sizin gibi sonradan öğrenir miyim

Hala hasta olmadım.... :) yok mu bi cevap :)

Burdan ne desek boş aslında... Benim durumum serapınkinden tamamen farklıydı... İlk ay regl olmam gereken tarihten bir hafta sonraya kadar korunduk... Sonrasında bıraktık... Hamileliği hiç beklemiyordum... Ama tamamen geç bir tarihte yani sanki regl olmuşum da sonra periyotta yumurtlama olmuş gibi hamile kaldım ben... Adet olmayı Tam iki ay bekledim yani...

Serap ise hamile kaldığı için adet olamamış....

Tarlusal kullanmamamın sebebi de bende ki yan etkileriydi...Eğer sen de ilacı kullanmak istemiyorsan bu dönem de yumurtluyor olabilirsin... Planlarınızı ona göre düzenleyin bence...

Merhaba Serap benim de son adet tarihim üzerinden 42 gün gecti ki hep 30 günde bir adet olurum ama şu an hiç belirtim yok 5 gün önce kanda 2.00 negatif çıktı acaba ben de sizin gibi sonradan öğrenir miyim

canım 30 günde bir oluyosan satın üzerinden çok geçmiş. bence de ilaç kullanma geç döllenme olabilir. bi haftaya hala olmazsan gene kan ver bakalım ne çıkıcak. bu bekleme işi insanı çok yoruyor biliyorum ama başka yapacak bişey de yok. inşallah hamilesindir sen de..

Bugün 14 gün gecikmiş oldu ve hala adet belirtim yok 20 gün geçmiş olursa bakiiim diyorum o zmna her şey netleşir galiba

canm öncelikle hayırlı olsn sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah:)) benmde satım 18 hazirandı ve bugün 31 temmuz ben hala adet olmadm gecen cmrtsi doktora gittim kan testi negatif yumurtalıklarda da bişi çıkmadı hormonlarnda bi sorun olabilir dedi banada tarlusal verdi ve adet olunca gel hormonlara bakalm dedi yarn ilacım bitio ve bende hala tık yok sadece dün kahverengiye dönük içinde bikaç kırmızı nokta olan akıntı geldi geriside yok normalde adetlerm 32-33 günde olur bu yaştaym bu kadar geciktiği hiç olmamıştı..Sana sorum şu olacak canm tahminen adetinin kaçıncı günü hamile kaldın bilio musun ya da kaçıncı güne kadar ilişki devam etti hatırlıo musun??

serapcım bebişin kalp atışlarını duyduk çok şükür muhteşem bişey Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Aminn canım çok sevindim..

amin teşekkürler. canım tam bilmiyorum gerçekten. sadece son adet tarihim 28 ocaktı. ama doktor satımı yeniden 28 şubat olarak düzenledi. ilişki konusuna gelirsek onu hiç bilemiyorum çünkü belli bi periyodumuz yoktu bizim. tamamen tesadüf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…