!!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!!

Yikilan umutlarıma bi teselli oldu yazdiklariniz kizlar normalde benim adetim duzenlidir 28 yada 29.gunde olurum. Bu ay bebis cok istedik bu yüzden cok stresliydim batimi beklerken tabi bu süreçte psikolojik bikac belirti yasadim. Normalde adetime bi hafta kala göğüslerim cok şişer ve acirdi bu sefer ikiside olmayinca hamile olduğuma inandim. Satim 5temmuz 2-3 ağustos dada batim. Tabi bu güne kadar 3kez idrar testi yaptim cooookkk hayali cizgi cikti hepsinde de. 2sinde doktora gittim beta hcg 0, 06 duyunca öldüm ağlamaktan:KK43:( hala adet olmadim sizin yaşadıklarınızi okuyunca olabilirmi die düşünmeden yapamiyorum bi fikir verin:KK43:(

Yikilan umutlarıma bi teselli oldu yazdiklariniz kizlar normalde benim adetim duzenlidir 28 yada 29.gunde olurum. Bu ay bebis cok istedik bu yüzden cok stresliydim batimi beklerken tabi bu süreçte psikolojik bikac belirti yasadim. Normalde adetime bi hafta kala göğüslerim cok şişer ve acirdi bu sefer ikiside olmayinca hamile olduğuma inandim. Satim 5temmuz 2-3 ağustos dada batim. Tabi bu güne kadar 3kez idrar testi yaptim cooookkk hayali cizgi cikti hepsinde de. 2sinde doktora gittim beta hcg 0, 06 duyunca öldüm ağlamaktan:KK43:( hala adet olmadim sizin yaşadıklarınızi okuyunca olabilirmi die düşünmeden yapamiyorum bi fikir verin:KK43:(

canım üzülme bende çok bozulmuştum kan sonucuna
8 gün sonra adet olunca hadi dedim gideyim hormonlarıma baktırayım muayenede oldum ve iltahap çıktı .2 ay ilaç kullandım ve şuan hamileyim acele etme ve kesinlikle karamsarlığa kapılma
bir daha kan ver istersen on gün olmak üzere hamileysen değerin baya yükselmiş olmalı değilsende muayene ol

benim sat 7 temmuz bir önceki 29mayıs ve bir hafta gecikmem var ve hala olmadım benim gibi olup hamile olan varmı,bir de ayın 6 sında kan testim negetif çıktı

şimdi doktordan geliyorum. kesemizi gördük allahıma şükürler olsun. üzüm tanesi kadar dedi dr. :KK16: şu anda bebek görünmez dedi daha çok küçük olduğundan. satına göre kesinlikle çok geç yumurtlamışsın dedi. normalde 10 haftalık olması gerekirdiz zaten ama kesen yeni oluşmuş dedi. tam olarak ne kadarlık olduğunu bebeği gördükten sonra söyleyebiliriz ama tahminen 5 haftalık falandır dedi. herşey normal gidiyor di mi diye sordum. evet bi problem gözükmüyo zaten bhcg değerin 1000'in üzerine yükselmiş ki keseyi görebildik dedi. keseyi ölçtü 8,5 milimmiş daha ve ultrason görüntüsünü verdi bize. :KK16: iki hafta sonra çağırdı tekrar, o zaman bebeği de görürüz dedi. midye, sakatat, çiğ et, çiğ yumurta yemek yok folik asite de devam dedi. allahım sana şükürler olsunnn, isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahhh..

serapcığım benimde seninle durumumuz aynı.Tarlusal ı içtim. adetim gelmeyince doktora gittim. sonuç pozitif değer bhcg 3200 çıktı. Alttan ultrasyonla keseyi gördü.İçim rahat etmedi. bir profosör buldum. ona sordum.Tarlusal kullandın diye gebelik sonlandırılmaz dedi karnımdan ultrasyonda kese gözüktü.gayet sağlıklı gözüküyor dedi. 4 5 haftalık tahminen dedi.ve dişimde çok ciddi problem oluştuç birde doktor konrolü ile antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. senin bebiş nasıl? aminosentez falan yaptırdın mı? kaç aylık oldun . bu süreçi anlatır mısın cnm?

