- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
benim eşim yaptırmaz bunuya burda bi yöntem var denk geldinizmi bilmiyorum tuhaf ama mantıklı geldi bana denemeli mi acaba bilemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşim yaptırmaz bunuya burda bi yöntem var denk geldinizmi bilmiyorum tuhaf ama mantıklı geldi bana denemeli mi acaba bilemedim![]()
ben bu ay bi hayli gebeliğe yormuştum.Umarım seninki doğru çıkar.Selam kizlar nasilsiniz? Yorum yazamadim mesajlariniza ama takipteyim.. Benim iki gundur sag gogsumde sancimsi bi aci, agri var anlam veremedim adet olmadan once de boyle agrim falan oluyordu ama surekli degildiadet gunum bi an once gelsin diye bekliyorum ne oldugunu anlamak icin. Gebelige yorup da sonrasinda da hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Bakalim.ne olacak. İnsallah sizlerden guzel haberler aliriz
![]()
Evet canim senin belirtiler yaniltti seni bizi. Boyle oldukca gebelik belirtilerini ayirt edemiyoruz yani bende oyle oluyor o yuzden her ay adet olcam diye hazirliyorum kendimi hayal kirikligi yasamamak icin :/ insallah bakalim bekleyip gorecegiz..ben bu ay bi hayli gebeliğe yormuştum.Umarım seninki doğru çıkar.
Canım bat ne zaman seninSelam kizlar nasilsiniz? Yorum yazamadim mesajlariniza ama takipteyim.. Benim iki gundur sag gogsumde sancimsi bi aci, agri var anlam veremedim adet olmadan once de boyle agrim falan oluyordu ama surekli degildiadet gunum bi an once gelsin diye bekliyorum ne oldugunu anlamak icin. Gebelige yorup da sonrasinda da hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Bakalim.ne olacak. İnsallah sizlerden guzel haberler aliriz
![]()
19/12 canimCanım bat ne zaman senin
İyi akşamlar kızlar çarşamba günü 28 çıkan hcg bugün 888 olmuş :) sizi de bilgilendirmek istedim. Perşembe günü randevum var bakalım doktor ne diyecek
günaydınn
Canım günaydın sanki yok gibi benceKızlar ovulasyon testim sizce yumurtlama olur mu ?
Harika kuzumm nasıl hissediyorsun kendini nasıl gidiyor hamilelik?İyi akşamlar kızlar çarşamba günü 28 çıkan hcg bugün 888 olmuş :) sizi de bilgilendirmek istedim. Perşembe günü randevum var bakalım doktor ne diyecek
Canım günaydın sanki yok gibi bence
Hımm denemek lazım ama kaç gün geçti olmaz artık herhalde bi dahaki aya hazırla kendiniYok biliyorum da yani koyulaşır mı demek istemiştim..
Canım bugün de daha koyulaşır o eşit hatta t daha koyu olması lazımKızlar ovulasyon testim sizce yumurtlama olur mu ?
günayydınnnngünaydınn
canım yakındır pik olana de devam etKızlar ovulasyon testim sizce yumurtlama olur mu ?