Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Miktari ne kadar peki?

Kişiden kişiye değişir canım ama genel olarak bir iki damla çok açık pembe yada kahverengimsi olur. Sanki çamaşırına bulaşmış gibi bişe. Şüpheli ilişkiden 10 - 14 gün sonraya yani bir anlamda adet günlerine denk gelebilir o yüzden bazı kadınlar adet olduklarını düşünebilir. :)

Canım kizarsin yada kizarmasin sen temkinli ol ve çalışmalara devam et. Ara ara da ovu testlerini yap ve biraz daha Relax olmaya çalış. İnşallah bu son deneme olur ve müjdeli haberlerini alırız
Ay canim icimi rahatlattin hergun sabah aksam test yapiyorum kacirmiyim diye iste npayim.calismalara sperm sayisi artsin bekle diyorlar diye nbleyim iste

Ya bunun belirtileri nelerdir . İnt ten biraz araştırdım ama pek anlamadım açıkçası. Pazartesi doktora gidicem zaten , mesela bende ( afedersiniz ) birden bire bastırıyor sanki saatlerce wc ye gitmemiş im gibi ... sızı oluyor geldiğinde. Yanma yok . Öyle aşırı akıntı yok ama çok bulanık bir idrar ve kokulu. Bazen çok sık gidiyorum bu gün laf açıldı Kızkardeşim le konuştuk oda hamile kalmayı çok zorlastirir dedi. Hatta bundan 3 yıl önce 4 aylık bebeğini düşürdü daha doğrusu mecburi doğum yapmak zorunda kaldı. Sebebide bu enfeksiyon muş

Valla benimkini bunyem kendi yapiyormus.Dr sen yinde pamuklu camasir giy ve hergun degistir her Wc girmevdedi.s2 cesit biri sistit o hafif olan vevyanma yapiyor digeri enfeksiyon urolojiye gidip test yapiyor.dediigin belirtilerdevkasik agrisi yan agrisi var ise antbyotik tedavisi gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…