serapcığım benimde seninle durumumuz aynı.Tarlusal ı içtim. adetim gelmeyince doktora gittim. sonuç pozitif değer bhcg 3200 çıktı. Alttan ultrasyonla keseyi gördü.İçim rahat etmedi. bir profosör buldum. ona sordum.Tarlusal kullandın diye gebelik sonlandırılmaz dedi karnımdan ultrasyonda kese gözüktü.gayet sağlıklı gözüküyor dedi. 4 5 haftalık tahminen dedi.ve dişimde çok ciddi problem oluştuç birde doktor konrolü ile antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. senin bebiş nasıl? aminosentez falan yaptırdın mı? kaç aylık oldun . bu süreçi anlatır mısın cnm?

canım öncelikle tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:emir_bebek::nazar:
biz şuanda 28 haftanın içine girdik, altı buçuk aylık falanız yani. allaha şükür 2li ve 4lü test sonuçlarımız güzel geldi. doktor amniyosentez falan önermedi. dolayısıyla yaptırmadık. o tehlikeli bişey zaten allah korusun düşüğe sebep olabiliyor. sakın gerekmedikçe sen de yaptırma :KK20: antibiyotiği de kafana takma çünkü hamilelerin kulanabileceği antibiyotikler var ve tedavi edilmezse bebeğe büyük sıkıntı olabilirdi dişindeki problem. en son şeker yüklemesi yaptırdım ben ve gebelik şekeri çıktı. tabi bunun tarlusalla falan hiç bi alakası yok. diyet önerdi doktor ve inşallah insülin kullanmadan atlatıcaz bu süreci de. onun haricinde herşey allaha şükür normal ve güzel gidiyor :nazar: geriye sayıyoruz artık bayramdan sonra doğum iznime ayrılıcam ve bebişi beklicez artık. allah tüm hamişlere sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah...

slm serapcım masallah az kalmıs dogumunaa :) bızde 16 hafta 5 qunluk olduk bugun. benımde senın gb oqLum olucak ınsss tatLımmm...rbbm kucagımıza almayı nasıp etsın ıns..

