- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
hadi bir güzel haberde senden alalım inşallah..Günaydın kızlar beş gün kaldı bata çok heyecanlıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bir güzel haberde senden alalım inşallah..Günaydın kızlar beş gün kaldı bata çok heyecanlıyım
Canım günaydın biraz geç oldu ama klomen adetliylen 2.veya 3. günde başlanıyoKızlar doktora gittim yumurtalıklara baktı normalde bugün yumurtlamam lazımmış ama yumurta yok dedi klomen verdi ama birdaha ki ay kullan dedi acaba bu ay kullansam mı ne dersiniz?
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahhh
sana kistin le ilgili birşey söylememişti daha önce..Her kist gebeliğe engel değil ama.birde canım özele mi gittin?
verdiği içinEvet canım özele gittim geçen ay ovulasyon da çift çizgi oldu ama yumurtlama oluyordur heralde ya acaba hiç mi yumurtlayamıyorum![]()
ben klomeni birazerken verdiğini verdiğini düşündüm önce yumurtlmanın her ay olup olmadığına mı baksaydı hemen niye klomen? neyse vardır dr bir bildiği belki daha hızlı sonuç içindir hayırlısı bakalım.Evet canım özele gittim geçen ay ovulasyon da çift çizgi oldu ama yumurtlama oluyordur heralde ya acaba hiç mi yumurtlayamıyorum![]()
verdiği için
ben klomeni birazerken verdiğini verdiğini düşündüm önce yumurtlmanın her ay olup olmadığına mı baksaydı hemen niye klomen? neyse vardır dr bir bildiği belki daha hızlı sonuç içindir hayırlısı bakalım.
35 i geçtin mi canım ?geçmediysen ve sorun yoksa yumurtlamanda önce klomen ardından çatlama iğnesi .daha dur kadın daha ne olduğunu kesin tespit etti mi?Belki yaşımdan ötürü olmasın
35 i geçtin mi canım ?geçmediysen ve sorun yoksa yumurtlamanda önce klomen ardından çatlama iğnesi .daha dur kadın daha ne olduğunu kesin tespit etti mi?
merhabaa :)
Canım günaydın biraz geç oldu ama klomen adetliylen 2.veya 3. günde başlanıyo
Oldu canım 2sinde çatlamam oldu ovulasyon testiyle takip ettim.. Şimdi 16 BAT onu bekliyorum işte :)Napıyosun canım yumurtlama oldu mu?
Oldu canım 2sinde çatlamam oldu ovulasyon testiyle takip ettim.. Şimdi 16 BAT onu bekliyorum işte :)
yok kız sen bayağı bir kaçırdın beni. 6/12 da oldum ben 2 gün erken geldi yaa ..ihmal ettin bak.yunus_ciklet sen napion bat bu hafta mı senin ?
Ay valla inşallah canım inşallah hepimiz tutturalım en kısa zamandaHadi inşallah tutmuştur ya valla çok sevinicem :)
yok kız sen bayağı bir kaçırdın beni. 6/12 da oldum ben 2 gün erken geldi yaa ..ihmal ettin bak.![]()
Belki yumurtlayacaksın daha doktr ne dedi kiGeçmedim 30 şimdilik... Hayırlısı artık ya bakalım kafamı takmak istmeiyorum ama bu ay yumurtlama şansım kalmadı değil mi ?
Canım ii lik beş gün var bi hamileyim diyorum bi de yok değil:) göğüslerim hassas,baya kasık ve bel ağrım var ara ara bekliyorum işteperihan08 naber tatlım adete 1 hafta belirti var mı?