Bence al canım bi test inşallah hamilesindiryarın :)
yarın adet günüm canm alcam aksam iş çıkışı:)Kaç gün var ki canım bi dene istersen çıkar belki
ay bian kırmız göremeyecekmişim gibi geldi.Tamam o zaman sen bugün yarın yumurtlarsın akşama yine yap bakalım yemekten 2-3 saat sonra
al al al alBence al canım bi test inşallah hamilesindir
Shojiye katılıyorum canım az kaldı azTamam o zaman sen bugün yarın yumurtlarsın akşama yine yap bakalım yemekten 2-3 saat sonra
ayyy inşallaaahhh ya hepimizeee :)Hadi işallah bebiş göbüştedir bitanem
Amin inşallah canımm yaTestere dişli aslan pençesi diyorum başka bişey demiyorum içmeye devam et faydasını göreceksin benim prolaktin 3 günde normale döndü :) inşallah bu ay hepimiz tuttururuz milli piyangoyu 2016 da bebişlerimiz gelir :)
inşallah ya yapmaya devam edeceğim de 10 gün biraz koyu çıkmış neden öyle diğerlerinden farklı anlamadım. sanırım 14/15. günü bulacak bu ayShojiye katılıyorum canım az kaldı azyunus_ciklet
Günaydin bence acele etme bi kac gun bekle oyle bak ama beklemek cok kotu yaa benimde deger kanda 0.100 cikti bi 10 gun sonra baktm 17.65 cikti ve olup olmadigindan emin degilim jinekologa randevu aldm saat 10 da zaman bir türlü gecmek bilmiyor
Bence öyle canım biraz geç olucak bende 10. Gün başkıycam yapmayainşallah ya yapmaya devam edeceğim de 10 gün biraz koyu çıkmış neden öyle diğerlerinden farklı anlamadım. sanırım 14/15. günü bulacak bu ay
evet canım sende geçen ay kaçırdın gibiydi 12.gün falan demiştin erken yap ki kaçırmayasın bakalım neezaman başlayacakdın paylaş bizimle.Bence öyle canım biraz geç olucak bende 10. Gün başkıycam yapmaya
bide bu ay bal çörek otu karışımı yaptım ya yumurtanın olgunlaşıp ,çatlasına neden oluyor muş bence olgunlaşmadan çatlamayacak herhalde.evet canım sende geçen ay kaçırdın gibiydi 12.gün falan demiştin erken yap ki kaçırmayasın bakalım neezaman başlayacakdın paylaş bizimle.
Evet adet tarihimden baya sonra yukseldi ve hastanede test yaptm 2,5 ta sonuc cikacakms bakalm hayirlisi insallah ultrasyonda gorulmediNaptin canim? Hic belirtin yok muydu ? Adet gununden sonra mj yujseldi..
Mide bulantısı ve hafif leke gordm baskada bi belirti yoktu cnmNaptin canim? Hic belirtin yok muydu ? Adet gununden sonra mj yujseldi..
Onun etkisi olabilir canımbide bu ay bal çörek otu karışımı yaptım ya yumurtanın olgunlaşıp ,çatlasına neden oluyor muş bence olgunlaşmadan çatlamayacak herhalde.
Mide bulantısı ve hafif leke gordm baskada bi belirti yoktu cnm
çok heycanlı yaa inşallah haberlerini bakliyoruz canmEvet adet tarihimden baya sonra yukseldi ve hastanede test yaptm 2,5 ta sonuc cikacakms bakalm hayirlisi insallah ultrasyonda gorulmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?