meraba cnm benim benimde konularımı felan okuduysan aynısını bende yaşadım...benim adetlerim en fazla 3-5 gün geçer..ben ilk bebeğimi 5.5 aylıkken kaybettim folik asit eksikliğinden bebeğimin omuriliği oluşmadı..gebeliğim sonlandı...neler yaşadım..ve folbiol içmeye başladım tam 10 ay olmuştu artık eşim bebek istiyordu ama ben korkuyordum aynı şeyleri yaşarım diye...ve eşime bu aydan sonra dedim ve aralıkta korunmayı bıraktık..sat tarihim 03 aralıktı..ve adetim gecikti..5 gün tabi bende bir heyecan sağlık ocağına gittim..kan verdim negatif...evdede sürekli yapıyorum ama hem negatif..sonra doktor dediki bir kaç gün daha bekle sonra kadın doğumcuya gidersin...tam 13 gün geçti..ama içimden hamile olduğumu hissediyorum internette araştırıyorum kan tahlilinin kesin sonuç verdiğini söylüyorlar..etrafımdakilerde..sonra 13 günden sonra kendi doktoruma randevu alamadım devlet hastanesine gittim ordaki doktor baktı rahim tertemiz bebek felan yok kiste yok...stresten olmuyorsundur..tarlusal verdi...ama ben doktordan tekrar test yapmasını istedim yok ama için rahat olsun dedi...yaptık yine negatif..kesin yok diyerekten ilacı aldım ve bir kutuyu içtim 6 gün sürüyor zaten..sonra hala olmadım 5 gün bekledim ve işten eve giderken eczaneden aldım ve yine çıkmaz diye bir yaptım bir baktımki çift çizgi hemde koyu bayagı bir belli..ağlayarak eşimi uyandırdım hem seviniyorum hem üzülüyorum çünkü ilaç içmiştim..ve ilk yaşadığım bebeğimin acısı çünkü benim içim hiç rahat olmayacak ilk bebeğimin sorununu 20 haftalıkken öğrendim o zaman ayrıntılıda belli oluyormuş..ben tekrar edermi derken birde ilaç olayı çıktı resmen yıkıldım...sonra hemen doktorumu aradım ve beni çağırdı gittim baktı kanda ultrasyonda keseyi gördü inanamadı..tarlusal için senin dediğini dedi progestanla aynı degerde birşeycik olmaz dedi..içimi rahatlattı ve 15 gün snra gel bebeğide görürüz dedi..ve bana progestan verdi...ve benim lekelenmelerim oldu...progestanı 9.haftaya kadar içtim kalp atışlaırnıda duydum doktoruma sürekli soruyorum ama bu gibi durumlarda ya hep ya hiç kuralı vardır..bebeğin sana tutunmuş dedi. sonra devlet hastanesinde bir doktora gittim..oda aynısını dedi fakat yinede bir fakülte hastanesine git..sonuçta ilaç kullandın dedi..sonra gözlerim doldu tabi..üzülme benim eşimde kullandı şuan 8 yaşında kızım var dedi doktor..sonra burda araştırdım..tutinz diye bir arkadaş var..o 2 kutu içmiş ve nisandada doğumu var..o arkadaşm kadın hormon ilacı olduğu için bebeğin cinsel organında sorun oluyor dedi...doktoruma ikili test için gittiğimde sordum tekrar içinde ostrojen maddesi olsa tamam dedi..ama tarlusalın için de o madde yok dedi..şimdidlik sorun yok cnm..ikili testlerim normal çıktıbir dahaki randevum 17 nisanda...o kadar çok merak ediyorum ki...anlatamam eşim başka doktorada gitmemi istemiyor kafam karışıyor diye..hayırlısı diyorum ama üzülme bebeğin seninle cnm sen az içmişsin birde ama doktorun progestan neden vermedi anlamadım...gittiğinde sor lekelenme olursa doktorunu ara...ağır birşeyler kaldırma haberlerini bekliyorum cnm...bu başlıkta herkese ders olsun...ben ah kafama edim korunmayı bırakmışsın.daha ne ilacı içiyorsun işte olacakla öleceğe çare yok..Arkadaşım Allahım sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

cnm öncelikle sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin. Bende aynı senin gibiyim.12 tane içtim sonra hamilelik. tüm testleri de yaptırmıştım. bende kalp atışlarını duydum .5,5 haftalık dedi. senin gebelik nasıl gidiyor. anlatır mısın cnm.

cnm şu anda nasısın? kaç haftalık oldu? doğuma ne kadar kaldı? bebek nasıl?

benim 8 hafta 4 günlük.Doktor İyi bir bebeğe benziyor dedi.Normal Gebelik gibi ilerliyor dedi.Kan tahlilleri güzel.Çalıştığım için hergün azda olsa kahverengi lekeler geliyordu.Rapor aldım.progesteron verdi.İçmek istemiyorum ama mecburen içiyorum.Hergün dua ediyorum.Bebişlerimizi Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah diye.Çok sevindim size de:) 7 ay oldu demek..Çabuk mu ilerliyor zaman.Hiç birşeyi yok Gayet sağlıklı bebeğin demi cnm.Allah herkese nasip etsin.Detayları yaz mutlaka.Ben burdan takip ediyorum cnm..

Kendinize dikkat edin:KK66:

benim 8 hafta 4 günlük.Doktor İyi bir bebeğe benziyor dedi.Normal Gebelik gibi ilerliyor dedi.Kan tahlilleri güzel.Çalıştığım için hergün azda olsa kahverengi lekeler geliyordu.Rapor aldım.progesteron verdi.İçmek istemiyorum ama mecburen içiyorum.Hergün dua ediyorum.Bebişlerimizi Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah diye.Çok sevindim size de:) 7 ay oldu demek..Çabuk mu ilerliyor zaman.Hiç birşeyi yok Gayet sağlıklı bebeğin demi cnm.Allah herkese nasip etsin.Detayları yaz mutlaka.Ben burdan takip ediyorum cnm..

