- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Hayırlısı diyorum canım ağrılarım var ama gelen giden henüz yok.. Senin nasıl gidiyo mide bulantıların hala devammı :)hadi bakalım :)
Hayırlısı diyorum canım ağrılarım var ama gelen giden henüz yok.. Senin nasıl gidiyo mide bulantıların hala devammı :)
Olsun onlara da deneyim olur hem elbet bi gün eşlerinin de başına gelecekevet cnm bugün sabah işyerinde masamda oturuken çöp sepetine eğildim. çok afedersiniz öğür öğür rezil oldum. bi yandan ağzıma leblebi tıkıyorum. allahtan o anda hrkes kahvaltı için bi odamız va oradyadı. sadece önümdeki masadaki erkek vardı e oda utanmama yetti aslında. burda herkes erkek bide.
Olsun onlara da deneyim olur hem elbet bi gün eşlerinin de başına gelecekTek derdin bu olsun canım inşallah o da geçer bikaç aya kadar :) İnşallah sağlıkla kucağına al büyüt de gerisi mühim değil
Ay inşallah AMİİİİİNNNAllah razı olsun cnm. inşallah sende bu ay iyi haberlerle gelirde sende şikayetlerini anlatırsın bize AMİNNNN
benim ilk defa geçen ay erken geldi. belkide hamişlik belirtisidir :) oğlum a kardeş istiyorum yaaa çokkolabilir cnm. insan çocuk düşünmeye başlayınca adet döngüsü bozuluyor. ben mesela istediğim ay 5 gün önce geldi yumrtlama gününü kaçırdım. bilemedim . ovulasyon testide yapmamıştım. sonrakinde 2 gün erken geldi. onu bu ovulasyon ile yakaladım
kuzum senin hafif hafif var gibi dedin gelmedimi? İnşallah gelmez ya.Kızlar bu arada bugün benim BAT günüm
Ağrım var yine biraz ama bişey gelmedi daha canım.. Hayırlısıysa gelmesin inşallah canım :)kuzum senin hafif hafif var gibi dedin gelmedimi? İnşallah gelmez ya.
ah kuzum kıyamam yaa, gecer 3 aydan sonra rahatlarsın merak etme hem ne rezil olacaksın çok doğal normal bişey.Allah kucağına almayı nasip etsin.evet cnm bugün sabah işyerinde masamda oturuken çöp sepetine eğildim. çok afedersiniz öğür öğür rezil oldum. bi yandan ağzıma leblebi tıkıyorum. allahtan o anda hrkes kahvaltı için bi odamız va oradyadı. sadece önümdeki masadaki erkek vardı e oda utanmama yetti aslında. burda herkes erkek bide.
inşallahhAğrım var yine biraz ama bişey gelmedi daha canım.. Hayırlısıysa gelmesin inşallah canım :)
valla ben hala bekliyorum :) midem rahatsz biraz okadar adet olucak gibi hissediyorum kendimi neden bilmem o yüzden takmıyorum cok kafaya aslnda hiç günlri kaçırmadım ama sanmıyorum bu seferde boş geçecek gibiyim sen ne durumdasnCaYLak GeLiN nedir son durum?
günün geçtimi en son regl bekliyordun? bende ovs testleriyle uğraşıyorum gün yakalama peşindeyim.valla ben hala bekliyorum :) midem rahatsz biraz okadar adet olucak gibi hissediyorum kendimi neden bilmem o yüzden takmıyorum cok kafaya aslnda hiç günlri kaçırmadım ama sanmıyorum bu seferde boş geçecek gibiyim sen ne durumdasn
Günün kaç gün geçti canım ??valla ben hala bekliyorum :) midem rahatsz biraz okadar adet olucak gibi hissediyorum kendimi neden bilmem o yüzden takmıyorum cok kafaya aslnda hiç günlri kaçırmadım ama sanmıyorum bu seferde boş geçecek gibiyim sen ne durumdasn
yok günüm geçmedi 19nda adet olmam lazım işte bekliyorum :)günün geçtimi en son regl bekliyordun? bende ovs testleriyle uğraşıyorum gün yakalama peşindeyim.
geçmedi daha haftasonu adetim işte kuzumGünün kaç gün geçti canım ??
c.tesiye geliyor..kaçırmadıysan olma ihtimali her zaman var canım beklemedesin yaniyok günüm geçmedi 19nda adet olmam lazım işte bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?