- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
hamişlerin duası kabul olur dua et hepimize. sagol.Cnm benim ne demek o kadar mutlu olurumki anlatamam hepinizin hsmiş haberini almak istiyorum. Benim bi huyum vardır. Bendeki bişey karşımdakide istiyorsa onda olana kadar hiç içim rahat etmez. E buda böyle bişey. Ben hamişsem isteyen herkesinde hamiş olmasını isterim.. ayy çok duygulandım yinee o yüzden çok uzattım kusura bakmayın
çok çok belli cici bir Anne olacak.Canım nerelisin sen çok sıcak kanlısın gerçekten sağol uygulucam programı bende
Kuvvetlidir biraz tutar yani tahminlerimAyy canım yaa inşallah kuzumkalalım hislerin kuvvetlimidir?
Katılıyorum vallahi ben aşırı sıcakkanlı değilimdir kızıyorum kendimeçok çok belli cici bir Anne olacak.
iyi ozaman bende bu ay biraz umutluyumKuvvetlidir biraz tutar yani tahminlerim
Benim adetimde bitmedi bu ay bi tuhaf beşinci gün biterdi yine bitti gibi oldu ama damla damla geliyor iki gündür hala bugün baya az leke gibi geldi yine biticek herhalde artıkiyi ozaman bende bu ay biraz umutluyum
benimde ovs akıntısı başladıBenim adetimde bitmedi bu ay bi tuhaf beşinci gün biterdi yine bitti gibi oldu ama damla damla geliyor iki gündür hala bugün baya az leke gibi geldi yine biticek herhalde artık
değerin çok düşük nasıl poz olarak değerlendirdi acaba? normalde şüpheli demesi lazımdı,tabi umarım hsmilesindir.Kızlar simdi tahlıl sonucumu ogrendim cok dusukbi deger ama pozitif gorunuyo dediler pazartesiye kadar adet olmazsan gel tekrarlayalım dediler degersordugumda 5.kusur benim gibi olnvarmı hiç
inş.hamileymdir ya yarın mı tekrarlasamki testideğerin çok düşük nasıl poz olarak değerlendirdi acaba? normalde şüpheli demesi lazımdı,tabi umarım hsmilesindir.
Ozel hstnenın aciline gttım bıde orda tahlil yaptrdım sonuc beklıyorum simdideğerin çok düşük nasıl poz olarak değerlendirdi acaba? normalde şüpheli demesi lazımdı,tabi umarım hsmilesindir.
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA hamilelik haberini alırız cnm hayırlısıOzel hstnenın aciline gttım bıde orda tahlil yaptrdım sonuc beklıyorum simdi
5.2 cıkan degerim şimdi ise 6.48 sizce ne durumdayımİNŞALLAH HAYIRLISIYLA hamilelik haberini alırız cnm hayırlısı
Cnm ben anlamıyorum kaç olmalı yanlış yönlendirmek istemem acil dr. Gösterip bilgi alsanaSabah
5.2 cıkan degerim şimdi ise 6.48 sizce ne durumdayım
Yardımcı olursa bi göz atSabah
5.2 cıkan degerim şimdi ise 6.48 sizce ne durumdayım
Acele etme içini ferah tut bekle duanı et. Allah hayırlısıyla nasip etsin bebeğini.Doktor %51 var %49 yok dyebilirm dedi ama en net sonuc pazartesi olur dedi ya yumurtlamadan sonra ki 14gunum bugun işte
İnş.ya cok saolunAcele etme içini ferah tut bekle duanı et. Allah hayırlısıyla nasip etsin bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?