evet canım allaha şükür bebiş sağlıklı, bi problem yok :nazar: işte gebelik şekeri çıktı bende de ona dikkat ediyorum. başka sıkıntımız yok şükürler olsun. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişleri. sen de çok dikkat et kendine. progesteronu ihmal etme sakın lekelenme varsa çok önemli o ilaç.

ben ve bebiş iyiyiz canım sen nasılsın? nasıl gidiyo? doğuma bugün tam 2 ay 10 gün kaldı. yani tam 7 ayı doldurduk bugün. :nazar: geri sayıyoruz çok heyecanlııı :KK52:

merhaba kızlar öncelikle Allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin kendimi anlatayım ben.
4 aydır bebek istiyoruz benim adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir olurdum bebek düşündüğümüzün 2. ayı 30 günde 3. ayı 31 günde oldu ve bu ay hala olmadım 35. günümde doktora gittim ultrasonda baktı sağ tarafta 3,5 mm kist olmuş bebek yok dedi kan tahlili yaptı sonuçlar çıktı gebelik yok ama hormon testin yüksek gebeliğe engel dedi E2 hormonuymuş yüksek olan, tarlusal verdi adetin 3. günü gel test yapalım dedi hormon testlerini tekrarlayacak. tarsulası çarşamba gününden bu yana kullanıyorum ama hala adet olmadım kasıklarımda sancı var ilaçta bitecek 2 tane kaldı şimdi yazdıklarınızı okudum kafam çok karıştı yardım edin bana ve akıntım var wc ye gidiyorum adet oldum diye şeffaf akıntı var sadece. bugün 40. gün :18:

merhaba kızlar öncelikle Allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin kendimi anlatayım ben.
4 aydır bebek istiyoruz benim adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir olurdum bebek düşündüğümüzün 2. ayı 30 günde 3. ayı 31 günde oldu ve bu ay hala olmadım 35. günümde doktora gittim ultrasonda baktı sağ tarafta 3,5 mm kist olmuş bebek yok dedi kan tahlili yaptı sonuçlar çıktı gebelik yok ama hormon testin yüksek gebeliğe engel dedi E2 hormonuymuş yüksek olan, tarlusal verdi adetin 3. günü gel test yapalım dedi hormon testlerini tekrarlayacak. tarsulası çarşamba gününden bu yana kullanıyorum ama hala adet olmadım kasıklarımda sancı var ilaçta bitecek 2 tane kaldı şimdi yazdıklarınızı okudum kafam çok karıştı yardım edin bana ve akıntım var wc ye gidiyorum adet oldum diye şeffaf akıntı var sadece. bugün 40. gün :18:

kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım senin gecikmen kisten dolayıdır. doktor hormonlarını düzene koyduktan sonra bebişin gelecektir. bence hiç endişelenme ve doktorun söylediklerine uy. tarlusal bittikten sonra 10 gün içinde adet olunuyormuş diye söylemişti bana doktor. hiç kafan karışmasın canım. takiptesin nasılsa..

canım senin gecikmen kisten dolayıdır. doktor hormonlarını düzene koyduktan sonra bebişin gelecektir. bence hiç endişelenme ve doktorun söylediklerine uy. tarlusal bittikten sonra 10 gün içinde adet olunuyormuş diye söylemişti bana doktor. hiç kafan karışmasın canım. takiptesin nasılsa..

sağol canım ya inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın yarın ilaç bitecek bi doktora gideyim olmazsa bakalım ne diyecek bir an umutlanmıştım

kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm senin adetlerin düzenliymiş ama benimde son 2 ay düzenli idi.Önemli olan sürekli düzenli olması dedi doktor bana:) eğer kist görmüşse doğrudur. bende böyle bir durum yoktu.Testler de normal çıkmıştı. sende e2 dediğin hormon yüksek çıkmış.Acele etme istersen için rahat edicekse bekle diyeceğim ama içmişsin.içini ferah tut .Mutlaka haberdar et.Merak ediyorum cnm.

X